ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بان کی مون: دولت سوریه مشروعیتش را از دست داده است

<p>بان کی مون، دبيرکل سازمان ملل در واکنش به بمباران شهر حمص توسط نيروهای سوريه گفت: &quot;اين بمباران برای بشريت غيرقابل قبول است و دولت سوريه مشروعيت خود را از دست داده است.&quot;</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>شورای ملی مخالفان از گروه&zwnj;های اپوزيسيون سوريه می&zwnj;گويد حمله مداوم به مناطق مختلفی در حمص که به مرکز مخالفان بشار اسد، رئيس&zwnj;جمهور سوريه تبديل شده، روز دوشنبه دست کم ۵۰ کشته به دنبال داشته است.</p> <p>به گزارش رويترز، بان کی مون دوشنبه ششم فوریه (۱۷ بهمن ۱۳۹۰) در بيانيه&zwnj;ای افزود: &quot;افزايش کشتارها در سوريه وحشتناک است و فوراً بايد متوقف شود.&quot;</p> <blockquote> <p>بان کی مون: افزايش کشتارها در سوريه وحشتنانک است و فوراً بايد متوقف شود، چنين خشونت&zwnj;هايی غير قابل قبول است و هيچ دولتی نمی&zwnj;تواند به اين اعمال عليه مردم خود دست بزند و مشروعيتش را از دست ندهد</p> </blockquote> <p>دبيرکل سازمان ملل در اين بيانيه خود گفته است: &quot;چنين خشونت&zwnj;هايی غير قابل قبول است و هيچ دولتی نمی&zwnj;تواند به اين اعمال عليه مردم خود دست بزند و مشروعيتش را از دست ندهد.&quot; بان کی مون اين خشونت&zwnj;ها را به شدت محکوم کرده است.</p> <p>وی افزود: &quot;وتوی روسيه و چين در مورد قطعنامه شورای امنيت، به مقامات سوريه برای کشتار مردم مجوزی نمی&zwnj;دهد.&quot;</p> <p>روسيه و چين شنبه ۱۵ بهمن برای بار دوم قطعنامه شورای امنيت را در محکوميت خشونت&zwnj;های دولت سوريه وتو کردند. اين دو کشور پيش از اين نيز در اکتبر ۲۰۱۱ قطعنامه مشابهی را وتو کرده بودند.</p> <p>روسيه و چين می&zwnj;گويند همزمان با محکوميت اقدامات دولت سوريه، مخالفان نيز بايد محکوم شوند.</p> <p>روسيه همچنين می&zwnj;گويد از پيشنهاد کناره&zwnj;گيری اسد از قدرت نيز پشتيبانی نمی&zwnj;کند.</p> <p>با شدت يافتن خشونت&zwnj;ها در سوريه، مراکش دو هفته قبل به نمايندگی از کشورهای عربی متن پيش&zwnj;نويس قطعنامه&zwnj;ای را در محکوميت دولت سوريه به شورای امنيت سازمان ملل ارائه کرد. اين پيش&zwnj;نويس خواهان پايان دادن به خشونت و سرکوب معترضان سوری شده بود.</p> <p>در اين پيش&zwnj;نويس همچنين از اسد خواسته شده بود از قدرت کناره&zwnj;گيری کند.</p> <p>اقدام روسيه و چين در وتوی اين قطعنامه، واکنش&zwnj;های تندی را به دنبال داشت.</p> <p>سوزان رايس، نماينده آمريکا در سازمان ملل، وتوی اين قطعنامه را &quot;تهوع&zwnj;آور&quot; خواند. هيلاری کلينتون، وزير خارجه آمريکا نيز گفت جامعه جهانی بايد به دنبال راه&zwnj;های تازه&zwnj;ای در برابر مسائل سوريه از جمله افزايش تحريم&zwnj;ها باشد.</p> <p>اعتراضات در سوريه از ماه مارس ۲۰۱۱ آغاز شد. معترضان خواهان کناره&zwnj;گيری بشار اسد از قدرت هستند.</p> <p>به گفته مخالفان در چند روز گذشته بيش از ۲۰۰ نفر در شهر حمص کشته شده&zwnj;اند.</p> <p>بر پايه آمار سازمان ملل در اعتراضات ۱۰ ماه گذشته سوريه ۵۴۰۰ نفر از مخالفان کشته شده&zwnj;اند. دولت سوريه نيز می&zwnj;گويد در اين مدت دو هزار نيروی امنيتی نيز کشته شده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p>

بان کی مون، دبيرکل سازمان ملل در واکنش به بمباران شهر حمص توسط نيروهای سوريه گفت: "اين بمباران برای بشريت غيرقابل قبول است و دولت سوريه مشروعيت خود را از دست داده است."

شورای ملی مخالفان از گروه‌های اپوزيسيون سوريه می‌گويد حمله مداوم به مناطق مختلفی در حمص که به مرکز مخالفان بشار اسد، رئيس‌جمهور سوريه تبديل شده، روز دوشنبه دست کم ۵۰ کشته به دنبال داشته است.

به گزارش رويترز، بان کی مون دوشنبه ششم فوریه (۱۷ بهمن ۱۳۹۰) در بيانيه‌ای افزود: "افزايش کشتارها در سوريه وحشتناک است و فوراً بايد متوقف شود."

بان کی مون: افزايش کشتارها در سوريه وحشتنانک است و فوراً بايد متوقف شود، چنين خشونت‌هايی غير قابل قبول است و هيچ دولتی نمی‌تواند به اين اعمال عليه مردم خود دست بزند و مشروعيتش را از دست ندهد

دبيرکل سازمان ملل در اين بيانيه خود گفته است: "چنين خشونت‌هايی غير قابل قبول است و هيچ دولتی نمی‌تواند به اين اعمال عليه مردم خود دست بزند و مشروعيتش را از دست ندهد." بان کی مون اين خشونت‌ها را به شدت محکوم کرده است.

وی افزود: "وتوی روسيه و چين در مورد قطعنامه شورای امنيت، به مقامات سوريه برای کشتار مردم مجوزی نمی‌دهد."

روسيه و چين شنبه ۱۵ بهمن برای بار دوم قطعنامه شورای امنيت را در محکوميت خشونت‌های دولت سوريه وتو کردند. اين دو کشور پيش از اين نيز در اکتبر ۲۰۱۱ قطعنامه مشابهی را وتو کرده بودند.

روسيه و چين می‌گويند همزمان با محکوميت اقدامات دولت سوريه، مخالفان نيز بايد محکوم شوند.

روسيه همچنين می‌گويد از پيشنهاد کناره‌گيری اسد از قدرت نيز پشتيبانی نمی‌کند.

با شدت يافتن خشونت‌ها در سوريه، مراکش دو هفته قبل به نمايندگی از کشورهای عربی متن پيش‌نويس قطعنامه‌ای را در محکوميت دولت سوريه به شورای امنيت سازمان ملل ارائه کرد. اين پيش‌نويس خواهان پايان دادن به خشونت و سرکوب معترضان سوری شده بود.

در اين پيش‌نويس همچنين از اسد خواسته شده بود از قدرت کناره‌گيری کند.

اقدام روسيه و چين در وتوی اين قطعنامه، واکنش‌های تندی را به دنبال داشت.

سوزان رايس، نماينده آمريکا در سازمان ملل، وتوی اين قطعنامه را "تهوع‌آور" خواند. هيلاری کلينتون، وزير خارجه آمريکا نيز گفت جامعه جهانی بايد به دنبال راه‌های تازه‌ای در برابر مسائل سوريه از جمله افزايش تحريم‌ها باشد.

اعتراضات در سوريه از ماه مارس ۲۰۱۱ آغاز شد. معترضان خواهان کناره‌گيری بشار اسد از قدرت هستند.

به گفته مخالفان در چند روز گذشته بيش از ۲۰۰ نفر در شهر حمص کشته شده‌اند.

بر پايه آمار سازمان ملل در اعتراضات ۱۰ ماه گذشته سوريه ۵۴۰۰ نفر از مخالفان کشته شده‌اند. دولت سوريه نيز می‌گويد در اين مدت دو هزار نيروی امنيتی نيز کشته شده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.