ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

یک زندانی در زندان رجایی‌شهر کرج به قتل رسید

در حمله گروهی از زندانیان مسلح به سلاح سرد در زندان رجایی‌شهر کرج یک زندانی به نام وحید مرادی به قتل رسید. گفته می‌شود او از جمله کسانی بود که پیشنهاد همکاری با نهادهای امنیتی در سرکوب مردم را نپذیرفته بود.

در حمله گروهی از زندانیان مسلح به سلاح سرد در زندان رجایی‌شهر کرج یک زندانی به نام وحید مرادی به قتل رسید.

عکس از آرشیو

به‌گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، وحید مرادی از زندانیان سابقه‌دار و متهم به قتل بود که چند بار در طرح‌های موسوم به «ارتقای امنیت اجتماعی» بازداشت و در سطح شهر چرخانده شده بود. او بعد از ظهر روز گذشته، دوشنبه ۱۱ تیر در هواخوری زندان مورد حمله قرار گرفت و کشته شد.

هرانا نوشته است سردار حسین همدانی، از فرماندهان کشته‌شده سپاه پاسداران در سوریه، پیش‌تر گفته بود «در حوادث ۸۸ اراذل و اوباش را برای سرکوب مردم سازماندهی کردم» و گفته می‌شود وحید مرادی از جمله کسانی بود که چنین پیشنهادهایی را نپذیرفته بود و «درگیری دامنه‌داری با “شرورهای شناخته‌شده‌ای” که جذب نهادهای امنیتی شده بودند داشت».

محمد شهریاری، سرپرست دادسرای امور جنایی تهران خبر قتل وحید مرادی را تأیید کرده است.

فعالان حقوق بشر در ایران بارها گزارش‌هایی از مافیای مواد مخدر، تجارت جنسی، وجود گسترده سلاح‌های سرد، قتل‌های سازمان‌یافته از جمله محلی به نام «رینگ خونین» در زندان رجایی‌شهر کرج منتشر کرده‌اند.

قتل و خشونت در زندان رجایی‌شهر کرج اتفاقی سابقه‌دار است و باندهای مافیاییِ فعال در این زندان که احتمالاً از سوی برخی مسئولان زندان حمایت می‌شوند هم این زندان را به یکی از خطرناک‌ترین زندان‌های ایران تبدیل کرده است.

مسئولیت جان زندانیان در زندان‌ها برعهده مسئولان زندان و قوه قضائیه است.

فعالان حقوق بشر قتل وحید مرادی را نمونه دیگری از تسویه حساب و قتل‌های سازمان‌یافته می‌دانند که با تحریک زندانیان در محیط بسته زندان صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.