ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آغاز کنفرانس صلح دولت میانمار با شورشیان قومی

سومین کنفرانس دولت میانمار و گروه‌های اقلیت‌های قومی در سه سال اخیر پنج روز ادامه خواهد داشت و هدف از آن ایجاد صلح پایدار پس از هفت دهه روابط پرتنش و درگیری‌های مسلحانه است.

آنگ سان سوچی، رهبر میانمار و فرمانده ارتش این کشور امروز، چهارشنبه ۱۱ ژوئیه / ۲۰ تیر کنفرانس بزرگی را با نمایندگان گروه‌های اقلیت‌های قومی به‌منظور دستیابی به صلحی پایدار پس از هفت دهه روابط پرتنش و درگیری‌های مسلحانه آغاز کردند.

آنگ سان سوچی رهبر میانمار (وسط) و فرمانده ارتش این کشور کنفرانس صلح با گروه‌های اقلیت‌های قومی را افتتاح کردند.

به‌گزارش آسوشیتدپرس، سومین کنفرانس «پانگ‌لونگ» در قرن بیست و یکم پنج روز به درازا خواهد کشید و نشست‌های برگزار شده در اوت ۲۰۱۶ و مه ۲۰۱۷ را دنبال خواهد کرد.

این کنفرانس‌ها نتوانستند به اختلاف‌های موجود بین دولت و ارتش میانمار، و گروه‌های شورشی اقلیت‌های قومی که خواهان استقلال و خودمختاری بیشتری هستند، پایان دهند.

از سال ۲۰۱۵، دولت خواهان اجرای توافق‌نامه آتش‌بسی است که چندین گروه اقلیت قومی آن را امضا کرده‌اند. با این حال، برخی گروه‌های شورشی بزرگ، به ویژه در شمال کشور، تا روشن‌تر شدن شرایط سیاسی از تعهد به این توافق سر باز زده‌اند.

این رویداد نام کنفرانس اصلی در سال ۱۹۴۷ را بر خود دارد که توسط پدر آنگ سان سوچی، ژنرال جن، که دولت موقت را هدایت می‌کرد، برگزار شد. در آن زمان میانمار که برمه نامیده می‌شد، برای استقلال از بریتانیا آماده می‌شد. توافق‌نامه‌ای که توسط پدر آنگ سان سوچی و چندین گروه عمده اقلیت‌های قومی امضا شد، به اقلیت‌های قومی خودمختاری و حق جدا شدن در صورتی که پس از استقلال به یک اتحادیه فدرال بپیوندند را اعطا می‌کرد، اما پدر آنگ سان سوچی کمی پس از آن به قتل رسید و این توافق‌نامه نیز عملاً از هم پاشید.

از آن زمان، گروه‌های اقلیت‌های قومی همواره دولت‌های حاکم بر میانمار را که اغلب نظامی بوده‌اند متهم کرده‌اند که به پیمان سال ۱۹۴۷ پایبند نبوده‌اند.

به‌رغم آن‌که در کنفرانس صلح کنونی از گروه‌هایی که توافق‌نامه آتش‌بس را امضا کرده‌‌اند دعوت شده، اما دولت میانمار از ائتلافی از گروه‌های مسلح اقلیت‌های قومی که در شمال این کشور مستقر هستند و این توافق‌نامه را امضا نکرده‌اند نیز برای شرکت در این کنفرانس دعوت کرده است. این ائتلاف به «ائتلاف شمال» معروف است.

زاو هتای، سخنگوی دولت میانمار گفته است که گروه‌هایی که توافق‌نامه آتش‌بس را امضا نکرده‌اند می‌توانند در مباحث و گفت‌گوهای کنفرانس شرکت کنند اما نمی‌توانند در آن سخنرانی کنند.

آنگ سان سوچی پیش از این تمام گروه‌های اقلیت‌های قومی را فراخوانده بود که آتش‌بس را امضا کنند. دولت او از لیگ ملی برای دموکراسی، وعده داده بود زمانی که در سال ۲۰۱۶ به قدرت برسد اولویت اول آن صلح خواهد بود، اما از آن زمان به بعد، سرکوب نظامی مسلمانان روهینگیا و همچنان ناکامی در توقف جنایات علیه سایر اقلیت‌های قومی ادامه داشته است.

حکومت میانمار اقلیت روهینگیا را قومی بنگلادشی و مهاجر به راخین می‌داند، در حالی‌که این مسلمانان سده‌ها در این سرزمین زیسته‌اند.

در سال گذشته ماه‌ها ارتش میانمار مسلمانان روهینگیا را سرکوب کرده و خانه‌های آن‌ها نابود کردند به‌طوری که بیش از ۷۰۰ هزار تن از این مسلمانان از هراس سرکوب دولتی سرزمین خود را ترک کرده و به مرز با بنگلادش گریختند.

برخورد میانمار با اقلیت روهینگیا که «پاکسازی قومی» توصیف شده است، با محکومیت یکپارچه جامعه بین‌المللی روبه‌رو شد.

۸۹ درصد از مردم میانمار بودایی، ۴ درصد مسیحی، ۴ درصد مسلمان و ۱ درصد نیز پیرو آیین هندو هستند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.