ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

آمارهای تکان‌دهنده از اعتیاد زنان:‌ تنها ۳.۸ درصد زنان معتاد برای درمان مراجعه می‌کنند

رئیس سازمان بهزیستی کشور با

رئیس سازمان بهزیستی کشور با اعلام آمارهایی از وضعیت اعتیاد زنان در کشور گفته که با توجه به این آمارها، اولویت این سازمان بر افزایش مراکز نگهداری زنان و کودکان معتاد قرار گرفته است.

انوشیروان محسنی بندپی گفته بنا بر شیوع شناسی اعتیاد در سال ۹۴ در دامنه سنی ۱۵ تا ۲۵ سال به ازای هر ۶.۶ مرد، یک زن و در دامنه سنی ۲۵ تا ۴۴ سال به ازای هر ۱۶ مرد یک زن معتاد وجود دارد.

همچنین در گروه سنی ۴۵ تا ۶۰ سال نیز در برابر هر ۱۷ مرد معتاد یک نفر زن معتاد است و بر همین اساس، در سنین پایین‌تر مشکل اعتیاد به سمت زنانه شدن سوق پیدا کرده است.

به گفته رئیس سازمان بهزیستی، با توجه به این آمار، در سال ۹۶ اولویت این سازمان بر افزایش مراکز نگهداری زنان و کودکان معتاد قرار گرفته است. با توجه به اینکه بیش از ۵۱ درصد کودکان معتاد از طریق اعتیاد مادر گرفتار شده‌اند، به نقش حساس و کلیدی زنان در خانواده بیشتر مشخص می‌شود.

رئیس سازمان بهزیستی عدم کنترل رشد اعتیاد در زنان را موجب هم افزایی در دیگر گروه‌های سنی و اعضای خانواده دانسته و گفته: «در حال حاضر با افزایش قابل توجه تعداد کودکان کار و خیابان، کودکان بدسرپرست و بی سرپرست، مفاسد اخلاقی، طلاق و حاشیه نشینی و...مواجهیم که همه محصول معضل اعتیاد هستند.»

در آخرین شیوع شناسی اعتیاد، فقط ۳.۸ درصد از مصرف کنندگان زن تحت پوشش درمان اعتیاد هستند که این مسئله نشان دهنده ملاحظات فرهنگی و اجتماعی زنان در گزارش اعتیاد است. درمان در این گروه بسیار سخت است و زنان به علت ملاحظات اجتماعی برای درمان مراجعه نمی‌کنند و الگوهای درمان آن‌ها نیز محدود است.

بر اساس آمارها حدود ۲.۳ درصد از زنانی که تجربه مصرف مواد داشته‌اند، تزریق را نیز تجربه کرده‌اند؛ این در حالی است که ۷۵ درصد آن‌ها از سرنگ نو و استریل استفاده کردند و ۲۵ درصد تجربه تزریق مشترک داشتند.

براساس این پیمایش، تریاک بیشترین ماده مصرفی در زنان است و پس از آن شیشه و سوخته تریاک در رتبه سوم قرار دارند. به این ترتیب مصرف مواد مخدر در میان زنان در رتبه اول است.

سن شروع مصرف مواد مخدر در دهه ۱۵ تا ۲۹ سال تغییر کرده و زنان در این گروه سنی بیشتر به مصرف مواد مخدر گرایش پیدا کرده‌اند. سن شروع مصرف در زنان کمتر از ۳۰ سال، کاهش یافته است.

میانگین کلی سن شروع مصرف مواد در کشور ۲۴.۳ سال است و تجربه افراد مصرف کننده در مردان ۲۴.۱ سال و در زنان ۲۶.۲ سال است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • شهروند درجه سه

    اینها همه از پیشرفت های نظام مقدس در سایه ولی امر مسلمین جهان است ! دشمن بداند ! امت حزب اله حاضر در صحنه خسته نشوند و همچنان در فکر نابودی اسرائیل باشند تا برویم فلسطین را آزاد کنیم، در قدس نماز بخوانیم و بعد برویم امریکا را نابود کنیم ! هزینه های غزه و لبنان و دولت برادر بشار اسد بعثی و پرداخت رشوه به سران کشورها از جمله سران افریقایی و هزینه های نهادهای آخوندی و خارج کردن سرمایه های کشور فراموش نشود، در عراق هم بجای دریافت هزار میلیارد دلار غرامت جنگ هزینه های نجومی کنید تا چشم دشمن کور ! دشمن از دیدن پیشرفت های برق آسا و ایست ناپذیر نظام مقدس خشمگین است ! تنها کمی عدالت باید پیشرفت کند که آنهم مهم نیست و کاری ندارد ! با رهنمودهای ولی امر مسلمین و از برکت نظام مقدس بحول و قوه الهی بزودی عدالت هم سراسر کشور را پر میکند، نمونه و آثارش را همین روزها دارید می بینید ! باز هم ایمان نمی آورند !