ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کابینه روحانی تغییر می‌کند

بعد از دیدار روحانی و اعضای هیأت دولت با خامنه‌ای، رئیس دفتر روحانی اعلام کرد که تغییرات فراتر از تیم اقتصادی است. ظاهراً بر سر کابینه روحانی – نظامی توافق شده.

ظاهراً روحانی و خامنه‌ای بر سر گزینه کابینه روحانی – نظامی به توافق رسیده‌اند. محمود واعظی، رئیس دفتر رئیس جمهوری اسلامی از تغییر کابینه خبر داد. واعظی گفت بعد از دیدار علی خامنه‌ای با اعضای هیأت دولت، روحانی در حال بررسی گزینه‌‌هایی برای چند وزارتخانه است. رئیس دفتر روحانی درباره وزیرانی که تغییر می‌کنند سکوت کرد.

یکشنبه ۲۴ تیر: دیدار علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی با روحانی و اعضای هیأت دولت او

رهبر جمهوری اسلامی یکشنبه ۲۴ تیر با اعضای هیأت دولت دیدار و گفت‌وگو کرد. اطلاعات چندانی از آنچه که در این جلسه گذشت به بیرون درز نکرده است.  سایت رهبر جمهوری اسلامی اعلام کرده که بخش بزرگی از سخنان خامنه‌ای در دیدار با روحانی و اعضای هیأت دولت به مسائل اقتصادی و تلاش برای حل مشکلات مالی کشور که با خروج آمریکا از برجام عمیق‌تر شده اختصاص داشت.

به گزارش رسانه‌های داخلی محمود واعظی، چهارشنبه ۲۷ تیر گفته است با توجه به «مطالب مهمی» که در جلسه با خامنه‌ای مطرح شده، حسن روحانی قصد دارد برخی از اعضای کابینه را تغییر دهد:

 «اعضای محترم کابینه با توجه به شرایط جدید خروج آمریکا از برجام باید برنامه‌های خوبی داشته باشند و اطمینان خاطری که رهبری به دولت دادند قوت قلبی برای ما بود و همه اینها می‌طلبد که بخشی از اعضای کابینه که رئیس جمهور مشغول فکر و تامل درباره آنها هستند، در زمان لازم تغییر کند.»

واعظی درباره وزیرانی که کنار گذاشته می‌شوند سکوت کرد. او در پاسخ به خبرنگاران گفت که تغییرات در کابینه فقط به وزیران اقتصادی روحانی محدود نیست و ممکن است شامل وزارتخانه‌های دیگر هم شود.

چهارشنبه، ۲۷ تیر: محمود واعظی، رئیس دفتر روحانی: کابینه تغییر می‌کند

بی‌ثباتی در بازار ارز ایران، تخلفات در واردات خودرو، تخلفات برخی شرکت‌های دریافت‌کننده ارز، تخلفات در زمینه واگذاری سکه و همچنین اعتراضات کارگران و کشاورزان در سراسر ایران که از دی سال گذشته تاکنون بی‌وقفه ادامه دارد از موضوعاتی بود که در دیدار خامنه‌ای با روحانی و اعضای هیأت دولت دوازدهم مطرح شد.

دو هفته قبل هم خامنه‌ای به روحانی دستور داده بود تا «گزارش دقیقی» درباره ابهام‌های وضعیت ارزهای دولتی و سکه‌های واگذار شده به شرکت‌ها و افراد در ماه‌های اخیر به او ارائه کند. او در این دستور از «ابهام‌ها درباره واگذاری ارز و سکه در ماه‌های اخیر و ابهاماتی که در افکار عمومی ایجاد» شده ابراز نگرانی کرده بود.

۱۷ تیر، بیش و کم همزمان با این تحولات، محمدرضا پورابراهیمی، رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس  خبر داده بود که علی خامنه‌ای در جلسه‌ای محرمانه با سران کشور دستور داده تا یک «اتاق جنگ اقتصادی» تشکیل شود. اختلافات بین اصول‌گرایان و اصلاح‌طلبان هم بر سر عملکرد اقتصادی تیم دولت بالا گرفته بود تا آن حد که احتمال استعفای اسحاق جهانگیری، معاون اول روحانی مطرح شده بود.

سعید حجاریان پیش از این در گفت‌وگو با روزنامه اعتماد گفته بود مدل اول برای كابينه مطلوب ولایتمداران «كابينه روحانی- نظامی» است، چنانکه نظاميان سكاندار وزارتخانه‌های كشور، دفاع، امور خارجه و اقتصاد شوند و مابقی كابينه در اختيار روحانيون قرار بگيرد. مدل دوم «كابينه نظامی» است: فردی نظامی در رأس كابينه قرار بگيرد و تمامی وزرايش را از ميان نظاميان انتخاب كند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • Mani

    آخوندها که پیش از سال۵۷ در دید مردم هم ردیف گدایان بودند (به جز تعداد معدودی از آنها که با زیرکی و فریب و به جهل کشاندن مردم به ثروت های زیاد رسیده بودند)بقیه برای بدست آوردن چند تومان هر کاری میکردند با تغییر شرایط و با استفاده از جهل و نا آگاهی مردم به ثروت کشور و انبارهای سلاح دسترسی پیدا کرده اند. ثروت کشور را بطور کامل غارت و با سلاح ها مشغول قتل و کشتار مردم شده اند.آخونده،پاسداران،بسیجی ها،لات ها و چاقوکشها یک پایگاه و منشاء مشترک دارند.آقای نقره کار مینویسد :جاهلیسم و آخوندیسم دو پدیده‌ی اینهمان و همپوشان هستند. به همین دلیل نیز جاهل‌ها و لات‌ها یک پای حکومت اسلامی هستند و " جاهلیسم" در این حکومت رشد چشمگیری داشته و دارد. منشاء طبقاتی هر دو گروه اجتماعی آخوند و "جاهل و لات ها(که بسیاری از آنان اکنون فرماندهان سپاه و یا مقامات بالا در حکومت آخوندی دارند) یکی است. تنها تعداد بسیار‌اندکی از آخوندها از میان سرمایه داران و زمین داران بزرگ و خانواده‌های مرفه بوده‌اند. روحانیون بیشتر منشاء روستائی و حاشیه شهری دارند. بیشتر جاهل‌ها و لات‌ها نیز برخاسته از حاشیه شهرها و شهرستان‌ها بوده‌اند. آخوندها و زیرمجموعه آنان هرگز به فکر مردم و این کشور نیستند و غارت در وسیعترین حد ممکن حتی در حد نابودی ایران و ایرانی هدف بوده است. ****.

  • احسن

    الان وضعیت کشور تداعی کننده وضعیت حکومت پهلوی در سال ۱۳۵۷ است،حکومتی که با رانت، خام فروشی دروغ،زدوبند،اختناق،شلاق وزندان،وبکارگیری افرادی بسیار ضعیف وناتوان وچاپلوس در پست های حساس حکومتی به بقإ دارد ادامه میدهد.

  • نقی

    کابینهء روحانی امنیتی ترین کابینه در تاریخ ننگین ج.ا. است, اما حتی این امنیتی ترین کابینه نیز جوابگوی بحران های متعدد و پایان ناپذیر رژیم آخوندی نیست. مسلما بیشتر نظامی کردن این کابینه نیز جوابگوی این بحران های حل نشدنی رژیم نیست و نخواهد بود. "...دیگه تمومه ماجرا!"

  • سامان

    با تغییر کابینه چیزی تغییر نمی کند. آنکه باید تغییر کند نمی کند مگر اینکه مرگ بیاید سراغش. این حکومت باید تغییر کند.