ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

شبکه‌ موازی با اينترنت در ايران راه‌اندازی می‌شود

<p>ايران می&zwnj;گويد قصد دارد يک شبکه موازی با اينترنت راه&zwnj;اندازی کند. به گفته&zwnj;های مقام&zwnj;های دولتی ايران اين شبکه موازی &quot;اينترنت پاک&quot; نام دارد.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>رضا تقی&zwnj;پور، وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات ايران سه&zwnj;شنبه نهم اسفند ۱۳۹۰ به خبرگزاری مهر گفت: &quot;وجود آسيب&zwnj;های امنيتی در کنار آسيب&zwnj;های فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی در شبکه اينترنت، امروزه بسياری از کشورها را وادار کرده که شبکه&zwnj;ای موازی در کنار اينترنت راه&zwnj;اندازی کنند.&quot;</p> <p>به گفته وزير ارتباطات ايران &quot;امروز به شبکه اينترنت اعتمادی نيست.&quot; چند روز پيش نيز يک مقام وزارت اطلاعات ايران گفته بود: &quot;اينترنت ابزار تهديد نيست، بلکه خود تهديد است.&quot;</p> <blockquote> <p>وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات ايران: وجود آسيب&zwnj;های امنيتی در کنار آسيب&zwnj;های فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی در شبکه اينترنت، امروزه بسياری از کشورها را وادار کرده که شبکه&zwnj;ای موازی در کنار اينترنت راه&zwnj;اندازی کنند</p> </blockquote> <p>وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: &quot;امروز شاهد هستيم که عمدتاً صاحبان محتوا، کسب و کارهايی را به خاطر سودجويی و بعضی تجارت&zwnj;های کثيف و غيراخلاقی را وارد شبکه&zwnj;های اينترنت کرده&zwnj;اند.&quot;</p> <p>تقی&zwnj;پور با اشاره به اينکه اتحاديه جهانی مخابرات سال ۲۰۰۹ را با عنوان سال حفاظت از کودکان در برابر آسيبه&zwnj;ای اينترنت نامگذاری کرد، گفت: &quot;اين نشان می&zwnj;دهد در کنار مزيت&zwnj;هايی که در شبکه باند پهن اينترنت متصور هستيم اين شبکه امروز آسيب&zwnj;هايی هم به ويژه برای کشورهايی که قائل به ارزش&zwnj;های ملی، خانوادگی و اعتقادی هستند، وارد کرده است.&quot;</p> <p>به گفته راه&zwnj;حل اين وضعيت &quot;اينترنت پاک&quot; است.</p> <p>ايران چند ماهی است که می&zwnj;گويد قصد دارد &quot;اينترنت پاک يا اينترنت ملی&quot;&zwnj;را راه&zwnj;اندازی کند. با اين حال تاکنون وعده&zwnj;ای وزارت ارتباطات برای راه&zwnj;اندازی اين نوع از اينترنت به عقب افتاده است.</p> <p>&quot;اينترنت ملی&quot; پيش از اين در کشورهايی چون چين و کره شمالی به اجرا گذاشته شده است.</p> <p>سازمان گزارشگران بدون مرز که انجمنی غيردولتی در دفاع از آزادی اطلاع&zwnj;رسانی است، اينترنت ملی ايران را &quot;طرحی عليه آزادی بيان و اينترنت جهانی&quot; می&zwnj;داند که در خدمت &quot;تشديد سانسور و کنترل گسترده شهروند وب&zwnj;نگاران&quot; است.</p> <p>خانه آزادی نيز که سازمانی غيردولتی در واشنگتن است، در پژوهشی که آوريل ۲۰۱۱ (فروردين ۱۳۹۰) منتشر شد، اعلام کرد ايران از &quot;کم&zwnj;ترين&quot; آزادی اينترنت در جهان برخوردار است.</p> <p>&nbsp;</p>

ايران می‌گويد قصد دارد يک شبکه موازی با اينترنت راه‌اندازی کند. به گفته‌های مقام‌های دولتی ايران اين شبکه موازی "اينترنت پاک" نام دارد.

رضا تقی‌پور، وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات ايران سه‌شنبه نهم اسفند ۱۳۹۰ به خبرگزاری مهر گفت: "وجود آسيب‌های امنيتی در کنار آسيب‌های فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی در شبکه اينترنت، امروزه بسياری از کشورها را وادار کرده که شبکه‌ای موازی در کنار اينترنت راه‌اندازی کنند."

به گفته وزير ارتباطات ايران "امروز به شبکه اينترنت اعتمادی نيست." چند روز پيش نيز يک مقام وزارت اطلاعات ايران گفته بود: "اينترنت ابزار تهديد نيست، بلکه خود تهديد است."

وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات ايران: وجود آسيب‌های امنيتی در کنار آسيب‌های فرهنگی، اجتماعی و اخلاقی در شبکه اينترنت، امروزه بسياری از کشورها را وادار کرده که شبکه‌ای موازی در کنار اينترنت راه‌اندازی کنند

وزير ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: "امروز شاهد هستيم که عمدتاً صاحبان محتوا، کسب و کارهايی را به خاطر سودجويی و بعضی تجارت‌های کثيف و غيراخلاقی را وارد شبکه‌های اينترنت کرده‌اند."

تقی‌پور با اشاره به اينکه اتحاديه جهانی مخابرات سال ۲۰۰۹ را با عنوان سال حفاظت از کودکان در برابر آسيبه‌ای اينترنت نامگذاری کرد، گفت: "اين نشان می‌دهد در کنار مزيت‌هايی که در شبکه باند پهن اينترنت متصور هستيم اين شبکه امروز آسيب‌هايی هم به ويژه برای کشورهايی که قائل به ارزش‌های ملی، خانوادگی و اعتقادی هستند، وارد کرده است."

به گفته راه‌حل اين وضعيت "اينترنت پاک" است.

ايران چند ماهی است که می‌گويد قصد دارد "اينترنت پاک يا اينترنت ملی"‌را راه‌اندازی کند. با اين حال تاکنون وعده‌ای وزارت ارتباطات برای راه‌اندازی اين نوع از اينترنت به عقب افتاده است.

"اينترنت ملی" پيش از اين در کشورهايی چون چين و کره شمالی به اجرا گذاشته شده است.

سازمان گزارشگران بدون مرز که انجمنی غيردولتی در دفاع از آزادی اطلاع‌رسانی است، اينترنت ملی ايران را "طرحی عليه آزادی بيان و اينترنت جهانی" می‌داند که در خدمت "تشديد سانسور و کنترل گسترده شهروند وب‌نگاران" است.

خانه آزادی نيز که سازمانی غيردولتی در واشنگتن است، در پژوهشی که آوريل ۲۰۱۱ (فروردين ۱۳۹۰) منتشر شد، اعلام کرد ايران از "کم‌ترين" آزادی اينترنت در جهان برخوردار است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کاربر مهمان

    اينترنت فيلتري را از کره شمالي يا چين خريده اند؟!