ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مرگ پنج دانش‌آموز ايرانی در کمتر از يک هفته

<p>يک هفته پس از کشته شدن يک دانش&zwnj;آموز و معلم سمنانی در تصادف اتوبوس &quot;اردوی راهيان نور&quot;، يک اتوبوس ديگر نیز در استان فارس که حامل دانش&zwnj;آموزان بوده، واژگون شده و چهار دانش&zwnj;آموز کشته شدند.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>&quot;اردوی راهيان نور&quot; به اردوهايی گفته می&zwnj;شود که مقصد آن&zwnj;ها مناطقی است که بين سال&zwnj;های ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۷ خورشيدی ميدان جنگ ايران و عراق بوده&zwnj;اند. </p> <p>با کشته شدن اين چهار دانش&zwnj;آموز، شمار دانش&zwnj;آموزانی که در يک ماه گذشته بر اثر تصادف اتوبوس&zwnj;های اردوهای تفريحی کشته شده&zwnj;اند به هفت نفر رسيد.</p> <p>به گزارش خبرگزاری مهر، روز ۹ اسفند ۱۳۹۰ يک اتوبوس حامل ۴۰ دانش&zwnj;آموز که از پيست اسکی شهرستان سپيدان برمی&zwnj;گشته، به علت &quot;بريدن ترمز&quot; کنترل خود را از دست داده و واژگون شده که در نتيجه آن چهار دانش&zwnj;آموز کشته و شمار بيشتری مجروح شدند.</p> <blockquote> <p>عليرضا اسماعيلی، فرمانده پيشين پليس راه ايران: وقتی اردوها طی يک مدت کوتاهی برگزار می&zwnj;شود به ناوگان حمل و نقل فشار وارد می&zwnj;گردد و به همين دليل شاهد هستيم که در برخی از موارد از اتوبوس&zwnj;های قديمی و فاقد تجهيزات لازم و ايمنی کافی استفاده می&zwnj;شود</p> </blockquote> <p>مرتضی محمدزاده يکی از مربيان پرورشی بازنشسته آموزش و پرورش استان فارس گفته است: &quot;شيوه&zwnj;نامه برگزاری اردوها دارای نقاط ضعف فراوانی همچون نبود قانونی درباره نوع وسيله حمل و نقل است که در نهايت منجر به بروز اين حوادث تلخ می&zwnj;شود.&quot;</p> <p>کارشناسان می&zwnj;گويند آموزش و پرورش برای کاهش هزينه&zwnj;های اردوهای &quot;تفريحی و زيارتی&quot; از اتوبوس&zwnj;هايی استفاده می&zwnj;کند که &quot;فرسوده و قديمی هستند.&quot;</p> <p>در همين حال يک هفته پيش از اين حادثه، سوم اسفند نيز يک اتوبوس حامل دانش&zwnj;آموزان استان سمنان تصادف کرد و يک دانش&zwnj;آموز و يک معلم کشته شدند.</p> <p>همچنين ۱۵ بهمن سال جاری خورشيدی يک اتوبوس حامل دانش&zwnj;آموزان استان خراسان رضوی نيز بر اثر &quot;سرعت زياد&quot; واژگون شد و سه دانش&zwnj;آموز کشته و ۱۳ نفر مجروح شدند.</p> <p>مرتضی حاجی&zwnj;بابايی، وزير آموزش و پرورش ايران پس از اين حادثه به خبرنگاران گفت: &quot;درمورد اين حوادث من مسئول نيستم، از مسئولان حمل ونقل دراين رابطه بپرسيد.&quot;</p> <p>عليرضا اسماعيلی، فرمانده پيشين پليس راه ايران در اين باره گفته است: &quot;وقتی اردوها طی يک مدت کوتاهی برگزار می&zwnj;شود به ناوگان حمل و نقل فشار وارد می&zwnj;گردد و به همين دليل شاهد هستيم که در برخی از موارد از اتوبوس&zwnj;های قديمی و فاقد تجهيزات لازم و ايمنی کافی استفاده می&zwnj;شود.&quot;</p> <p>به گفته اين استاد دانشگاه &quot;مسئولان اردوهای راهيان نور بايد از اتوبوس&zwnj;های ايمن و راننده&zwnj;های مجرب استفاده کنند، در غير اين صورت از سفری که جان انسان&zwnj;ها را به خطر می&zwnj;اندازد، خودداری کنند.&quot;</p> <p>&nbsp;</p>

يک هفته پس از کشته شدن يک دانش‌آموز و معلم سمنانی در تصادف اتوبوس "اردوی راهيان نور"، يک اتوبوس ديگر نیز در استان فارس که حامل دانش‌آموزان بوده، واژگون شده و چهار دانش‌آموز کشته شدند.

"اردوی راهيان نور" به اردوهايی گفته می‌شود که مقصد آن‌ها مناطقی است که بين سال‌های ۱۳۵۹ تا ۱۳۶۷ خورشيدی ميدان جنگ ايران و عراق بوده‌اند.

با کشته شدن اين چهار دانش‌آموز، شمار دانش‌آموزانی که در يک ماه گذشته بر اثر تصادف اتوبوس‌های اردوهای تفريحی کشته شده‌اند به هفت نفر رسيد.

به گزارش خبرگزاری مهر، روز ۹ اسفند ۱۳۹۰ يک اتوبوس حامل ۴۰ دانش‌آموز که از پيست اسکی شهرستان سپيدان برمی‌گشته، به علت "بريدن ترمز" کنترل خود را از دست داده و واژگون شده که در نتيجه آن چهار دانش‌آموز کشته و شمار بيشتری مجروح شدند.

عليرضا اسماعيلی، فرمانده پيشين پليس راه ايران: وقتی اردوها طی يک مدت کوتاهی برگزار می‌شود به ناوگان حمل و نقل فشار وارد می‌گردد و به همين دليل شاهد هستيم که در برخی از موارد از اتوبوس‌های قديمی و فاقد تجهيزات لازم و ايمنی کافی استفاده می‌شود

مرتضی محمدزاده يکی از مربيان پرورشی بازنشسته آموزش و پرورش استان فارس گفته است: "شيوه‌نامه برگزاری اردوها دارای نقاط ضعف فراوانی همچون نبود قانونی درباره نوع وسيله حمل و نقل است که در نهايت منجر به بروز اين حوادث تلخ می‌شود."

کارشناسان می‌گويند آموزش و پرورش برای کاهش هزينه‌های اردوهای "تفريحی و زيارتی" از اتوبوس‌هايی استفاده می‌کند که "فرسوده و قديمی هستند."

در همين حال يک هفته پيش از اين حادثه، سوم اسفند نيز يک اتوبوس حامل دانش‌آموزان استان سمنان تصادف کرد و يک دانش‌آموز و يک معلم کشته شدند.

همچنين ۱۵ بهمن سال جاری خورشيدی يک اتوبوس حامل دانش‌آموزان استان خراسان رضوی نيز بر اثر "سرعت زياد" واژگون شد و سه دانش‌آموز کشته و ۱۳ نفر مجروح شدند.

مرتضی حاجی‌بابايی، وزير آموزش و پرورش ايران پس از اين حادثه به خبرنگاران گفت: "درمورد اين حوادث من مسئول نيستم، از مسئولان حمل ونقل دراين رابطه بپرسيد."

عليرضا اسماعيلی، فرمانده پيشين پليس راه ايران در اين باره گفته است: "وقتی اردوها طی يک مدت کوتاهی برگزار می‌شود به ناوگان حمل و نقل فشار وارد می‌گردد و به همين دليل شاهد هستيم که در برخی از موارد از اتوبوس‌های قديمی و فاقد تجهيزات لازم و ايمنی کافی استفاده می‌شود."

به گفته اين استاد دانشگاه "مسئولان اردوهای راهيان نور بايد از اتوبوس‌های ايمن و راننده‌های مجرب استفاده کنند، در غير اين صورت از سفری که جان انسان‌ها را به خطر می‌اندازد، خودداری کنند."

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.