ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کره شمالی برنامه اتمی‌اش را تعلیق می‌کند

<p>کره شمالی با تعليق غنی&zwnj;سازی اورانيوم و توقف توليد موشک&zwnj;های دوربرد موافقت کرده است.</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش رويترز، کره شمالی در ازای اين تصميم ۲۴۰ هزار تن کمک غذايی از آمريکا دريافت می&zwnj;کند.</p> <p>پيونگ يانگ همچنين پذيرفته است که بازرسان سازمان بين&zwnj;المللی انرژی اتمی بر روند تعليق فعاليت&zwnj;های کره شمالی در تأسیسات هسته&zwnj;ای &quot;یونگ بیون&quot; نظارت کنند.</p> <p>دولت کره شمالی اعلام کرده است اين تعليق در چارچوب توافق با آمريکا انجام می&zwnj;شود.</p> <p>پيونگ يانگ و واشنگتن هفته گذشته برای نخستين بار پس از به قدرت رسيدن، کيم جونگ اون، رهبر جديد کره شمالی در چين با هم مذاکره کردند.</p> <blockquote> <p>کشورهای مذاکره&zwnj;کننده با پيونگ يانگ با درخواست اين کشور برای فعاليت تأسيسات هسته&zwnj;ای با هدف توليد برق موافقت کرده&zwnj;اند</p> </blockquote> <p>هيلاری کلينتون، وزير خارجه آمريکا تصمیم کره شمالی را برای تعلیق غنی&zwnj;سازی اورانیوم و توقف تولید موشک&zwnj;های دوربرد را &quot;گام&zwnj;های آغازین در مسیری درست&quot; توصیف کرد و افزود: &quot;با این حال آمریکا رفتار رهبران کره شمالی را زیرن ظر دارد.&quot;</p> <p>کره شمالی اين تصميم را در پی مذاکرات شش جانبه&zwnj;ای که هفته گذشته برگزار شد، گرفته است.</p> <p>اين مذاکرات پيش از اين نيز دو بار انجام شده بود. يک بار در سال ۲۰۰۳ و بار ديگر در سال ۲۰۰۶ که هيچ&zwnj;کدام نتيجه&zwnj;ای نداشتند.</p> <p>با اين حال کره شمالی در سال ۲۰۰۶ موافقت کرده بود که در ازای حذف نامش از فهرست کشورهای حامی تروريسم، فعاليت&zwnj;های هسته&zwnj;ای خود را به حال تعليق در اورد اما پيوين يانگ در سال ۲۰۰۸ اعلام کرد چون نام اين کشور از اين فهرست خارج نشده فعاليت اتمی خود را بار ديگر از سر می&zwnj;گيرد.</p> <p>کره شمالی، آمريکا، روسيه، کره جنوبی، چين و ژاپن طرف&zwnj;های اين مذاکرات شش جانبه هستند.</p> <p>همچنين کشورهای مذاکره&zwnj;کننده با پيونگ يانگ با درخواست اين کشور برای فعاليت تأسيسات هسته&zwnj;ای با هدف توليد برق موافقت کردند.</p> <p>&nbsp;</p>

کره شمالی با تعليق غنی‌سازی اورانيوم و توقف توليد موشک‌های دوربرد موافقت کرده است.

به گزارش رويترز، کره شمالی در ازای اين تصميم ۲۴۰ هزار تن کمک غذايی از آمريکا دريافت می‌کند.

پيونگ يانگ همچنين پذيرفته است که بازرسان سازمان بين‌المللی انرژی اتمی بر روند تعليق فعاليت‌های کره شمالی در تأسیسات هسته‌ای "یونگ بیون" نظارت کنند.

دولت کره شمالی اعلام کرده است اين تعليق در چارچوب توافق با آمريکا انجام می‌شود.

پيونگ يانگ و واشنگتن هفته گذشته برای نخستين بار پس از به قدرت رسيدن، کيم جونگ اون، رهبر جديد کره شمالی در چين با هم مذاکره کردند.

کشورهای مذاکره‌کننده با پيونگ يانگ با درخواست اين کشور برای فعاليت تأسيسات هسته‌ای با هدف توليد برق موافقت کرده‌اند

هيلاری کلينتون، وزير خارجه آمريکا تصمیم کره شمالی را برای تعلیق غنی‌سازی اورانیوم و توقف تولید موشک‌های دوربرد را "گام‌های آغازین در مسیری درست" توصیف کرد و افزود: "با این حال آمریکا رفتار رهبران کره شمالی را زیرن ظر دارد."

کره شمالی اين تصميم را در پی مذاکرات شش جانبه‌ای که هفته گذشته برگزار شد، گرفته است.

اين مذاکرات پيش از اين نيز دو بار انجام شده بود. يک بار در سال ۲۰۰۳ و بار ديگر در سال ۲۰۰۶ که هيچ‌کدام نتيجه‌ای نداشتند.

با اين حال کره شمالی در سال ۲۰۰۶ موافقت کرده بود که در ازای حذف نامش از فهرست کشورهای حامی تروريسم، فعاليت‌های هسته‌ای خود را به حال تعليق در اورد اما پيوين يانگ در سال ۲۰۰۸ اعلام کرد چون نام اين کشور از اين فهرست خارج نشده فعاليت اتمی خود را بار ديگر از سر می‌گيرد.

کره شمالی، آمريکا، روسيه، کره جنوبی، چين و ژاپن طرف‌های اين مذاکرات شش جانبه هستند.

همچنين کشورهای مذاکره‌کننده با پيونگ يانگ با درخواست اين کشور برای فعاليت تأسيسات هسته‌ای با هدف توليد برق موافقت کردند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.