ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مدیرعامل مؤسسه مالی ثامن‌الحجج به ۱۵ سال زندان محکوم شد

از سه متهم پرونده مؤسسه ثامن‌الحجج تنها متهم ردیف اول محکوم شد و بقیه تبرئه شدند. مشارکت در اخلال نظام اقتصادی کشور بدون قصد ضربه زدن به نظام اتهام آن‌ها بود.

دادگاه رسیدگی به پرونده مؤسسه ثامن‌الحجج، ابوالفضل میرعلی مدیرعامل این مؤسسه را به ۱۵ سال حبس تعزیزی با در نظر گرفتن کسر دوران حبس قبلی محکوم کرد. متهمان ردیف دوم و سوم تبرئه شدند.

سپرده‌گذاران موسسه ثامن بارها تجمع کردند.

بنا به‌گزارش خبرگزاری جمهوری اسلامی ایران (ایرنا)، رأی صادره ظرف ۲۰ روز پس از ابلاغ در دیوان عالی کشور قابل فرجام‌خواهی است.

پرونده مؤسسه ثامن‌الحجج سه متهم دارد که دادگاه آن‌ها در ۱۲ جلسه برگزار شد. ابوالفضل میرعلی مدیرعامل این مؤسسه متهم ردیف اول این پرونده است که تاکنون با قرار وثیقه چهار هزار میلیارد تومانی در زندان به سر می‌برده. متهم ردیف دوم همسر میرعلی، دختر امام جمعه متوفی سبزوار است و متهم ردیف سوم هم مهدی رمضانیان نام دارد که از ایران خارج شده است.

اتهام آن‌ها، مشارکت در اخلال نظام اقتصادی کشور بدون قصد ضربه زدن به نظام یا مقابله با آن، عنوان شده است.

آبان‌ماه سال ۱۳۹۵ دادستان تهران اعلام کرد که مؤسسه مالی و اعتباری ثامن‌الحجج منحل و اداره امور بدهی و دارایی‌های آن به یک هیئت واگذار شده است.

ابوالفضل میرعلی، داماد امام جمعه پیشین سبزوار سال گذشته پس از شدت گرفتن اعتراض سپرده‌گذاران مؤسسه‌های مالی و اعتباری بازداشت و پس از مدتی به قید وثیقه آزاد شد.

مجموع بدهی و تخلف مالی پرونده ثامن‌الحجج از زبان مسئولان قضایی ۱۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان است.

احمد توکلی نماینده پیشین مجلس گفته بود که بخشی از فساد مالی این مؤسسه در ارتباط با «مسئولان حکومتی» است. دبیر کل بانک مرکزی ایران هم گفته بود «ثامن الحجج یک سری سپرده‌ها را از افراد خاص گرفته بود و نرخ‌های سود ۵۷ درصد، ۵۴ درصد، ۵۲ درصد و ۴۶ درصد به حساب آنها واریز می‌کرد.»

اسفند ۱۳۹۴، ۱۳ نماینده مجلس در نامه‌ای مدعی شدند که مدیرعامل این موسسه به ستاد انتخاباتی روحانی کمک مالی کرده است. اکبر ترکان اما این ادعا را «کذب» خواند. یک مقام مسئول در بانک مرکزی هم که نامش فاش نشد، گفته که مسئولان ثامن الحجج خود را «متصل به نهادهای بالا و بیت رهبری» دانسته و مدعی بودند که «کسی توان لغو مجوز این موسسه را نخواهند داشت».

براساس مطالبی که رسانه‌های ایران درباره پشت پرده مؤسسه ثامن‌الحجج منتشر کرده‌اند دو مجری معرف تلویزیون جمهوری اسلامی، منوچهر متکی، وزیر خارجه سابق که دریافت تسهیلات از این مؤسسه را تکذیب کرده، تعدادی از نمایندگان مجلس و یک فرمانده بلندپایه نظامی در آن نقش دارند و نام‌های افشا نشده فراوان دیگری نیز وجود دارد که تنها به اختصار، به آن اشاره‌ای شده است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.