ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کاهش صادرات نفت ایران: کمترین میزان در دو سال گذشته

تخفیف‌های نفتی ایران هم کارساز نشده، مشتریان بزرگ خرید از ایران را کاهش داده‌اند. صادرات نفت در اوت به ۲,۱ میلیون بشکه تنزل یافته.

صادرات نفت و معیانات گازی ایران به کمترین میزان از مارس ۲۰۱۶ رسید. مشتریان آسیایی واردات از ایران را کاهش داده‌اند. صادرات به چین، هند و ژاپن به عنوان سه مشتری اصلی نفت ایران، از ۱,۸ میلیون بشکه در روز به ۱,۱ میلیون بشکه کاهش یافته، کره‌جنوبی نیز واردات از ایران را متوقف کرده است.

تحريم‌های آمریکا صادرات نفت ایران را با مشکل جدی مواجه می‌کند

به گزارش منابع خبری صادرات روزانه نفت ایران در ماه اوت/ مرداد و شهریور امسال به کمتر از ۲ میلیون و ۱۰۰ بشکه رسیده است.

ایران از مارس ۲۰۱۶ پس از توافق هسته‌ای و برطرف شدن بخشی از تحریم‌ها هیچگاه کمتر از ۲,۱ میلیون بشکه نفت در روز صادر نکرده است. خروج امریکا از توافق هسته‌ای و بازگشت دوباره تحریم‌ها اما مشتریان نفتی ایران را محتاط کرده است.

شرکت ملی نفت ایران طی ماه‌های گذشته با تخفیف و کاهش قیمت نفت تلاش کرد مشتریانش را حفظ کند، به گزارش خبرگزاری رویترز میزان تخفیف اعمال شده توسط ایران برای بارگیری در ماه سپتامبر ۲۰۱۸ «بیشترین تخفیف از سال ۲۰۰۴» در بازار نفت به شمار می‌رود.

این اقدم اما نتوانسته مانع کاهش صادرات نفت و معیانات گازی ایران شود. به گونه‌ای که چین به عنوان بزرگترین مشتری نفتی ایران، خرید نفت از تهران را در مقایسه با یک ماه قبل (ژوئیه) نزدیک به ۵,۶ میلیون بشکه در ماه کاهش داده است. میزان نفت صادراتی ایران به  چین در ژوئیه ۲۴ میلیون بشکه و در اوت ۱۸,۴ میلیون بشکه گزارش شده است.

هند به عنوان دومین مشتری نفت ایران هم خرید از این کشور را از ۲۰ میلیون بشکه در ماه به ۸ میلیون بشکه کاهش داده است. میزان صادرات نفت ایران به هند برای سپتامبر هم حدود ۱۱ میلیون بشکه برآورد می‌شود.

صادرات نفت به ژاپن نیز در ماه گذشته میلادی به ۳,۴ میلیون بشکه کاهش یافته است. ژاپن پیشتر اعلام کرده که خرید نفت از ایران را تا اکتبر امسال به صورت کامل متوقف خواهد کرد.

همچنین نهادهای ناظر بر بازار نفت میزان از توقف کامل خرید نفت ایران توسط کره جنوبی خبر داده‌اند. صادرات نفت ایران به کره‌جنوبی در اوت ۲۰۱۸ صفر گزارش شده است.

در حالیکه مبادله نفتی ایران با مشتریان آسیایی کاهش چشمگیری داشته، مشتریان اروپایی در ماه اوت حدود ۹۰۰ هزار بشکه بیشتر از ژوئیه از ایران نفت وارد کرده‌اند. با این حال در مقایسه با مارس امسال میزان صادرات نفت ایران به کشورهای اروپایی ۱۰,۲ میلیون بشکه کمتر شده است. ایران در مارس امسال ۲۲,۲ میلیون بشکه نفت به اروپا صادر کرده است.

تحلیلگران بازار جهانی نفت بر این باورند که صادرات نفت ایران در ماه‌های آینده کاهش چشمگیری خواهد داشت چرا که مرحله دوم تحریم‌های امریکا اجرایی خواهد شد.

میشائیل تران، تحلیلگر مؤسسه آربی‌سی کپیتال مارکتس در این باره به «بلومبرگ» گفته است: «هنوز ۲ ماه تا آغاز تحریم‌های نفتی در ماه نوامبر باقی مانده و ما انتظار داریم شاهد کاهش بیشتر صادرات نفت ایران، به آسیا، اروپا، و هند باشیم».

واشنگنتن در نظر دارد در مرحله دوم تحریم‌ها صادرات نفت ایران به صفر برساند.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.