ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دادگاه سلطان سکه برگزار شد

وحید مظلومین معروف به سلطان سکه و سایر متهمان این پرونده محاکمه شدند. دادستان تقاضای اشد مجازات را کرد.

نخستین جلسه محاکمه متهمان «فساد اقتصادی»، ۱۷ شهریور در شعبه دوم دادگاه ویژه مفاسد اقتصادی در دادگاه انقلاب اسلامی و به ریاست سید احمد زرگر و با حضور مرتضی تورک، معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای پولی و مالی برگزار شد.

مرتضی تورک، معاون دادستان تهران در نخستین جلسه محاکمه وحید مظلومین معروف به سلطان سکه و سایر متهمان این پرونده گفت که دشمن با اعمال تحریم‌ها و ایجاد التهابات اقتصادی، نفوذ در شبکه‌های مختلف اقتصادی و سایر اقدامات به دنبال ایجاد یأس و ناامیدی و بی اعتمادی مردم نسبت به نظام است.

محمد اسماعیل قاسمی، مجید عطریان، رامین تاجیک، حسین مظلومین، محمدرضا مظلومین، نصر الله دارایی (در حال حاضر متواری)، رضا مرد میدان حاجی آقای، حسن وزیری، شاهرخ نجفی (در حال حاضر متواری)، اقدس مهر افزا، سروش امیری (در حال حاضر متواری)، پویا نوبخت، احسان فرزام نیا و وحید دهاقین متهمان ردیف دوم تا پانزدهم این پرونده هستند.

از نیمه دوم سال گذشته که بحران ارزی شدت گرفت و بانک کارگشایی هنگام حراج سکه به «محل آمد و شد چهره‌های خاص» تبدیل شد، رسانه‌های نزدیک به سپاه پاسداران و قوه قضائیه از «شناسایی و دستگیری دلالان سکه و طلا» خبر دادند. رئیس قوه قضائیه هم چندبار گفت که با «متهمان فساد اقتصادی در هر جایگاه و مقامی برخورد خواهد شد».

چند وقت بعد با موج دوم بحران ارزی و جهش قیمت سکه، دولت فهرست گزینشی دریافت‌کنندگان ارز با نرخ دولتی را منتشر کرد. مقام‌های قضایی نیز بدون افشای نام از بازداشت «دلالان» و «اخلالگران بازار ارز» خبر دادند.

در ادامه «دستور» مقابله با فساد دستگاه قضایی شعبه ویژه رسیدگی به پرونده مفاسد اقتصادی تشکیل داد. رئیس دولت هم یک گروه ویژه را مسئول پیگیری «تخلفات اقتصادی» کرد. سخنگوی قوه قضائیه هم هر هفته آمار تازه‌ای از «متهمان بازداشت شده» اعلام می‌کرد.

در جلسه نخست دادگاه «دانه درشت‌ها»، سرپرست دادسرای جرائم پولی و بانکی گفت که وحید مظلومین فرزند حبیب الله متولد ۱۳۴۱ فردی است که سال‌ها در بازار ارز و سکه تهران فعالیت داشته و در سال ۷۱ نیز که بازار سکه و ارز با التهاب مواجه شد به عنوان یکی از عوامل دخیل در این اخلال بازداشت شده بود.

به گفته تورک، او در ایام نابسامانی بازار ارز در سال ۹۰ و ۹۱ هم به عنوان یکی از ارکان و عوامل اخلال در نظام ارزی کشور بازداشت و هفت ماه در بازداشت ماند.

تورک با اشاره به دستگیری وحید مظلومین در تاریخ ۱۱ تیر امسال، گفت که وحید مظلومین تمام اسناد و ادله جرم را تا جایی که می‌توانسته از بین برده است.

معاون دادستان تهران با بیان اینکه وحید مظلومین با محمداسماعیل قاسمی ارتباط کاری داشته است، گفته در سال ۹۶ و در اوج التهابات نوسانات بازار ارز محمد اسماعیل قاسمی به عنوان یکی از اعضای اخلالگر بازار ارز شناسایی و دستگیر شده بود و در بازجویی‌ها خرید سکه و طلا به نام وحید مظلومین را اعتراف کرده است.

پیش‌تر نماینده دادستان گفته بود «تنها دو تن از متهمان که ۲۷ سال سن دارند، ۲۱ میلیون دلار ارز «صوری» خریده‌اند. یکی دیگر از متهمان هم با ۲۶ سال سن، ۱۵ میلیون دلار «خارج از شبکه قانونی» ارز خریده است.

آنگونه که در کیفرخواست این ۱۹ تن آمده، هر یک از آن‌ها با استفاده از «کارت ملی افراد دیگر» به صورت عمده «ارز خرید و فروش کرده‌اند».

حسینی نماینده دادستان تهران اما گفته بود: «اکثر این متهمان «از اقشار کم‌درآمد و ضعیف جامعه هستند که با دریافت مبلغ ناچیز کارت ملی خود را در اختیار افراد سودجو قرار دادند».

معاون دادستان تهران در جلسه امروز، ضمن تقاضای محاکمه، درخواست اشد مجازات را برای متهمان کرده است.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کارگر

    وحیدمظلومین را سال ۹۱ گرفتند, اما بانک مرکزی گفت عامل ماست و آزاد شد. مدیر ارشد بانک مرکزی بعد از بازنشستگی صرافی زد و همدست او شد. مظلومین موقع دستگیری فریاد زد: "افتخارکنید،شماسلطان را دستگیر می‌کنید"! اما همگان می دانند که سولاخی بیش نیست!! فقط خوش خبر نداره!!!