ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

بازداشت مجدد کسری نوری به اتهام مصاحبه با رسانه‌ها

<p>کسری نوری، یکی از دراویش گنابادی که به تازگی از زندان آزاد شده بود، روز چهارشنبه ۲۴ اسفند، بار دیگر از سوی ماموران امنیتی بازداشت شد.</p> <!--break--> <p><br /> به گزارش تارنمای مجذوبان نور، پایگاه اطلاع&zwnj;رسانی نزدیک به دراویش گنابادی، کسری نوری در منزل شخصی&zwnj;اش و به خاطر آنچه &quot;مصاحبه با رادیوهای بیگانه&quot; عنوان شده دستگیر شده است.</p> <p><br /> وی پس از ۴۶ روز حبس در بازداشتگاه اداره اطلاعات و زندان مرکزی شیراز روز هفتم اسفند ماه با قرار وثیقه ۵۰ میلیون تومانی آزاد شده بود.</p> <p>&nbsp;&nbsp; <blockquote> <div>کسری نوری پس از آزادی از زندان در مصاحبه&zwnj;ای با رادیو فردا از وضعيت بازداشتگاه های نيروی انتظامی و برخورد های ماموران و بازجويان با زندانی&zwnj;ها انتقاد کرده بود</div> </blockquote></p> <p>کسری نوری پس از آزادی از زندان در مصاحبه&zwnj;ای با رادیو فردا از وضعيت بازداشتگاه های نيروی انتظامی و برخورد های ماموران و بازجويان با زندانی&zwnj;ها انتقاد کرده بود.</p> <p><br /> بر اساس این گزارش ماموران امنیتی بیش از یک ساعت و نیم منزل آقای نوری را تفتیش کرده&zwnj;اند.<br /> دادگاه انقلاب دوشنبه هفته جاری، چهار نفر از دروایش گنابادی را به شش ماه حبس تعلیقی به مدت دو سال محکوم کرده بود.</p> <p>&nbsp;</p> <p>رضا قوامی، حسین فرجی، نعمت حیدری و عبدالرضا دائمی که از دراویش گنابادی ساکن شهرستان پلدختر استان لرستان هستند به &quot;فعالیت تبلیغی علیه نظام به دلیل شرکت در مجالس عبادی دراویش گنابادی&quot; متهم شده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>این افراد سال گذشته از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شده و مدتی را در حبس بودند.<br /> دادگاه انقلاب همچنین هفت نفر دیگر از دراویش گنابادی استان لرستان را که به همین اتهام بازداشت شده بودند، تبرئه کرده است.</p> <p>&nbsp;</p> <p>در سال&zwnj;های اخیر دراويش گنابادی از سوی مأموران امنيتی جمهوری اسلامی &laquo;تحت فشار و محدودیت&raquo; قرار دارند و شمار زیادی از آن&zwnj;ها بازداشت و به حبس محکوم شده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>در بهمن ماه سال ۱۳۸۴ حسينيه دراويش گنابادی در شهر قم هدف حمله قرارگرفت و تخريب شد و عده&zwnj;ای از دراويش بازداشت و محاکمه شدند. ماموران دولتی در آبان سال ١٣٨٦ نیز حسينيه دروايش گنابادی در شهر بروجرد را تخريب کردند. سالن اجتماعات دراويش نعمت&zwnj;اللهی اصفهان نيز بهمن ١٣٨٧ تخريب شد.</p> <p>&nbsp;</p> <p>رسانه&zwnj;های رسمی ايران چند سالی است که بنا به دستور شورای عالی امنيت ملی اين کشور از پوشش دادن اخبار دراويش گنابادی منع شده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p> <p>پيشينه دراويش گنابادی به شاه نعمت&zwnj;الله ولی، عارف قرن نهم هجری که هم&zwnj;اکنون آرامگاهش در شهر ماهان در نزديکی کرمان است، بر می&zwnj;گردد.</p>

کسری نوری، یکی از دراویش گنابادی که به تازگی از زندان آزاد شده بود، روز چهارشنبه ۲۴ اسفند، بار دیگر از سوی ماموران امنیتی بازداشت شد.

به گزارش تارنمای مجذوبان نور، پایگاه اطلاع‌رسانی نزدیک به دراویش گنابادی، کسری نوری در منزل شخصی‌اش و به خاطر آنچه "مصاحبه با رادیوهای بیگانه" عنوان شده دستگیر شده است.

وی پس از ۴۶ روز حبس در بازداشتگاه اداره اطلاعات و زندان مرکزی شیراز روز هفتم اسفند ماه با قرار وثیقه ۵۰ میلیون تومانی آزاد شده بود.

کسری نوری پس از آزادی از زندان در مصاحبه‌ای با رادیو فردا از وضعيت بازداشتگاه های نيروی انتظامی و برخورد های ماموران و بازجويان با زندانی‌ها انتقاد کرده بود.

بر اساس این گزارش ماموران امنیتی بیش از یک ساعت و نیم منزل آقای نوری را تفتیش کرده‌اند.
دادگاه انقلاب دوشنبه هفته جاری، چهار نفر از دروایش گنابادی را به شش ماه حبس تعلیقی به مدت دو سال محکوم کرده بود.

رضا قوامی، حسین فرجی، نعمت حیدری و عبدالرضا دائمی که از دراویش گنابادی ساکن شهرستان پلدختر استان لرستان هستند به "فعالیت تبلیغی علیه نظام به دلیل شرکت در مجالس عبادی دراویش گنابادی" متهم شده‌اند.

این افراد سال گذشته از سوی نیروهای امنیتی بازداشت شده و مدتی را در حبس بودند.
دادگاه انقلاب همچنین هفت نفر دیگر از دراویش گنابادی استان لرستان را که به همین اتهام بازداشت شده بودند، تبرئه کرده است.

در سال‌های اخیر دراويش گنابادی از سوی مأموران امنيتی جمهوری اسلامی «تحت فشار و محدودیت» قرار دارند و شمار زیادی از آن‌ها بازداشت و به حبس محکوم شده‌اند.

در بهمن ماه سال ۱۳۸۴ حسينيه دراويش گنابادی در شهر قم هدف حمله قرارگرفت و تخريب شد و عده‌ای از دراويش بازداشت و محاکمه شدند. ماموران دولتی در آبان سال ١٣٨٦ نیز حسينيه دروايش گنابادی در شهر بروجرد را تخريب کردند. سالن اجتماعات دراويش نعمت‌اللهی اصفهان نيز بهمن ١٣٨٧ تخريب شد.

رسانه‌های رسمی ايران چند سالی است که بنا به دستور شورای عالی امنيت ملی اين کشور از پوشش دادن اخبار دراويش گنابادی منع شده‌اند.

پيشينه دراويش گنابادی به شاه نعمت‌الله ولی، عارف قرن نهم هجری که هم‌اکنون آرامگاهش در شهر ماهان در نزديکی کرمان است، بر می‌گردد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.