ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزیر خارجه امارات: تهران پیشنهاد واشنگتن برای مذاکره را بپذیرد

انور قرقاش با استقبال از پیشنهاد برایان هوک برای دستیابی به یک پیمان با ایران، خواهان شرکت کشورهای خلیج فارس در مذاکرات شده است.

وزیر خارجه امارات متحده عربی خواهان آن است که کشورهای عربی حوزه خلیج فارس که متحد آمریکا هستند در پیمان مورد نظر واشنگتن با تهران درباره برنامه موشکی سپاه و رفتار جمهوری اسلامی در خاورمیانه، شرکت داشته باشند. انور قرقاش از ایران خواست پیشنهاد آمریکا برای مذاکره درباره پیمانی فراتر از یک توافق را بپذیرد.

انور قرقاش، وزیر امور خارجه امارات متحده عربی

برایان هوک، مسئول کارگروه ایران در وزارت خارجه آمریکا روز گذشته، چهارشنبه ۱۹ سپتامبر / ۲۸ شهریور اعلام کرد که دولت آمریکا در پی دستیابی به یک پیمان با ایران درباره برنامه موشکی ایران و رفتار جمهوری اسلامی در منطقه خاورمیانه است.

ایران تلاش آمریکا برای برگزاری مذاکرات در سطح بالا را رد کرده و گفته است با کشوری که از توافق هسته‌ای (برجام) خارج شده و به تعهد خود پایبند نبوده، مذاکره نخواهد کرد.

انور قرقاش، وزیر خارجه امارات متحده عربی سخنان برایان هوک را «مهم» ارزیابی کرده و در توئیتر نوشته است: «ضروری است که کشورهای حوزه خلیج فارس در مذاکرات پیشنهادی [آمریکا] شرکت کنند. عاقلانه است که تهران از تحریم‌ها جلوگیری کرده و این پیشنهادها را جدی بگیرد.»

— العين الإخبارية (@alain_4u) 20. September 2018

آمریکا ۱۸ اردیبهشت سال جاری از توافق هسته‌ای (برجام) خارج شد و سپس دور اول تحریم‌های خود علیه جمهوری اسلامی را از ۱۵ مرداد آغاز کرد. دور دوم تحریم‌های آمریکا که بیشتر تحریم‌های نفتی را شامل می‌شود از ۱۴ آبان به‌ اجرا در خواهد آمد.

امارات متحده عربی، عربستان سعودی و بحرین از تصمیم دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا مبنی بر خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریم‌های مجدد علیه ایران استقبال کرده‌اند.

کشورهای حوزه خلیج فارس که حکومت‌های آن‌ها در دست مسلمانان سنی است با ایران که رهبران آن شیعه هستند روابط تنش‌آمیزی دارند و جنگ نیابتی آن‌ها در خاورمیانه مناقشات منطقه‌ای در عراق، سوریه، یمن و لبنان را تحت تأثیر خود قرار داده است.

کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در مذاکرات مربوط به برنامه هسته‌ای ایران که منجر به برجام شد شرکت نداشتند. این کشورها در حالی که از سوی قدرت‌های غربی در جریان مذاکرات قرار می‌گرفتند، در آن نقش مستقیم نداشتند.

مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در ماه مه گذشته (اردیبهشت) شروط دوازده‌گانه‌ای را برای لغو تحریم‌های اقتصادی علیه ایران برشمرد که بخشی از این شروط به حضور سپاه قدس و شبه‌نظامیان شیعه در عراق و سوریه و لبنان مربوط می‌شد. با این حال برایان هوک گفته است که پیمان مد نظر آمریکا باید برخلاف برجام در مجلس سنای ایالات متحده به رأی گذاشته شود.

آمریکا که در ۲۶ سپتامبر/ ۴ مهر سال جاری ریاست دوره‌ای شورای امنیت را به عهده دارد قصد داشت در دستور کار نشست شورای امنیت، نقض قوانین بین‌المللی توسط ایران و اقدامات بی‌ثبات‌کننده تهران در خاورمیانه را قرار دهد اما اکنون دیپلمات‌هایی که نامشان افشا نشده به واشنگتن پست گفته‌اند ایران از دستور کار شورای امنیت خارج شده است.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.