ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزیر ارتباطات: با مدیر تلگرام در تهران جلسه داشتیم

آذری جهرمی در پاسخ به سوالی درباره ملاقاتش با مدیر تلگرام گفت این دیدار «پنهانی» نبود. او اضافه کرد که «با آقای دوروف مجموعه‌های مختلفی جلسه داشتند».

محمدجواد آذری‌ جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با حضور در یک برنامه تلویزیونی درباره ملاقاتش با رئیس تلگرام و همچنین فعالیت تلگرام طلایی و مسئله فیلترینگ در ایران توضیحاتی ارائه کرد.

محمدجواد آذری جهرمی ، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات

آذری جهرمی در پاسخ به سوالی درباره ملاقاتش با پاول دورف، مدیر تلگرام گفت این دیدار «پنهانی» نبود.

او اضافه کرد که «با آقای دوروف مجموعه‌های مختلفی جلسه داشتند».

آذری جهرمی در پاسخ به این سوال که در جلسه با مدیر تلگرام برای پس از دیماه توافقی شد، گفت:

«خیر. توافق نبود، مذاکره داشتیم. مذاکره برای سال‌های قبل است که شاید برای سال ۹۳ یا ۹۴ است. ما فقط با تلگرام که صحبت نمی‌کنیم بلکه با خیلی از پرووایدرهای دنیا صحبت می‌کنیم و این طبیعت کار ما است.»

او درباره پروژه پیام‌رسان‌های داخلی و عدم استقبال عمومی از آن گفت: «بخشی از بی‌اعتمادی جامعه به فضای پیام‌رسان‌های بومی به‌خاطر این است که شما این دو کلمه را کنار هم می‌گذارید. یعنی می‌گویید فیلتر به معنای رشد داخلی است.»

مقامات قضائی با فیلترینگ تلگرام، تلاش کردند کاربران را به استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی تشویق کنند. اما در نهایت نه تنها ۸۰ درصد کاربران تلگرام در این شبکه ماندند، بلکه استفاده از اینستاگرام نیز در ایران افزایش یافت.

به گفته وزیر ارتباطات دولت دوازدهم، شبکه‌های اجتماعی داخلی، ظرفیت کافی برای پوشش کاربران ایرانی را ندارند.

«یکی می‌گوید [مدیران شبکه‌های اجتماعی داخلی] من به تنهایی ۲۰ میلیون می‌توانم پوشش دهم که با همین امکانات فعلی است. خب من می‌دانم این حرف غیرفنی است، این حرف تبلیغاتی است. تلگرام فیلتر می‌شود و به حدودی نرسیده، همان که ادعا می‌کند من ۲۰ میلیون پوشش دارم و خیلی هم زحمت کشیده و به اینجا رسیده، از دسترس خارج می‌شود و نمی‌تواند سرویس بدهد.»

عبدالصمد خرم‌آبادی، دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه «هات‌گرام» و «تلگرام طلایی» را فیلترشکن‌های داخلی وزارت ارتباطات خواند که به دنبال دور زدن فیلترینگ تلگرام هستند.

اما آذری جهرمی در مصاحبه خود با تلویزیون ایران می‌گوید مرکز ملی فضای مجازی در این زمینه مسئول است:

«مگر قوه قضائیه در خصوص بستن تلگرام اغماض کرد که در خصوص بستن تلگرام طلائی اغماض کند؟ طبیعتاً مرکز ملی فضای مجازی می‌گوید ما تصمیم گرفتیم در مقطع گذاری این کار را انجام دهیم، در مرکز ملی قوه قضائیه هست».

او همچنین تأکید کرد که بنا بر اعلامیه قبلی وزارت ارتباطات، امنیت نسخه‌های فارسی و غیررسمی تلگرام را تأیید نمی‌کند.

مقامات چمهوری اسلامی تصدیق کرده بودند که “هات‌گرام” و “طلاگرام” قرار بوده زمینه را برای مهاجرت آرام کاربران ایرانی به پیام‌رسان‌های داخلی را فراهم کند.

پس از فیلترینگ تلگرام، استفاده از نسخه‌های غیررسمی این شبکه اجتماعی مجازی رواج یافت و مردم همچنان از تلگرام استفاده می‌کنند.

تیرماه امسال محمد کاظمی، نماینده ملایر و عضو کمیته تعیین مصادیق مجرمانه رایانه‌ای در گفت‌وگو با خبرگزاری خانه ملت گفته بود تقریباً تمام افرادی که از تلگرام استفاده می‌کردند پس از فیلتر شدن هم در حال استفاده از آن هستند و فیلترینگ تلگرام به طور جدی با شکست مواجه شد. فیلترینگ هاتگرام و تلگرام طلایی هم به ریزش مخاطب تلگرام کمک نمی‌کند.

در ایران شبکه تلگرام حدود ۴۰ میلیون کاربر دارد. دادسرای فرهنگ و رسانه تهران ۱۰ اردیبهشت امسال در حکمی کلیه ارائه‌دهندگان خدمات دسترسی به اینترنت در ایران را مکلف کرد که وب‌سایت و اپلیکیشن تلگرام را به‌طور کامل مسدود کنند.

در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.