ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

"مذاکرات با طالبان، افغانستان را به سوی بی‌ثباتی جدی می‌کشد"

<p>گروه بين&zwnj;المللی بحران در گزارشی اعلام کرد که گفت&zwnj;وگوهای صلح با طالبان ناکام بوده و ممکن است نبود يک استراتژی درست بار ديگر افغانستان را به سوی جنگ&zwnj;های داخلی سوق دهد.</p> <!--break--> <p><br /> اين گزارش در حالی منتشر می&zwnj;شود که ۱۰ روز پيش گروه طالبان مذاکرات خود با آمريکا را به&zwnj;دليل آن&zwnj;چه که &quot;موضع قابل تغيير و غيرثابت آمريکا&quot; خواند، متوقف ساخت.</p> <p><br /> گروه بين&zwnj;المللی بحران گفته است که پراکندگی&zwnj;های سياسی داخلی و فشارهای خارجی دولت افغانستان را ضعيف ساخته است.</p> <p><br /> در اين گزارش آمده است: &quot;نگرانی&zwnj;های جدی درباره سياست آشتی ملی دولت افغانستان وجود دارد،&zwnj; آمريکا از دسترسی به طالبان به&zwnj;دور مانده است،&zwnj; تنش&zwnj;ها ميان دولت افغانستان و آمريکا افزايش يافته است و مهم&zwnj;تر اين که نظام سياسی افغانستان شکسته است.&quot;</p> <p><br /> يافته&zwnj;های اين نهاد بين&zwnj;المللی نشان می&zwnj;دهد که با شدت گرفتن رقابت&zwnj;های سياسی در دولت افغانستان،&zwnj; رهبران طالبان و ديگر بازيگران منطقه&zwnj;ای و بين&zwnj;المللی در آستانه خروج نظاميان خارجی از افغانستان (پايان سال ۲۰۱۴)، چشم&zwnj;انداز صلح ضعيف&zwnj;تر خواهد شد.</p> <blockquote> <p><br /> گروه بين&zwnj;المللی بحران: در چنين شرايطی بايد يک گروه سوم که در عين حال بی&zwnj;طرف باشد، برای گفت&zwnj;وگوهای صلح با گروه&zwnj;های مخالف به&zwnj;جز طالبان ميانجی&zwnj;گری کند در غير آن جلوگيری از بروز جنگ داخلی امکان نخواهد داشت</p> </blockquote> <p>گروه بين&zwnj;المللی بحران گفته است: &quot;بيرون شدن شتاب&zwnj;زده نيروهای خارجی در حالی که شمار افراد ارتش افغانستان به&zwnj;اندازه کافی نيست و منابع کافی را نيز در اختيار ندارد تا امنيت را تأمين کنند، امکان قوی برای آغاز يک جنگ داخلی را فراهم می&zwnj;سازد.&quot;</p> <p><br /> گروه بين&zwnj;المللی بحران تأکيد کرده است که در چنين شرايطی بايد يک گروه سوم که در عين حال بی&zwnj;طرف باشد، برای گفت&zwnj;وگوهای صلح با گروه&zwnj;های مخالف به&zwnj;جز طالبان نيز ميانجی&zwnj;گری کند در غير آن جلوگيری از بروز جنگ داخلی امکان نخواهد داشت.</p> <p><br /> اين گروه از رئيس&zwnj;جمهور افغانستان و شورای ملی اين کشور خواسته است تا &quot;برنامه برگشت افغانستان به صلح و زندگی عادی&quot; را مورد ارزيابی دوباره قرار داده و اصلاحات را در شورای عالی صلح اين کشور عملی کند.</p> <p><br /> در حالی که دوره رياست جمهوری حامد کرزی در پايان سال ۲۰۱۴ به پايان می&zwnj;رسد،&zwnj; گروه بحران خاطرنشان ساخته است هر نوع تلاش برای تمديد دوره رياست جمهوری حامد کرزی بحران&zwnj;آفرين خواهد شد.</p> <p><br /> گروه بين&zwnj;المللی بحران گفته است که بايد قانون انتخابات افغانستان که در آن به رئيس&zwnj;جمهور اين کشور حق انتصاب اعضای کميسيون انتخابات را می&zwnj;دهد تعديل گردد و تمام اعضای اين کميسيون و کميسيون شکايات انتخاباتی از سوی مجلس نمايندگان مورد تأييد واقع شوند. </p> <p><br /> &nbsp;</p>

گروه بين‌المللی بحران در گزارشی اعلام کرد که گفت‌وگوهای صلح با طالبان ناکام بوده و ممکن است نبود يک استراتژی درست بار ديگر افغانستان را به سوی جنگ‌های داخلی سوق دهد.

اين گزارش در حالی منتشر می‌شود که ۱۰ روز پيش گروه طالبان مذاکرات خود با آمريکا را به‌دليل آن‌چه که "موضع قابل تغيير و غيرثابت آمريکا" خواند، متوقف ساخت.

گروه بين‌المللی بحران گفته است که پراکندگی‌های سياسی داخلی و فشارهای خارجی دولت افغانستان را ضعيف ساخته است.

در اين گزارش آمده است: "نگرانی‌های جدی درباره سياست آشتی ملی دولت افغانستان وجود دارد،‌ آمريکا از دسترسی به طالبان به‌دور مانده است،‌ تنش‌ها ميان دولت افغانستان و آمريکا افزايش يافته است و مهم‌تر اين که نظام سياسی افغانستان شکسته است."

يافته‌های اين نهاد بين‌المللی نشان می‌دهد که با شدت گرفتن رقابت‌های سياسی در دولت افغانستان،‌ رهبران طالبان و ديگر بازيگران منطقه‌ای و بين‌المللی در آستانه خروج نظاميان خارجی از افغانستان (پايان سال ۲۰۱۴)، چشم‌انداز صلح ضعيف‌تر خواهد شد.

گروه بين‌المللی بحران گفته است: "بيرون شدن شتاب‌زده نيروهای خارجی در حالی که شمار افراد ارتش افغانستان به‌اندازه کافی نيست و منابع کافی را نيز در اختيار ندارد تا امنيت را تأمين کنند، امکان قوی برای آغاز يک جنگ داخلی را فراهم می‌سازد."

گروه بين‌المللی بحران تأکيد کرده است که در چنين شرايطی بايد يک گروه سوم که در عين حال بی‌طرف باشد، برای گفت‌وگوهای صلح با گروه‌های مخالف به‌جز طالبان نيز ميانجی‌گری کند در غير آن جلوگيری از بروز جنگ داخلی امکان نخواهد داشت.

اين گروه از رئيس‌جمهور افغانستان و شورای ملی اين کشور خواسته است تا "برنامه برگشت افغانستان به صلح و زندگی عادی" را مورد ارزيابی دوباره قرار داده و اصلاحات را در شورای عالی صلح اين کشور عملی کند.

در حالی که دوره رياست جمهوری حامد کرزی در پايان سال ۲۰۱۴ به پايان می‌رسد،‌ گروه بحران خاطرنشان ساخته است هر نوع تلاش برای تمديد دوره رياست جمهوری حامد کرزی بحران‌آفرين خواهد شد.

گروه بين‌المللی بحران گفته است که بايد قانون انتخابات افغانستان که در آن به رئيس‌جمهور اين کشور حق انتصاب اعضای کميسيون انتخابات را می‌دهد تعديل گردد و تمام اعضای اين کميسيون و کميسيون شکايات انتخاباتی از سوی مجلس نمايندگان مورد تأييد واقع شوند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کاربر مهمان

    کرزي پول از همه ميگيرد و نظريه الکي ميدهد...مثل ريس جمهور عراق که از اسد حمايت ميکند ..معلوم نيست چرا آمريکا اراينها که در انتخابات شکست خورده بودند پشتيباني کرد؟

  • کاربر مهمان

    چرا شما صفحه فیس بوک ندارید؟