ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

#اعتراضات: سهام‌داران عمده حق‌سهام کارگران ایران پوپلین رشت را پرداخت نمی‌کنند

کارگران ایران پوپلین رشت در اعتراض به عدم توزیع ۲۵ سال حق‌سهام‌شان توسط سهام‌داران عمده این کارخانه دست به تجمع اعتراضی زدند.

کارگران بازنشسته کارخانه "ایران پوپلین" رشت که از سال ۱۳۶۷بخشی از سهام این کارخانه را خریداری کرده‌اند، روز دوم آبان در اعتراض به عدم توزیع حق‌سهام‌شان توسط سهام‌داران عمده این واحد تولیدی دست به تجمع اعتراضی زدند.

این چندمین بار در سال جاری است که کارگران این کارخانه در محوطه اداری ایران پوپلین جمع شده و خواستار روشن شدن وضعیت سهام خود هستند. در تجمع بهار و تابستان ۱۳۹۷، نزدیک به ۲۰۰ کارگر در محوطه ۲۵ هکتاری این کارخانه جمع شده بودند.

به گزارش ایلنا، حدود ۳۰ نفر از کارگران در این تجمع خواستار پیگیری وضعیت سهام خود شدند که از سال ۱۳۶۷ توسط آنها خریداری شده و اکنون سهام‌داران عمده کارخانه از پرداخت حق‌سهام آنها سرباز می‌زنند.

شفاف‌سازی وضعیت مالی سهام کارخانه از مطالبات این کارگران است. نماینده این کارگران به خبرگزاری کار ایران (ایلنا) گفته است که با وجود اینکه ۲۵ سال است که برخی از کارگران، سهام‌دار این کارخانه محسوب می‌شوند، وجهی به عنوان سود سهام دریافت نکرده‌‌اند.

سهام‌داران عمده، کارگران سهام‌دار را در تصمیم‌گیری‌های مربوط به این واحد تولیدی دخالت نمی‌دهند. این کارگران در بیانیه‌ای گفته‌اند: «خواسته ما از مسئولان تسویه حساب‌های مالی با ما سهام‌داران جزء کارخانجات ایران پوپلین است.»

ایران پوپلین از واحد‌های تولیدکننده انواع پارچه‌، کماکان در صنعت نساجی ایران فعال بوده است. در سال ۱۳۶۷ وزارت صنایع وقت، سهام کارخانه را بخش خصوصی، دولتی و بیش از ۱۱۶۰ کارگری که آن زمان در این واحد تولیدی مشغول به کار بودند، فروخت. اکنون بخش خصوصی که سهام‌دار عمده این کارخانه است، حاضر نیست که سود را با سهام‌داران کارگر تقسیم کند.

ایران پوپلین به جز تولیداتش، ۲۵ هکتار زمین کارخانه و چندین فروشگاه پارچه هم دارد که این کارگران از سود حاصل از این املاک حق‌ دریافت دارند.

در فروردین ۱۳۹۷، سهام‌داران عمده کارخانه چهارنماینده کارگری این واحد تولیدی را که در پی حقوق صنفی کارگران بودند اخراج کردند. در پی این اخراج، تجمع بزرگی در محوطه کارخانه شکل گرفت که در نتیجه آن کارفرما ناچار شد حکم اخراج چهار نماینده کارگری را بازپس بگیرد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.