ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کره جنوبی خواهان معافیت از تحریم ایران شد

وزیر خارجه کره جنوبی در تماس با همتای آمریکایی‌اش، از واشنگتن خواست در اعمال تحریم علیه ایران انعطاف داشته باشد. پمپئو گفت‌وگوها دراین‌باره را به آینده موکول کرد.

کره جنوبی از ایالات متحده آمریکا خواست در اعمال تحریم نفتی ایران با «حداکثر انعطاف ممکن» برای شرکت‌های کره جنوبی که با ایران طرف معامله‌اند معافیت‌هایی در نظر بگیرد.

کانگ کیونگ وا، وزیر خارجه کره جنوبی

بر اساس استراتژی دولت ترامپ، با تحریم نفتی ایران که از ۵ نوامبر/ ۱۴ آبان آغاز می‌شود، می‌بایست صادرات نفت ایران به صفر نزدیک شود. هدف دولت ترامپ از اعمال تحریم نفتی ایران تحدید نفوذ جمهوری اسلامی در خاورمیانه و نظارت بر برنامه موشکی سپاه پاسداران است. کره جنوبی که متحد آمریکا و در همان حال یکی از مشتریان نفت ایران است، واردات نفت خام از ایران را در سپتامبر سال جاری متوقف کرد. شرکت‌‌های ساختمانی کره‌ای هم فعالیت‌های خود در ایران را متوقف کرده‌اند.

وزارت خارجه کره جنوبی اعلام کرده که شامگاه دوشنبه ۲۹ اکتبر کانگ کیونگ وا، وزیر خارجه کره جنوبی در تماس تلفنی با مایک پامپئو، از وزیر خارجه آمریکا خواسته واشنگتن در اعمال تحریم علیه ایران «حداکثر انعطاف» را به خرج داده و سئول را از اجرای تحریم‌ها معاف کند.

پمپئو در پاسخ گفته است درخواست کره جنوبی را در نظر می‌گیرد و در فرصتی دیگر به گفت‌وگوها درباره معافیت کره جنوبی از تحریم‌ها علیه ایران ادامه می‌دهد.

دوشنبه ۲۹ اکتبر / ۷ آبان شرکت مهندسی و ساخت‌و‌ساز هیوندای کره جنوبی اعلام کرد که کنسرسیوم تحت هدایت این شرکت، قرارداد ۵۲۱ میلیون دلاری برای ساخت مجتمع‌های پتروشیمی در ایران را به دلیل ناتوانی تهران در تأمین مالی آن لغو کرده است.

کانگ با پمپئو درباره روند خلع سلاح اتمی شبه‌جزیره کره و گفت‌وگوهای صلح میان دو کره هم صحبت کرده است. وزیر خارجه کره جنوبی تأکید کرده که سئول و پیونگ‌یانگ می‌بایست به سمت بهبود روابط حرکت کنند.

کره جنوبی نه تنها خواهان معافیت از تحریم ایران است، بلکه بر اجرای تحریم‌ها علیه کره شمالی برای محدود ساختن برنامه هسته‌ای و موشکی این کشور اصرار می‌ورزد. این امر سبب تنش‌هایی بین آمریکا و کره جنوبی شده است. پیش از برجام، ایالات متحده آمریکا، ژاپن و کره جنوبی را از دور نخست تحریم ایران معاف کرده بود.

رویترز به نقل از منابعی که نام آن‌ها را اعلام نکرده گزارش داده که ترکیه، چین و هند نیز خواهان معافیت از تحریم نفتی ایران‌اند. این فشارها همراه با نگرانی از افزایش قیمت نفت خام در بازارهای جهانی به سبب تحریم نفتی ایران، دولت ترامپ را تحت فشار قرار داده و این احتمال را مطرح کرده که صادرات نفت ایران ادامه بیابد.

به گزارش رویترز تنش در این عرصه دولت ترامپ را به دو جبهه تقسیم کرده است: یکی به رهبری جان بولتون مشاور امنیت ملی ترامپ که خواهان سخت‌ترین رویکرد ممکن در برابر جمهوری اسلامی‌ست و دیگری مقامات وزارت خارجه آمریکا که خواهان متعادل کردن تحریم نفتی ایران برای جلوگیری از افزایش قیمت نفت خام در بازارهای جهانی‌اند و مایل نیستند متحدان آمریکا از افزایش قیمت نفت خام متضرر شوند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.