ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

لهستان در پی تمدید اجلاس اقلیمی ۲۰۱۸ است

در آخرین روز اجلاس اقلیمی کاتویچ لهستان ۱۹۷ دولت حاضر به توافقی دست نیافتند. فعالان محیط زیستی خواهان تمدید مذاکرات هستند.

اجلاس اقلیمی ۲۰۱۸ در کاتویچ لهستان به آخرین روز کاری رسمی‌اش رسیده است. هنوز ۱۹۷ دولت حاضر در این جلسه به توافقی دست نیافته‌اند و معاون وزیر محیط زیست لهستان به دنبال تمدید این نشست است.

میشل کورتیکا (وسط تصویر) در نشست اقلیمی کاتویچ از دولت‌ها خواست به توافق برسند ــ منبع: توئیتر

به گزارش رادیو آلمان، میشل کورتیکا که ریاست اجلاس کاتویچ را نیز برعهده دارد، به دنبال تمدید آن برای چند روز دیگر است.

او بامداد جمعه ۱۴ دسامبر در توئیتی خطاب به نمایندگان حاضر در این اجلاس نوشت:

«مصرانه از شما درخواست می‌کنم که به هم بپیوندید و به دنبال راه‌حل باشید و برنامه کاری معاهده پاریس (PAWP) را با احترام و فهم متقابل فراوان به بحث بگذارید.»

— Michał Kurtyka (@KurtykaMichal) December 13, 2018


در تلاشی مشابه،‌ آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل همزمان با افزایش احتمال شکست مذاکرات، چهارشنبه به کاتویچ رفته بود تا از دولت‌های حاضر بخواهد به توافق دست یابند. گروه «صلح سبز» (Greenpeace)، یک ان‌جی‌او محیط زیستی فعال در ۴۰ کشور جهان نیز اعلام کرده است که هنوز رایزنی‌های زیادی برای رسیدن به توافق لازم است.

ناظران پیش‌تر گفته بودند که اجلاس کاتویچ در آستانه شکست قرار دارد. آمریکا، ژاپن و استرالیا سه کشور ثروتمندی هستند که عاملان اصلی نرسیدن به توافق معرفی شده‌اند.

خروج آمریکا از معاهده اقلیمی پاریس به دستور دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری این کشور باعث شده است که دولت‌های دیگر نیز نسبت به پیگیری تعهدات‌شان جدیت کمتری نشان دهند. رسانه‌ها این پدیده را «اثر ترامپ» نام‌گذاری کرده‌اند.

ترامپ که با تکیه بر پوپولیسم راست به کاخ سفید راه یافت،‌ تغییرات اقلیمی بر اثر گرمایش زمین را «حقه» خواند و با اشاره به سیاست «اول آمریکا» از معاهده پاریس به نفع توسعه اقتصادی خارج شد. چندین نهاد دولت خود او اما در گزارشی هشدار دادند که تغییرات اقلیمی،‌ صرف‌نظر از هزینه‌های جانی و طبیعی، به ضررهای هنگفت اقتصادی برای آمریکا خواهد انجامید.

اکثریت مطلق دانشمندان اقلیمی گرمایش زمین با عاملیت انسانی و تغییرات اقلیمی ناشی از آن را تأیید کرده‌اند.

تمام کشورهای حاضر در اجلاس اقلیمی ۲۰۱۸ کاتویچ باید بیانیه نهایی را امضا کنند. مذاکرات برای دستیابی به این بیانیه در سطح بالا در جریان است.

هدف اصلی از رسیدن به توافق، دستیابی به مجموعه مقرراتی برای پیاده‌سازی عملی معاهده پاریس است تا بتوان عملکرد دولت‌ها در کاهش میزان انتشار گازهای گلخانه‌ای را به طور شفاف مورد بررسی قرار داد.

در توافق پاریس حد نهایی گرم‌شدن کره زمین ۲ درجه و حد مطلوب ۱,۵ درجه تعیین شده است. اما گزارش اقلیمی پنل سازمان ملل در اکتبر هشدار داده بود که افزایش ۱,۵ درجه‌ای افزایش درجه حرارت برای فرورفتن ساحل‌ها زیر آب و وقوع خشکسالی شدید و تعمیق فقر کافی است و وخیم‌ترین نوع این تأثیرات در صورت ادامه روند فعلی تا ۲۰۴۰ بروز خواهند کرد.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.