ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پادشاه عربستان سعودی وعده اصلاحات اقتصادی و نظم مالی داد

ملک سلمان بودجه ۱،۱۱ تریلیون ريالی عربستان سعودی (۲۹۵ میلیارد دلار)، که بالاترین بودجه پادشاهی سعودی است را اعلام کرد. بودجه ۲۰۱۹ به‌منظور رشد اقتصادی هزینه‌های دولت را ۷ درصد افزایش داد.

ملک سلمان، پادشاه عربستان سعودی بودجه ۲۰۱۹ این کشور را اعلام کرد و گفت دولت اصلاحات اقتصادی را به پیش خواهد برد. به‌منظور رشد اقتصادی هزینه‌های دولت سعودی ۷ درصد افزایش یافته است. این بزرگترین بودجه عربستان سعودی است.

ملک سلمان، پادشاه عربستان سعودی

ملک سلمان سه‌شنبه ۱۸ دسامبر / ۲۷ آذر در یک سخنرانی تلویزیونی گفت: «ما مصمم به انجام اصلاحات اقتصادی، دستیابی به نظم مالی، بهبود شفافیت و توانمندسازی بخش خصوصی هستیم.»

ریاض در پی پیشبرد طرح چشم‌انداز اقتصادی ۲۰۳۰ است که محمدبن سلمان، ولیعهد این کشور آن را وعده داده است. عربستان سعودی در تلاش است تا شغل‌های بیشتری برای سعودی‌ها ایجاد کند، اما با افزایش مالیات و سایر اقدامات برای کاهش کسری بودجه دولتی، شرکت‌ها به شدت زیر فشار این شرایط قرار گرفته‌اند.

براساس بودجه سال ۲۰۱۹، عربستان سعودی که رشد اقتصادی‌اش به‌دلیل کاهش قیمت نفت آسیب دیده است،  قصد دارد هزینه‌های دولت را ۷ درصد افزایش دهد.

ملک سلمان در سخنرانی تلویزیونی خود گفت هزینه‌ها به بالاترین سطح خود یعنی ۱۱۰۶ تریلیون ریال سعودی (۲۹۵ میلیارد دلار) افزایش می‌یابد.

اگرچه دولت عربستان سعودی برآورد کرده است که در سال ۲۰۱۸ رشد اقتصادی ۲،۳ درصد خواهد بود  اما این روند بسیار کندتر از سال‌های ابتدایی دهه کنونی است و این میزان برای کاهش نرخ بیکاری ۱۲،۹درصدی سعودی‌ها کافی نیست.

دولت در تلاش برای کاهش کسری بودجه دولتی ناشی از کاهش قیمت نفت است. طبق گزارش خبرگزاری دولتی عربستان سعودی (SPA)، مقامات سعودی پیش‌بینی کرده‌اند که در سال آینده کسری بودجه ۱۳۱میلیارد ریال سعودی خواهد بود.

بودجه سال ۲۰۱۸ عربستان سعودی با کسری ۱۹۵ میلیار ریال سعودی (۵۲ میلیارد دلاری) تصویب شده بود.

اقتصاد عربستان سعودی در گذشته از ذخایر ارزی زیادی برخوردار بود اما در چند سال گذشته، از کسری بودجه شدید رنج می‌برد و مقامات این کشور مجبور شده‌اند برای کاهش درآمدهای نفتی خود به انتشار اوراق قرضه مبادرت ورزند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.