ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رئیس سابق ستاد ارتش اسرائیل می‌کوشد نخست‌وزیر بشود

بنی گانتس که نسبت به نتانیاهو مواضع معتدل‌تری در قبال ایران دارد با تشکیل حزب جدیدی در اسرائیل قصد دارد در انتخابات پارلمانی زودهنگام در ماه آوریل رقیب نتانیاهو شود.

بنی گانتس، رئیس سابق ستاد مشترک ارتش اسرائیل با تشکیل حزب جدید خود وارد مبارزات انتخاباتی این کشور شد. حزب او در یک ماه اخیر در نظرسنجی‌ها خود را بالا کشیده است.

سخنرانی بنی گانتس، رئیس سابق ستاد مشترک ارتش اسرائیل در برابر طرفداران خود در تل‌آویو

آسوشیتدپرس چهارشنبه ۳۰ ژانویه / ۱۰ بهمن گزارش داد که بنی گانتس، رئیس سابق ستاد مشترک ارتش اسرائیل در انتخابات زودهنگام این کشور که قرار است در ماه آوریل برگزار شود، با بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل به رقابت خواهد پرداخت.

گانتس در یک سخنرانی در مقابل هزاران نفر از طرفدارانش کاندیداتوری خود را اعلام کرد و درباره بنیامین نتانیاهو گفت: «او کشور را قطبی می‌کند نه متحد، او رهبر نیست و کشور ما نیاز به رهبری متفاوت دارد که ما را از داخل تضعیف نکند.»

بنی گانتس در ۲۷ دسامبر ۲۰۱۸ (۶ دی‌ماه سال جاری) حزب جدیدی به نام «حزب مقاومت اسرائیل» تشکیل داد و وارد دنیای سیاست شد. مواضع سیاسی این حزب هنوز کاملاً روشن نیست و برخی از ظهور حزب راست‌گرای جدیدی سخن می‌گویند که نسبت به سیاست‌های راست تندرو در اسرائیل موضع دارد.

گانتس حزب خود را میانه‌رو و محافظه‌کار توصیف کرده و گفته است که در جناح چپ قرار ندارد.

در نظرسنجی‌ای که در آغاز ماه ژانویه صورت گرفت، حزب مقاومت اسرائیل پس از حزب لیکود در جایگاه دوم قرار گرفت و این نشان می‌دهد که بنی گانتس می‌تواند رقیبی جدی برای بنیامین نتانیاهو باشد.

گانتس در سخنرانی خود با اشاره ضمنی به اتهامات فساد مالی نتانیاهو گفت: «هیچ رئیس دولتی در اسرائیل پادشاه نیست.»

نتانیاهو و همسرش سارا نتانیاهو در یک سال اخیر در ارتباط با پرونده تخلف شرکت مخابرات بزرگ این کشور چند بار مورد بازجویی قرار گرفتند. گفته می‌شود که نتانیاهو برای این شرکت مزایای حقوقی و اقتصادی ایجاد کرده و آژانس خبری «والا» در مقابل گزارش‌ مثبتی در مورد نتانیاهو و همسرش منتشر کرده است. همچنین موضوع دریافت هدایای گران‌بها و خرید سه زیردریایی آلمانی شرکت تایسن‌کروپ نیز از جمله اتهاماتی است که متوجه نخست‌وزیر اسرائیل است. نتانیاهو این اتهامات را رد کرده است اما اگر این اتهامات ثابت شوند او باید پست خود را ترک کند.

بنی گانتس در این مدت تلاش کرده تا با اقشار و جناح‌های مختلف اسرائیل تماس بگیرد، از مذهبی‌ها و سکولارها تا راست‌ها و چپ‌ها و اعراب و یهودیان. او همزمان وعده تلاش در راه صلح و مقابله سرسختانه با دشمنان اسرائیل داده است.

گانتس در ماه آوریل ۲۰۱۲ (اردیبهشت ۱۳۹۱)، زمانی که رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل بود در مصاحبه‌ای با روزنامه هاآرتص این کشور گفته بود که از نظر او ایران به فکر ساخت سلاح هسته‌ای نیست. هاآرتص لحن گانتس را بسیار متفاوت از ادبیات بنیامین نتانیاهو علیه ایران خوانده بود.

در پی استعفای آویگدور لیبرمن از وزارت دفاع در ماه نوامبر سال گذشته میلادی، دولت ائتلافی نتانیاهو دچار بحران شد. استعفای ناگهانی لیبرمن در اعتراض به آتش‌بس اسرائیل با حماس پس از دو روز درگیری نظامی در نوار غزه، و همچنین مجوز اسرائیل به پرداخت ۱۵ میلیون دلار کمک مالی قطر به غزه صورت گرفت.

در پی این بحران، ۲۴ دسامبر ۲۰۱۸ / ۳ دی‌ماه سال جاری، پارلمان اسرائیل (کنست) منحل شد و اعلام شد که انتخابات زودهنگام پارلمانی در ۹ آوریل ۲۰۱۹ برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.