ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

کارزار فعالان حقوق زنان ۱۲۸ کشور برای پایان دادن به خشونت علیه زنان

بیش از ۴ هزار شخص و موسسه از کارزار سازمان غیرانتفاعی «پیمانی برای همه زنان» حمایت کرده‌اند. در میان امضاکنندگان نام شیرین عبادی هم به چشم می‌خورد.

فعالان حقوق زنان در ۱۲۸ کشور جهان از سه‌شنبه ۵ مارس، کارزاری عمومی برای پایان دادن به خشونت علیه زنان و دختران به راه‌ انداخته‌اند. این کارزار را سازمان غیرانتفاعی «پیمانی برای همه زنان» برگزار کرده با این هدف که سازمان بهداشت جهانی قطع‌نامه‌ای را در زمینه پایان دادن به خشونت علیه زنان به تصویب ۱۹۳ عضو سازمان ملل برساند. سازمان ملل تخمین می‌زند که ۳۵ درصد زنان سراسر دنیا از خشونت آسیب می‌بینند.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس لیزا شانون، رییس سازمان «پیمانی برای همه زنان» می‌گوید: «خشونت علیه زنان فراگیرترین نمونه نقض حقوق بشر در سراسر دنیاست. همه تلاش‌هایی که برای توسعه، آموزش، توانمندسازی زنان و ایجاد موقعیت‌های اقتصادی انجام می‌شود، تا زمانی که زنان تحت خشونت باشند و از نظر فیزیکی امنیت نداشته باشند، بی‌فایده است. این یک مساله جهانی است. ما به عنوان انسان نمی‌توانیم بدون مبارزه با خشونت علیه زنان تکامل پیدا کنیم.»

کارزار عمومی سازمان  «پیمانی برای همه زنان» برای پایان دادن به خشونت علیه زنان و دختران به دنبال آن است که همه کشورها چهار اصل را که ثابت شده میزان خشونت علیه زنان را کاهش می‌دهد رعایت کنند:

۱- ایجاد قوانینی که خشونت خانگی را جرم‌انگاری می‌کند،

۲-آموزش پلیس، قضات، پرستاران، پزشکان و سایر متخصصان درباره خشونت علیه زنان به منظور حمایت بیشتر از زنان و ارائه خدمات بهتر به قربانیان خشونت خانگی،

۳- آموزش جلوگیری از خشونت علیه زنان که تحقیقات نشان می‌دهد روی رفتار و عملکرد مردان هم اثر دارد و زنان را تشویق می‌کند که حقوق خود را مطالبه کنند،

۴- ایجاد خط اورژانس تماس، خانه‌های امن، درمان و سایر خدمات برای قربانیان خشونت خانگی.

یکی از اساسی‌ترین مشکلات در این راه تامین مالی هزینه‌های آن است که به گفته طراحان این کارزار برای قادر کردن دولت‌ها به خصوص در کشورهای در حال توسعه برای مبارزه با خشونت خانگی ضرورت دارد.

این کارزار از پیمان‌نامه‌ای الگو گرفته که در سال ۱۹۹۹ برای محدود کردن مصرف تنباکو راه افتاد و از سال ۲۰۰۵ با حمایت سازمان بهداشت جهانی اجرایی شد.

در ۳۶ ساعت نخست راه افتادن این کارزار، ۵۰۰ میلیون دلار برای حمایت از آن جمع شد.

فعالان کارزار مبارزه با خشونت علیه زنان امیدوارند که این کارزار بتواند ۴ میلیارد دلار در سال برای اقدام جهانی خود جمع کند که معادل یک دلار برای هر زن روی کره زمین است.

سازمان پیمانی برای همه زنان از سال ۲۰۱۳ شروع به کار کرده و قرار است در پشت صحنه این کارزار، برای حمایت از آن فعالیت کند.

بیش از ۴ هزار شخص و موسسه قراردادی یک صفحه‌ای را که همه انواع حشونت علیه زنان را محکوم می‌کند و فعالیت این کارزار را توضیح می‌دهد و از کشورها می‌خواهد آن را بپذیرند، امضا کرده‌اند. در میان امضا کنندگان نام شیرین عبادی، توکل کرمان، و جودی ویلیامز برندگان جایزه صلح نوبل هم به چشم می‌خورد.

این کارزار به دنبال آن است که ۲۰ کشور را متقاعد کند که رهبری آن را بپذیرند.

نخست لازم است که سازمان بهداشت جهانی قطعنامه‌ای را که این پیمان نامه باید دنبال کند، تایید کند. هدف این است که این قطع‌نامه در سال ۲۰۲۰ از سوی سازمان بهداست جهانی اعلام شود.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.