ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

لواسانی‌ها خطاب به امام جمعه: در مبارزه با فساد، مراقب اطرافیان‌تان باشید

در بیانیه منتسب به شهروندان لواسان فاش شده‌است که «ستاد اقامه نماز جمعه لواسان بدون اخذ مجوزهای قانونی و لازم از شهرداری اقدام به ساخت سوله می‌کند».

لواسان،‌ شهری در شمیرانات استان تهران است که در سال اخیر به دلیل رسوایی‌های مربوط به زمین‌خواری و کوه‌خواری و ساخت‌و‌ساز مجاز بارها نامش به سرخط خبرها آمده است. اکنون شهروندان لواسان در نامه به امام جمعه این شهر سخنان او در مبارزه با این رانت‌خواری‌ها را تلویحاً فریبکارانه خوانده‌اند.

سعید لواسانی، امام جمعه لواسان

به گزارش خبرگزاری دولتی کار ایران (ایلنا)، شهروندان لواسان یکشنبه ۱۹ اسفند در بیانیه‌ای خطاب به سعید لواسانی، امام جمعه این شهر از او خواستند که از کلی‌گویی درباره مبارزه با فساد و رانت‌خواری و مقابله با ساخت‌و‌ساز غیرمجاز دست بردارد و مراقب اطرافیان خودش باشد.

سعید لواسانی کمتر از یک ماه پیش در پیامی تویئتری با «درود بر سربازان گمنام امام زمان» نوشته بود که «برخورد با فساد در لواسانات و شمیرانات به مرحله عمل وارد شد.»

شهروندان لواسان اما در بیانیه‌شان خطاب به امام جمعه می‌نویسند:

«ما مردم لواسان پشت سر مسوولان در بحث مبارزه با فساد و رانت‌خواری ایستاده‌ایم اما این موضوع برایمان جای سوال دارد که چرا در چهار سال گذشته امام جمعه محترم سکوت کرده‌اند؟ مگر پرونده شهرک‌های باستی و کلاک متعلق به شش ماه یا یک سال گذشته است؟ برای ما جای بسی تاسف دارد که در مورد این دو شهرک چرا فقط به ذکر نام مناطق یاد شده بسنده شده است و هیچ ذکری از عاملان این فساد، مدیران متخلف و ... نشده است؟»

تخریب ویلای دختر وزیر سابق صنعت در دولت اول روحانی، ۱۲ اسفند

در بیانیه شهروندان آمده است که ساخت‌و‌سازهای شهرک باستی به ۱۳۸۲ بازمی‌گردد و امام جمعه لواسان علی‌رغم داشتن این مسئولیت به مدت چهارسال، تنها در چند ماه اخیر به تخلفات رخ‌داده در باستی پرداخته است.

آنها به امام جمعه لواسان توصیه کرده‌اند که «مراقب برخی از اطرافیان خود باشند که این گونه حیثیت و اعتبار مردم منطقه و همچنین مدیرانی که در مبارزه با فساد لحظه‌ای کوتاه نیامده‌اند، مخدوش نشود.»

شهروندان همچنین فاش کرده‌اند که «ستاد اقامه نماز جمعه لواسان بدون اخذ مجوزهای قانونی و لازم از شهرداری اقدام به ساخت سوله می‌کند» و هیچ‌کس جرأت اعتراض به آن را ندارد.

شهروندان لواسان از عدم حضور امام جمعه در محل کارش نیز انتقاد کرده‌اند و نوشته‌اند که «هر گاه شهروندان به دفتر شما برای رفع و رجوع مشکلاتشان مراجعه می‌کنند با این پاسخ مواجه می‌شوند که حاج‌آقا در تهران تشریف دارند.»

تصویری از ویدئوی مخفی ضبط‌شده از ویلای فیروزآبادی در لواسان

مشخص نیست چه کسانی در نوشتن این بیانیه نقش داشته‌اند. محتوای این بیانیه از سوی دیگر تلویحاً به حمایت از دولت در برابر امام جمعه نیز پرداخته است. در جایی از این بیانیه به نقل از مسئولان دستگاه قضائی ادعا شده که «ظرف دو سال و نیم گذشته هیچ گونه کوه‌خواری و زمین‌خواری در لواسان اتفاق نیفتاده است و آمار ساخت وسازهای غیرمجاز هم به کمترین میزان خود در مقایسه با گذشته رسیده.»

امام جمعه لواسان در آخرین خطبه‌های خود جمعه ۱۷ اسفند گفته بود: «بنده به شورای شهر و شهردار تذکر می‌دهم مراقب باشند مردم را اذیت نکنند چرا که خط قرمز ما مردم هستند... بنده به عنوان امام جمعه مسئول دین و افکار مردم هستم.»

لواسان و رانت‌خواران

لواسان در سال اخیر بارها در پرونده‌های رانت‌خواری و زمین‌خواری و کوه‌خواری مطرح شد. متهمان رانت‌خواری و زمین‌خواری در لواسان از هر دو جناح نزدیک به دولت و مخالف با دولت هستند.

ویلای اوشان، نمونه‌ای از کوه‌خواری در لواسان

حسن فیروزآبادی، فرمانده سابق ستاد کل نیروهای مسلح ویلایی ۱۰ هزار متری را ــ به گفته خودش با دستور علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ــ از ۱۳۷۵ تصاحب کرده بود که بالاخره آن را ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ به «ستاد اجرایی فرمان امام» پس داد؛ به یک نهاد تحت نظارت خامنه‌ای.

شبنم نعمت‌زاده، دختر وزیر پیشین صنعت در دولت اول حسن روحانی نیز به تصرف زمین و ساخت غیرقانونی ویلایی بزرگ در لواسان متهم شده بود. این ویلا ۱۲ اسفند با دستور رئیس حوزه قضائی لواسانات تخریب شد.

ویلای دیگری نیز در مسیر اوشان به آهار اواخر آبان سال جاری تخریب شد. این ویلا در دامنه توچال در لواسان، روی شیب کوه ساخته شده بود. مالک آن به طور قطع مشخص نشد اما برخی آن را به یکی از چهره‌های مشهور فوتبال ایران نسبت می‌دادند. به گزارش روزنامه «جام جم»، ساخت این ویلا ۱۴ سال به طول انجامیده بود.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.