ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سه کشته، حاصل درگیری‌ بر سر محدوده مرزی دزفول و اندیمشک

درگیری‌ها بین شهرهای دزفول و اندیمشک میان عده‌ای از ساکنان این مناطق آغاز و دامنه آن به دانشگاه قدیمی جندی شاپور هم کشیده شده است.

در جریان درگیری‌های روز پایانی سال ۹۷ و آغاز سال ۹۸ در شمال استان خوزستان بر سر محدوده مرزی دو شهر دزفول و اندیمشک، تاکنون ۳ نفر کشته و ده‌ها نفر زخمی شده‌اند.

شمار کشته‌‌شدگان درگیری‌ها بر سر محدوده مرزی شهرهای اندیمشک و دزفول به ۳ نفر رسید.

به گزارش خبرگزاری کار ایران (ایلنا)، درگیری‌هایی که از روز ۲۹ اسفند سال گذشته آغاز شد ۳ کشته بر جای گذاشته و به روایت منابع غیررسمی، صدها نفر زخمی شده‌اند.

درگیری‌ها از محدوده مرزی شهرهای دزفول و اندیمشک میان عده‌ای از ساکنان این مناطق آغاز و دامنه آن به دانشگاه قدیمی جندی شاپور دزفول هم کشیده شده.

ایلنا نوشته است به تازگی افرادی با حمله به این دانشگاه، اقدام به آتش‌سوزی، تخریب و غارت اموال آن کرده‌اند.

بر اساس این گزارش درگیری‌های پیش آمده به دلیل اختلاف نظری قدیمی بر سر محل نصب تابلوی ورودی شهر دزفول از سمت اندیمشک بوده است:

«مسئولان شهر دزفول قصد نصب تابلوی ورودی این شهر را داشتند که با اعتراض تعدادی از شهروندان اندیمشکی، دامنه اعتراضات وسعت یافت و منجر به کشته شدن ۳ نفر و زخمی شدن ده‌ها نفر شد.»

در جریان این درگیری‌ها تصاویری در شبکه‌های اجتماعی منتشر شد که نشان می‌داد یک خودروی نیروی انتظامی سرنگون شده است. پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس اما اعلام کرد به هیچ خودرویی از نیروی انتظامی آسیبی وارد نشده و کلیپ منتشر شده مربوط به حوادث گذشته بوده است.

رضا نجاتی، مدیرکل انتظامی و مرزی استانداری خوزستان هم اوضاع در دزفول و اندیمشک را عادی خوانده و گفته بود:

«موضوع شناسایی و دستگیری مسببان، محرکین و اخلالگران نظم عمومی در دستور کار شورای تأمین خوزستان قرار گرفته است و با برهم‌زنندگان نظم عمومی و امنیت این دو شهرستان مطابق قانون با قاطعیت برخورد می‌شود و در این زمینه با هیچ‌کس مماشات نخواهد شد.»

مناقشه در مورد محدوده دو شهر مجاور اندیمشک و دزفول از سال‌ها قبل در جاده ارتباطی دو شهر و در اطراف پایگاه چهارم شکاری و دانشگاه جندی شاپور وجود داشته است. این موضوع با سقوط تابلوی ورودی شهر دزفول در اردیبهشت ماه سال گذشته شدت گرفت. در ۳۰ بهمن سال گذشته نیز درگیری‌هایی در این منطقه رخ داد که به ‌گفته غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، چند نفر در جریان این درگیری‌ها زخمی شدند اما با حضور نیروهای امنیتی و انتظامی، اوضاع تحت کنترل قرار گرفت.

برخی رسانه‌ها از سر داده شدن شعارهایی علیه نظام جمهوری اسلامی در جریان این درگیری‌ها خبر داده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • شهروند

    مردم فهیم خوزستان اگاه باشید و گول عده ای را که اموراتشان فقط و فقط از طریق شکاف واختلاف انداختن در بین صفوف یک پارچه شمامیگذرد نخورید. کار اقایان شده تفرقه بنداز وحکومت کن اینها میخواهند دو شهر را با هم بخاطر هیچی درگیرکنند تابلکه بیشتر بمانند وبیشتر بچاپند.