ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

سیگار: صلح با طالبان بحران افغانستان را حل نمی‌کند

اداره بازرس ویژه آمریکا برای نظارت بر بازسازی افغانستان موسوم به «سیگار» در گزارش تازه خود می‌گوید حتی با دستیابی به صلح با طالبان این کشور به کمک‌های خارجی و بین‌المللی وابسته می‌ماند.

اداره بازرس ویژه آمریکا برای نظارت بر بازسازی افغانستان (سیگار) در گزارش تازه خود چشم‌اندازی از مهم‌ترین عرصه‌های خطرناک در افغانستان ارائه کرد. به‌گفته این نهاد افغانستان حتی اگر بتواند با طالبان به صلح برسد همچنان به کمک‌های بین‌المللی وابسته می‌ماند.

عکس از آرشیو

به‌گزارش آسوشیتدپرس، اداره بازرس ویژه آمریکا برای نظارت بر بازسازی افغانستان (سیگار) گزارش جدید خود را پنج‌شنبه ۸ فروردین / ۲۸ مارس منتشر کرده است.

جان اف. ساپُکو، رئیس اداره سیگار، با اشاره به این‌که توافق‌نامه صلح به‌شکل خودکار بحران‌های متعدد افغانستان را حل نخواهد کرد، از سیاست‌گذاران خواست تا خود را برای دوران بعد از صلح آماده کنند.

بر اساس بیانیه سیگار، ساپُکو در این‌باره گفت: «اگر صلحی برقرار شود و این صلح پایدار باشد، بهای بیشتری خواهد داشت که تنها اهداکنندگان خارجیِ کمک‌ها از پس آن برخواهند آمد.»

گزارش سیگار نگرانی‌های اصلی در افغانستان را ناامنی گسترده، کمبود امکانات پلیس، فساد بومی، اقتصاد تنبل، تجارت مواد مخدر توسط طالبان و تهدیدات موجود علیه حقوق زنان عنوان کرده است.

در ماه‌های اخیر، دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا تلاش‌های خود را برای حل و فصل جنگ ۱۷ ساله افغانستان که طولانی‌ترین حضور خارجی آمریکا در یک جنگ محسوب می‌شود، بیشتر کرده و زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه ایالات متحده در امور صلح افغانستان، چندین دور با طالبان پای میز مذاکرات صلح نشسته است. دو طرف به پیشرفت این مذاکرات تأکید کرده‌اند.

با وجود پیشبرد مذاکرات صلح، طالبان همچنان به حملات روزانه خود علیه نیروهای افغانستان ادامه می‌دهند. این حملات تلفات سنگینی به‌جای می‌گذارد و در حال حاضر بیش از نیمی از کشور را زیر تأثیر خود گرفته است. همچنین، شورشیان حاضر به گفت‌وگوی مستقیم با دولت افغانستان نیستند، و آن را عروسک دست‌نشانده آمریکا می‌دانند.

به‌گفته سیگار، اگر صلح برقرار شود یکی دیگر از نگرانی‌ها تطبیق و ادغام مجدد ۶۰ هزار جنگجوی طالبان مسلح به سلاح‌های سنگین، و خانواده‌های‌شان در جامعه افغان است.

انتظار می‌رود کشورهای کمک‌کننده حدود ۵۱ درصد از هزینه‌های دولت افغانستان در سال ۲۰۱۹ را به مبلغ ۵ میلیارد دلار تأمین کنند. با این حال، گزارش سیگار می‌گوید توانایی‌های دولت افغانستان به‌طور کلی ضعیف است و دولت اغلب توانایی مدیریت و تأمین بودجه کمک‌کنندگان را ندارد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.