ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پمپئو در جمع ایرانیان: واشنگتن در به‌کاربردنِ لفظ «رژیم چینج» محتاط است

به گفته وزیر خارجه آمریکا، «منافع» واشنگتن در این است که «گروهی از رهبران غیرانقلابی ایران را هدایت کنند.»، اما برای تغییر رژیمِ ایران به نیروی نظامی متوسل نخواهد شد.

وزیر خارجه ایالات متحده در حضور شماری از ایرانیان مقیم آمریکا گفته است که ایالات متحده برای تغییر رژیم ایران به نیروی نظامی متوسل نخواهد شد. مایک پمپئو همچنین از فاصله میان دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات متحده و گروه مجاهدین خلق خبر داد و تأکید کرد که واشنگتن در به کار بردن اصطلاح «رژیم چینج» احتیاط می‌کند.

مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، عکس از آرشیو

وزیر خارجه آمریکا دوشنبه گذشته ۱۵ آوریل با گروهی از ایرانیان مقیم ایالات متحده پشت درهای بسته دیدار کرد. به گزارش  وبسایت خبری «آکسیوس»، او در پاسخ به یکی از سوال‌ها گفته است که «ایالات متحده قصد انجام عملیات نظامی در داخل ایران را ندارد».

به گزارش این وب‌سایت، نزدیک به ۱۵ تن از «رهبران گروه‌های ایرانی‌ـآمریکایی» در این جلسه حضور داشتند و پرسش‌های خود را با وزیر خارجه ایالات متحده در میان گذاشتند.

بر اساس گفته‌های برخی افراد حاضر در جلسه، پمپئو در مورد مسئله رژیم چینج (تغییر رژیم) گفت که ایالات متحده «مراقب است» كه از ادبیات رژیم چینج دوری ‌کند: «ماموریت ما این است که به آنها فرصت بدهیم... ظرفیت ایجاد فرصت را خلق کنیم، و از انتقال قدرت پشتیبانی کنیم.»

به گفته وزیر خارجه آمریکا، «منافع» ایالات متحده در این است که «گروهی از رهبران غیرانقلابی ایران را هدایت کنند.»

مایک پومپئو در پاسخ به پرسش‌های حاضران درباره حمایت دولت ایالات متحده از مجاهدین خلق، بر فاصله میان واشنگتن با این گروه تأکید کرد، اما همزمان به روابط جان بولتون، مشاور امنیت ملی کاخ سفید و رودی جولیانی، وکیل رئیس‌جمهوری ایالات متحده با این گروه نیز اشاره کرد: «صریح می‌گویم، بولتون در گردهمآیی مجاهدین خلق صحبت کرد. ترامپ و من نکردیم»

مجاهدین خلق به دنبال براندازی رژیم ایران است و زمانی از سوی ایالات متحده یک سازمان تروریستی محسوب می‌شد.

بعد از خروج ترامپ از توافق هسته‌ای که حدود یک‌سال پیش رخ داد، سیاست ایالات متحده در قبال ایران اعمال «فشار حداکثری» بوده است.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.