ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ايران قرارداد دو ميليارد دلاری ساخت سد با کمک چين را لغو کرد

<p>ايران قراردادی دو ميليارد دلاری را با شرکتی چينی که قرار بود در ساختن سدی برای توليد برق به اين کشور ياری برساند، لغو کرد.</p> <!--break--> <p><br /> خبرگزاری رويترز امروز، ۳۱ ماه مه، (۱۱ خرداد) به نقل از گلوبال تايمز، روزنامه&zwnj; حزب کمونيست چين گزارش داد که دولت ايران تصميم به لغو قرارداد سدسازی&zwnj; با شرکت چينی سينوهيدرو گرفته است. اگرچه اين روزنامه هيچ منبعی را برای اين خبر ذکر نکرده و از علت چنين تصميمی نيز سخنی به ميان نياورده است با اين حال، چنين اقدامی می&zwnj;تواند به تيرگی روابط حکومت ايران با يکی از مهم&zwnj;ترين متحدان اقتصادی و سياسی&zwnj; خود منجر شود.</p> <p><br /> گلوبال تايمز در همين حال به نقل از رسانه&zwnj;های ايرانی گزارش داده که بانک مرکزی ايران از پيشنهادهای مالی چين ابراز نارضايتی کرده است. </p> <p><br /> يکی از مسئولان شرکت سينوهيدرو در مصاحبه&zwnj;ای تلفنی به رويترز گفت که اين شرکت &quot;در حال بررسی اين مورد با همکاران خود در تهران است.&quot;</p> <blockquote> <p>شرکت سينوهيدرو قراردادی را با شرکت ايرانی فاراب برای ساختن سدی که قرار بوده مرتفع&zwnj;ترين سد جهان باشد، منعقد کرده است</p> </blockquote> <p>وزارت امور خارجه چين نيز از اين موضوع اظهار بی&zwnj;اطلاعی کرد.</p> <p><br /> محمود احمدی&zwnj;نژاد، رئيس جمهور ايران در هفته آينده برای شرکت در يک نشست امنيتی سفری به چين خواهد داشت و انتظار می&zwnj;رود مذاکراتی نيز با همتای چينی&zwnj; خود، هو جينتائو درباره برنامه&zwnj;های مناقشه&zwnj;انگيز هسته&zwnj;ای ايران داشته باشد. </p> <p><br /> خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ايران (ايرنا) در مارس ۲۰۱۱ خبر داده بود که شرکت سينوهيدرو قراردادی را با شرکت ايرانی فاراب برای ساختن سدی که قرار بوده مرتفع&zwnj;ترين سد جهان باشد، منعقد کرده است. اين سد که قرار بود در استان لرستان ساخته شود، برای تأمين برق يک نيروگاه ۱۵۰۰ مگاواتی طراحی شده بود.</p> <p><br /> ايران و چين روابط تجاری خوبی با يکديگر دارند و دولت چين تاکنون بارها در مقابل تقاضای آمريکا برای وضع تحريم&zwnj;های اقتصادی شديدتر در مورد ايران مقاومت کرده است. اما به نظر می&zwnj;رسد که در مورد توسعه منابع نفت و گاز ايران اختلافاتی ميان دو کشور ايران و چين ايجاد شده است. <br /> &nbsp;</p>

ايران قراردادی دو ميليارد دلاری را با شرکتی چينی که قرار بود در ساختن سدی برای توليد برق به اين کشور ياری برساند، لغو کرد.

خبرگزاری رويترز امروز، ۳۱ ماه مه، (۱۱ خرداد) به نقل از گلوبال تايمز، روزنامه‌ حزب کمونيست چين گزارش داد که دولت ايران تصميم به لغو قرارداد سدسازی‌ با شرکت چينی سينوهيدرو گرفته است. اگرچه اين روزنامه هيچ منبعی را برای اين خبر ذکر نکرده و از علت چنين تصميمی نيز سخنی به ميان نياورده است با اين حال، چنين اقدامی می‌تواند به تيرگی روابط حکومت ايران با يکی از مهم‌ترين متحدان اقتصادی و سياسی‌ خود منجر شود.

گلوبال تايمز در همين حال به نقل از رسانه‌های ايرانی گزارش داده که بانک مرکزی ايران از پيشنهادهای مالی چين ابراز نارضايتی کرده است.

يکی از مسئولان شرکت سينوهيدرو در مصاحبه‌ای تلفنی به رويترز گفت که اين شرکت "در حال بررسی اين مورد با همکاران خود در تهران است."

شرکت سينوهيدرو قراردادی را با شرکت ايرانی فاراب برای ساختن سدی که قرار بوده مرتفع‌ترين سد جهان باشد، منعقد کرده است

وزارت امور خارجه چين نيز از اين موضوع اظهار بی‌اطلاعی کرد.

محمود احمدی‌نژاد، رئيس جمهور ايران در هفته آينده برای شرکت در يک نشست امنيتی سفری به چين خواهد داشت و انتظار می‌رود مذاکراتی نيز با همتای چينی‌ خود، هو جينتائو درباره برنامه‌های مناقشه‌انگيز هسته‌ای ايران داشته باشد.

خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی ايران (ايرنا) در مارس ۲۰۱۱ خبر داده بود که شرکت سينوهيدرو قراردادی را با شرکت ايرانی فاراب برای ساختن سدی که قرار بوده مرتفع‌ترين سد جهان باشد، منعقد کرده است. اين سد که قرار بود در استان لرستان ساخته شود، برای تأمين برق يک نيروگاه ۱۵۰۰ مگاواتی طراحی شده بود.

ايران و چين روابط تجاری خوبی با يکديگر دارند و دولت چين تاکنون بارها در مقابل تقاضای آمريکا برای وضع تحريم‌های اقتصادی شديدتر در مورد ايران مقاومت کرده است. اما به نظر می‌رسد که در مورد توسعه منابع نفت و گاز ايران اختلافاتی ميان دو کشور ايران و چين ايجاد شده است.
 

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.