ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

درخواست دو نهاد بین‌‌المللی از حوثی‌ها برای آزادی ۱۰ خبرنگار «متهم به جاسوسی» در یمن

۱۰ خبرنگار یمنی از تابستان ۲۰۱۵ در بازداشت به سر می‌برند. فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران گفته است که آنها گروگان‌ حوثی‌ها هستند و تحت شکنجه قرار گرفته‌اند.

سازمان عفو بین الملل و فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران در دو بیانیه جداگانه از گروه انصارالله، شبه‌نظامیان شیعه حوثی در یمن خواست که ۱۰ خبرنگار بازداشتی با اتهام جاسوسی را آزاد کنند.

۱۰ خبرنگار در یمن از تابستان ۲۰۱۵ تحت بازداشت به سر می‌برند.

سازمان عفو بین الملل چهارشنبه یکم  مه / ۱۱ اردیبهشت با انتشار بیانیه‎‌ای از حوثی‌ها خواست که ۱۰ خبرنگاری را که به اتهام جاسوسی دستگیر کرده‌اند، هرچه زودتر آزاد کنند. حوثی‌ها کنترل بخش‌های قابل توجه‌ای از مناطق شمالی یمن و پایتخت کشور، صنعا را در دست دارند.

به گزارش عفو بین الملل ۱۰ خبرنگار در یمن از تابستان ۲۰۱۵ تحت بازداشت به سر می‌برند. آن‌ها در دسامبر سال گذشته میلادی از سوی یک دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده‌های تروریستی به مجموعه‌ای از تخلفات از جمله جاسوسی و کمک به «نیروهای ائتلاف» متهم شده‌اند.

عربستان سعودی از سال ۲۰۱۵ در حمایت از دولت عبد ربه منصور هادی یک «ائتلاف عربی» تشکیل داده که علیه حوثی‌ها به عملیات نظامی دست می‌زند. شبه‌نظامیان شیعه حوثی در این رویارویی نظامی از حمایت جمهوری اسلامی ایران بهره می‌برند.

راشا محمد،‌ محقق سازمان عفو بین الملل در یمن با بی‌اساس خواندن اتهام‌های مطرح‌شده بر ضد خبرنگاران بازداشتی هشدار داد: «این افراد تنها به وظیفه حرفه‌ای خود عمل کرده‌اند؛ آن‌ها ممکن است حتی در معرض مجازات مرگ قرار گیرند و این ظلم به آنان است.»

گروه انصارالله (شبه نظامیان شیعه حوثی) در یمن  / AFP

درخواست  فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران برای آزادی روزنامه‌نگاران شکنجه‌شده یمنی

فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران هم ۳۰ آوریل / ۱۰ اردیبهشت خواستار آزادی فوری ۱۰ روزنامه‌نگار بازداشتی متهم به جاسوسی در یمن شد.

این بیانیه روزنامه‌نگاران بازداشتی در یمن را گروگانان حوثی‌ها خوانده و اعلام کرده است که این افراد تحت شکنجه قرار گرفته‌اند.

در این بیانیه فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران (IFJ) و و اتحادیه روزنامه‌نگاران یمن  (YJS) استفاده از روزنامه‌نگاران به عنوان ابزار فشار در چانه‌زنی‌های مربوط به بحران فعلی در یمن را محکوم کرده‌اند.

به گفته فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران، این روزنامه‌نگاران بازداشت شده مورد شکنجه‌های جسمی و روحی قرار گرفته‌ و همچنین از حق مراقبت پزشکی و دیدار با خانواده نیز محروم بوده‌اند و علی‌رغم همه هشدارهای سازمان‌های بین‌المللی درباره این موضوع،‌ حوثی‌ها بارها قوانین و اصول مربوط به برخورد با زندانیان را مورد تخطی قرار داده‌اند.

آنتونی بلانگر،‌ دبیرکل فدراسیون‌ بین‌المللی روزنامه‌نگاران در همین زمینه گفته است: «ما هرگونه خشونت علیه روزنامه‌نگاران را محکوم می‌کنیم و از انصارالله می‌خواهیم که کنوانسیون‌ها و قواعد بین‌المللی را رعایت کنند.»

بنا بر اعلام فدراسیون بین‌المللی روزنامه‌نگاران از سال ۲۰۱۱ تاکنون ۳۶ روزنامه‌نگار در یمن کشته شده‌اند.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.