ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

مجمع: آیت‌الله چاره دیگری نداشت جز سکونت در «مجموعه تشریفات»

بیانیه مجمع در پاسخ به نماینده جبهه پایداری: صادق لاریجانی هرگز راضی به عسر و حرج بیت شریف مرحوم آیت‌الله شاهرودی نبود. رئیس مجمع چه باید می‌کرد؟

نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی و از نزدیکان جبهه پایداری اعلام کرده بود که صادق آملی لاریجانی، رئیس سابق قوه قضائیه و رئیس کنونی مجمع تشخیص مصلحت نظام ترجیح داده به جای سکونت در منزلی که برایش فراهم کرده بودند، در مجموعه تشریفات قوه قضائیه زندگی کند. مجمع تشخیص مصلحت با انتشار بیانیه‌ای پاسخ داده: آیت‌الله چاره دیگری نداشت.

صادق آملی لاریجانی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام

پنجشنبه ۱۹ اردیبهشت مجمع تشخیص مصلحت با انتشار بیانیه‌ای تلویحاً تأیید کرد که صادق آملی لاریجانی، رئیس سابق قوه قضائیه و رئیس کنونی مجمع، سکونت در  قسمتی از مجموعه تشریفات قوه قضائیه را به سکونت در منزلی که برایش در نظر گرفته بودند ترجیح داده است.

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ۹ دی ۹۷ در حکمی صادق آملی لاریجانی را به عنوان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام و عضو فقهای شورای نگهبان منصوب کرد. قرار بود رئیس سابق قوه قضائیه در محل سکونتی که برای محمود هاشمی شاهرودی، رئیس فقید مجمع در نظر گرفته بودند مستقر شود. مجمع تشخیص مصلحت در بیانیه پنجشنبه ۱۹ اردیبهشت خود نوشت:

«ادعای مهیا بودن منزل مرحوم آیت‌الله هاشمی شاهرودی نیز با توجه به ادامه سکونت خانواده محترم ایشان کاملاً نادرست بوده و حضرت آیت الله آملی لاریجانی پس از انتصاب از ناحیه رهبر معظم انقلاب برای مدتی پیگیر امکان سکونت در این منزل یا منازل مشابه در منطقه مذکور بودند که متأسفانه امکان‌پذیر نشد و از طرفی هم هرگز راضی به عسر و حرج بیت شریف مرحوم آیت‌الله شاهرودی نبودند، رئیس مجمع چه باید می‌کرد؟»

سکونت در یک خانه متعارف در یکی از محله‌های تهران. بر اساس گزارش مرکز آمار ایران، خانوارها سالانه ۳۵,۵ درصد از درآمدشان را برای مسکن هزینه می‌کنند. این رقم اما در دهک‌های درآمدی پائین، بیشتر است و به حدود ۵۰ درصد می‌رسد. آیا رئیس مجمع تشخیص مصلحت نمی‌توانست در یک خانه متعارف سکونت کند؟ بیانیه مجمع این پرسش را بی‌پاسخ می‌گذارد.

جواد کریمی‌قدوسی از نمایندگان نزدیک به جبهه پایداری چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت با انتشار پیامی در توییتر اعلام کرد که صادق آملی لاریجانی از مجموعه تشریفات قوه قضائیه استفاده شخصی می‌کند. قدوسی نوشت:

«حضرت آیت‌الله صادق لاریجانی، ریاست محترم مجمع تشخیص مصلحت، شنیده شده حضرتعالی قسمتی از مجموعه تشریفات قوه قضائیه را که برای مهمانان خارجی تجهیز شده جهت سکونت در تهران انتخاب کرده‌اید. ‌قرار بر سکونت جنابعالی در منزل مهیا شده برای مرحوم آیت‌الله هاشمی شاهرودی بود.»

این نماینده عضو جبهه پایداری رئیس سابق قوه قضائیه را به ساده‌زیستی و طلبگی فراخوانده بود.

مجمع تشخیص مصلحت در بیانیه خود نوشت:

« این محل هیچگونه تجهیزات خاصی فراتر از تجهیزات منازل سازمانی در اختیار مسئولان نظام ندارد. ساختمان مذکور ساختمانی قدیمی با قدمت بیش از ۵۰ سال است که در دوره مرحوم آیت الله شاهرودی منزل مسکونی معاون اجرایی اسبق قوه قضاییه بوده است.»

محمود صادقی، نماینده مجلس شورای اسلامی در زمان تصدی صادق لاریجانی بر ریاست قوه قضائیه او را متهم کرده بود که سود ناشی از وثیقه زندانیان را که به حساب‌های متعددی واریز می‌شود، صرف مسکن و مزایای قضات می‌کند. محمود احمدی‌نژاد، رئیس سابق جمهوری اسلامی هم تلویحاً در چندین نوبت دختر او را به جاسوسی برای بریتانیا متهم کرده بود. صادق لاریجانی در مراسم معارفه ابراهیم رئیسی به عنوان جانشین او در قوه قضائیه، از «مدیران» خواسته بود این «باب» را ببندند. کریمی قدوسی اما باب را مجدداً گشود.

ماجرای غصب ۳۴۵ هکتار زمین در ورامین مدتی جواد لاریجانی، برادر رئیس سابق قوه قضائیه را درگیر یک پرونده قضایی کرده بود. حفر چاه‌های عمیق در این اراضی سبب از بین رفتن محصولات کشاورزی کشاورزان ورامینی شده بود.

پیش از این گروه دانشجویی موسوم به «عدالت‌خواه» از حسن فیروزآبادی، مشاور نظامی رهبر جمهوری اسلامی خواسته بود یک ویلای مصادره‌ای را که ۲۲ سال در اختیار او بود تخلیه کند. ماجرای ویلای هزار متری علی اکبر ولایتی، مشاور خامنه‌ای در امور بین‌الملل را هم مهدی کروبی از پرده بیرون آورد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کارو

    چه جالب! ایت اله میتوانستند برای پیدا کردن هم اتاقی در لابی یا بورد اداره ای که در آن کار میکنند آگهی بزنند و مثل همۀ جوانان دانشجو در ایران برای پایین اوردن اجارۀ سرسام آور برای خودشان هم اتاقی پیدا کنند!!! می توانستند به خوابگاه یا پانسیون بروند!!! آه، یادم نبود که در ایران ظرفیت خوابگاه بسیار پایین است و همان معدود خوابگاه ها هم بسیار گران هستند. می توانستند پایین تر از میدان قزوین دنبال یک خانه کوچک بگردند که سوسک و موش از در و دیوارش بالا میرود و در محاصرۀ ساقیان شیشه و هروئین قرار بگیرند!!! میتوانستند در کارتن بخوابند! می توانستند حتی در گور بخوابند! به امید روزی که همۀ آیت الله ها در گور بخوابند!

  • ستاردرخشان

    یاداست که درزمان طالقانی دراوایل انقلاب ملاهای تازه بقدرت رسیده میگفتندما ملاها بایدبدورازهرگونه تجمل باشیم ودرمجلس اسلامی نماینده هاروی زمین مینشستندهمین ملا وقتی درباره اعدام وسیع ارتشیان بیگناه از اوپرسیدندگفت اگر رئوفت اسلامی نبودباید انقلابی وصدتاصدتا اعدام میکردیم اینهم ازذات پلیدآخوند خوب دراین دنیا ملا یا آخوندخوب به هیچ عنوان نداریم تمام سخنان شهیدوطن زنده یاد احمدکسروی درباره آنهاصددرصدصادق است