ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

روسيه خواهان حضور ايران در نشست حل بحران سوريه شد

<p>سرگی لاوروف، وزير خارجه روسيه گفت: &quot;روسيه معتقد است تمام کشورهای دارای نفوذ بر طرف&zwnj;های درگير درسوريه بايد در نشست بين&zwnj;المللی در خصوص مسأله سوريه شرکت کنند و ايران يکی از این کشورها است.&quot;</p> <!--break--> <p>&nbsp;</p> <p>به گزارش ريا نووستی، لاوروف روز شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۱ گفت: &quot;ما می&zwnj;خواهيم اين نشست نتيجه&zwnj;بخش باشد و به همين دليل تمام کشورهای دارای نفوذ واقعی بر طرف&zwnj;های درگير درسوريه بايد در آن شرکت کنند.&quot;</p> <p>به گفته وزير خارجه روسيه، ايران يکی از کشورهايی است که &quot;دارای نفوذ در دولت سوريه است.&quot;</p> <p>آمريکا پيشتر با چنين پيشنهادی مخالفت کرده بود. به گفته آمريکا و قدرت&zwnj;های جهانی ايران در رويدادهای سوريه &quot;دست دارد&quot; و &quot;خود بخشی از مشکل است و نه راه&zwnj;حل.&quot;</p> <blockquote> <p>سرگی لاوروف وضعيت روسيه را هشدار دهنده توصيف کرده اما گفته است مسکو با طرحی که راه را برای دخالت نظامی در سوريه باز کند، موافقت نخواهد کرد</p> </blockquote> <p>مخالفان دولت بشار اسد، رئيس&zwnj;جمهوری سوريه نيز ايران را به پشتيبانی از کشتارها در اين کشور متهم می&zwnj;کنند. اما تهران اين اتهامات را رد می&zwnj;کند.</p> <p>لاوروف نيز اين سخنان را &quot;ساده&zwnj;انگارانه&quot; ناميده است.</p> <p>لاوروف همچنين وضعيت روسيه را &quot;هشدار دهنده&quot; توصيف کرد اما گفت مسکو با طرحی که راه را برای دخالت نظامی در سوريه باز کند، موافقت نخواهد کرد.</p> <p>وزير خارجه روسيه خواهان حمايت از طرح صلح کوفی عنان شد و گفت برای اين طرح جايگزينی وجود ندارد.</p> <p>کوفی عنان، نماينده ويژه سازمان ملل در امور سوريه است که حدود دو ماه پيش طرح صلحی را برای پايان يافتن خشونت&zwnj;ها در اين کشور ارائه کرد.</p> <p>طرح صلح کوفی عنان، نماينده ويژه سازمان ملل و اتحاديه عرب در امور سوريه، شامل اجرای تعهداتی از سوی دولت و اپوزيسيون سوريه از جمله قطع خشونت، کمک&zwnj;رسانی بشر دوستانه به آسيب&zwnj;ديدگان و آغاز گفت&zwnj;وگوهای سياسی ميان دولت و مخالفان است.</p> <p>با اين حال پس از آغاز اجرای اين طرح در ۱۲ آوريل ۲۰۱۲ همچنان خشونت&zwnj;های پراکنده در سوريه ادامه دارد.</p> <p>در جريان کشتارهای سه هفته گذشته نزديک به ۲۰۰ غيرنظامی قتل&zwnj;عام شده&zwnj;اند. دولت و مخالفان يکديگر را به دست داشتن در اين کشتارها متهم می&zwnj;کنند.</p> <p>به گفته سازمان ملل از ۱۴ ماه پيش تاکنون حدود ۱۰ هزار نفر در خشونت&zwnj;های سوريه کشته شده اند. دولت سوريه نيز می&zwnj;گويد در اين مدت ۲۶۰۰ مأمور امنيتی و نظامی در اين کشور کشته شده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p>

سرگی لاوروف، وزير خارجه روسيه گفت: "روسيه معتقد است تمام کشورهای دارای نفوذ بر طرف‌های درگير درسوريه بايد در نشست بين‌المللی در خصوص مسأله سوريه شرکت کنند و ايران يکی از این کشورها است."

به گزارش ريا نووستی، لاوروف روز شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۱ گفت: "ما می‌خواهيم اين نشست نتيجه‌بخش باشد و به همين دليل تمام کشورهای دارای نفوذ واقعی بر طرف‌های درگير درسوريه بايد در آن شرکت کنند."

به گفته وزير خارجه روسيه، ايران يکی از کشورهايی است که "دارای نفوذ در دولت سوريه است."

آمريکا پيشتر با چنين پيشنهادی مخالفت کرده بود. به گفته آمريکا و قدرت‌های جهانی ايران در رويدادهای سوريه "دست دارد" و "خود بخشی از مشکل است و نه راه‌حل."

سرگی لاوروف وضعيت روسيه را هشدار دهنده توصيف کرده اما گفته است مسکو با طرحی که راه را برای دخالت نظامی در سوريه باز کند، موافقت نخواهد کرد

مخالفان دولت بشار اسد، رئيس‌جمهوری سوريه نيز ايران را به پشتيبانی از کشتارها در اين کشور متهم می‌کنند. اما تهران اين اتهامات را رد می‌کند.

لاوروف نيز اين سخنان را "ساده‌انگارانه" ناميده است.

لاوروف همچنين وضعيت روسيه را "هشدار دهنده" توصيف کرد اما گفت مسکو با طرحی که راه را برای دخالت نظامی در سوريه باز کند، موافقت نخواهد کرد.

وزير خارجه روسيه خواهان حمايت از طرح صلح کوفی عنان شد و گفت برای اين طرح جايگزينی وجود ندارد.

کوفی عنان، نماينده ويژه سازمان ملل در امور سوريه است که حدود دو ماه پيش طرح صلحی را برای پايان يافتن خشونت‌ها در اين کشور ارائه کرد.

طرح صلح کوفی عنان، نماينده ويژه سازمان ملل و اتحاديه عرب در امور سوريه، شامل اجرای تعهداتی از سوی دولت و اپوزيسيون سوريه از جمله قطع خشونت، کمک‌رسانی بشر دوستانه به آسيب‌ديدگان و آغاز گفت‌وگوهای سياسی ميان دولت و مخالفان است.

با اين حال پس از آغاز اجرای اين طرح در ۱۲ آوريل ۲۰۱۲ همچنان خشونت‌های پراکنده در سوريه ادامه دارد.

در جريان کشتارهای سه هفته گذشته نزديک به ۲۰۰ غيرنظامی قتل‌عام شده‌اند. دولت و مخالفان يکديگر را به دست داشتن در اين کشتارها متهم می‌کنند.

به گفته سازمان ملل از ۱۴ ماه پيش تاکنون حدود ۱۰ هزار نفر در خشونت‌های سوريه کشته شده اند. دولت سوريه نيز می‌گويد در اين مدت ۲۶۰۰ مأمور امنيتی و نظامی در اين کشور کشته شده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کاربر مهمان

    به گفته آمريکا و قدرت‌های جهانی ايران در رويدادهای سوريه "دست دارد" و "خود بخشی از مشکل است و نه راه‌حل." فکر می کنید چه کسانی را می توانید تحمیق کنید. آیا آمریکا که از آنور دنیا به اینور دنیا آمده است و در تمام کشورهای منطقه آدمکش جای داده و بجه ها ترور می کند و بعد دول هدف را به اتهام ترور خودش متهم می کند در کشورها نفوذ ندارد و جزء مسئله نیست. ایران باید نفوذ داشته باشد برای اینکه این منطقه مال مردم ایران و مردم منطقه است نه مشتی اوباش تروریست

  • مرتضی

    روسیه و ایران پشت پرده به این توافق دست یافتند و هر یک به زعم خود اهدافی رو درسر دارند، روسیه میخواد در حمایت تلویحی به سوریه تنها نباشد و در پیشگاه جامعه جهانی به تنهایی در کنار چین چهره ش خدشه دار نشودو در سیاستهای آینده دولت سوریه موجه جلوه نماید، اما ایران در اندیشه اینست تا با حضورش در این محافل و کنفرانس ها حمایتهای خود به ارتش بشاراسد در سرکوب مردم و انقلابیون را منفی جلوه داده و چنین بنمایاند که هیچگونه دخالتی در قتل عام مردم سوریه ندارد.

  • کاربر مهمان

    حضور جمهوري اسلامي نه تنمها تاثيري در حل ندارد بلکه با مطرح کردن مسايل انحراف ، کل بحران را بدتر ميکنند!!.....