ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حمله هوایی به حوالی دمشق: سوریه می‌گوید حمله‌ها از سمت اسرائیل بود

گروه‌های مخالف دولت سوریه می‌گویند این حمله‌ها متوجه منطقه الکسوه بود که گفته می‌شود سایت‌های نظامی ایران در آن قرار دارد.

رسانه‌های خبری از شنیده شدن صدای چندین انفجار در دمشق، پایتخت سوریه، در شامگاه جمعه ۱۷ می/ ۲۷ اردیبهشت خبر دادند. به گزارش خبرگزاری رویترز، دفاع هوایی سوریه به سوی «اشیایی» که از سمت محل استقرار ارتش اسرائیل در بلندی‌های جولان می‌آمده، آتش گشودند. گروه‌های مخالف دولت سوریه می‌گویند این حمله‌ها متوجه منطقه الکسوه بود که گفته می‌شود سایت‌های نظامی ایران در آن قرار دارد.

حمله ارتش اسرائیل با توپخانه به جنوب سوریه/ عکس از آرشیو

شاهدان و ساکنان منطقه صدای انفجارها را مهیب خواندند. رسانه‌های دولتی سوریه نیز گزارش کردند «اهداف دشمن» از سمت اسرائیل به سوی دمشق شلیک شده که تایید کننده حمله‌های مکرر این کشور در خاک سوریه است.

تلویزیونی دولتی سوریه تصاویری از آسمان شب را با نقطه‌هایی از نور و صدای تیراندازی به نمایش گذاشت اما درباره تلفات یا خسارات مادی این حمله جزییاتی ارائه نشد.

به گزارش سانا، خبرگزاری رسمی سوریه، این حملات از سمت قنیطره انجام شده اما: «پدافند هوایی سوریه آن را کشف و برخی از موشک‌های شلیک شده را سرنگون کرد.»

سازمان دیده‌بان حقوق بشر سوریه، از نهادهای ناظر بر جنگ در بریتانیا گفت که این انفجارها ناشی از حمله‌های راکتی اسرائیل به مناطق اطراف دمشق بوده است.

گروه‌های مخالف دولت سوریه نیز برخی از این حمله‌ها را متوجه اهدافی در منطقه الکسوه دانستند؛ جایی که گفته می‌شود سایت‌های نظامی ایران در آن قرار دارد.

در صورت درست بودن این گزارش‌ها، حمله دیشب نخستین اقدام نظامی منتسب به اسرائیل علیه اهدافی وابسته به ایران و هم‌پیمانانش در سوریه، از زمان آغاز تشدید بحران نظامی میان ایران و آمریکا در خلیج فارس است.

اسرائیل هنوز به انتشار این خبر واکنشی نشان نداده اما در ماه‌های اخیر در مورد هدف قرار دادن سایت‌های نظامی‌ای که ادعا می‌شود متعلق به نزدیکان رژیم اسد یعنی ایران و حزب‌الله هستند، موضع بازتری داشته است.

بر اساس گزارش نیویورک تایمز، اسرائیل ایران را بزرگ‌ترین دشمن خود و حزب‌الله، گروه شیعی مورد حمایت جمهوری اسلامی در لبنان را به عنوان تهدیدگر اصلی مرزهای خود می‌شناسد. ایران و حزب‌الله نقش نظامی مهمی در کمک به بشار اسد، رئیس جمهوری سوریه، برای نگه داشتن او در قدرت در جریان هشت سال جنگ داخلی ایفا کردند.

اسرائیل نگران است که ایران از طریق و در جریان جنگ در سوریه، سلاح‌ها و مهارت‌های نظامی را به حزب‌الله منتقل کند تا در نهایت در جنگ علیه این کشور مورد استفاده قرار گیرد.

اسرائیل و حزب‌الله آخرین بار در سال ۲۰۰۶ با یکدیگر رویارویی مستقیم نظامی داشتند و با هم جنگیدند.

تنش میان تهران و دشمنان منطقه‌ای‌اش اما این هفته پس از حمله به چهار تانکر نفتی در خلیج فارس افزایش یافت و منجر به نگرانی بیشتر در مورد مناقشه میان ایران و ایالات متحده، نزدیک‌ترین متحد اسرائیل شد.

  • در همین زمینه

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.