ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حسن روحانی بار دیگر خواستار افزایش اختیارات رئیس دولت شد

رئیس دولت ایران می‌گوید که در ده روز گذشته یک کشتی باری نتوانسته در بنادر ایران تخلیه شود و مقابله با تحریم‌های امریکا، نیازمند اختیارات ویژه است.

حسن روحانی، رئیس جمهوری ایران شامگاه شنبه چهارم خرداد در دیدار با «جمعی از فعالان رسانه‌ای»، شرایط اقتصادی ایران را «ویژه»، «جنگی» و غیرقابل قیاس با گذشته خواند و دوباره خواستار افزایش «اختیارات رئیس دولت» در «شرایط ویژه» شد.

حسن روحانی، رئیس دولت جمهوری اسلامی ایران

به گزارش خبرگزاری رسمی دولت جمهوری اسلامی (ایرنا)، روحانی بدون بیان جزئیات«کم‌کاری و نقص» اقدامات دولت در برخی حوزه‌ها را پذیرفت، اما این نقص را ناشی از «در اختیار نداشتن» همه اختیاراتی که قانون اساسی به رئیس دولت داده، دانست.

او با بیان اینکه«اگر قانون اساسی اجرا شود، دولت اختیارات کافی دارد»، شرایط حاکم بر ایران را «غیرعادی» توصیف کرد و گفت: «شرایط جنگ با شرایط عادی تفاوت دارد و در ۸ سال دفاع مقدس تمام اختیارات در شورای عالی پشتیبانی جنگ جمع شده بود».

رئیس دولت جمهوری اسلامی در ادامه از جلسه مشترک با رهبر جمهوری اسلامی همزمان با  آغاز دور تازه تحریم‌ها خبر داد و گفت که  از رهبر جمهوری اسلامی خواسته تا «در شرایط جنگی، فرماندهی را برعهده بگیرد»، اما به گفته روحانی، علی خامنه‌ای در پاسخ گفته است: «خودتان فرماندهی را برعهده بگیرید».

حسن روحانی ۳۱ اردیبهشت نیز در اظهاراتی اختیارات رئیس دولت برای آنچه که «شرایط جنگی» عنوان کرد، را ناکافی دانسته بود. عباسعلی کدخدایی عضو شورای نگهبان قانون اساسی جمهوری اسلامی اما در پاسخ به این اظهارات، در توئیتر نوشت: «روسای جمهور ادوار مختلف، طبق قانون اساسی اختیارات وسیعی داشته‌اند، و در این دوره نیز اختیارات بیشتری متناسب با شرایط کشور تفویض شده است. آیا از ظرفیت این اختیارات گسترده برای حل مشکلات استفاده شده است؟».

او همچنین در پاسخ به پرسش یکی از حاضران در نشست، مبنی بر استفاده از اصل ۵۳ قانون اساسی و همه‌پرسی در باره برنامه هسته‌ای، گفت که قبلا در سال ۱۳۸۳ این موضوع را با رهبر جمهوری اسلامی مطرح کرده و علی خامنه‌ای نیز «استفاده از این اصل را خوب دانسته و قبول کردند».

روحانی اما گفت که «در باره زمان اجرای همه‌پرسی مطلبی عنوان نشد و پس از آن هم دولت تغییر کرد و روند به شکل دیگری ادامه یافت».

او سپس مدعی شد که جریان‌هایی در «داخل کشور» به دنبال بی‌اعتبار کردن دولت هستند تا «در انتخابات آتی مجلس حامیان دولت ‌نتوانند به مجلس شورای اسلامی راه یابند و یا اینکه برخی معتقدند با فشار به دولت و ناچیز شمردن تلاش‌ها می‌توانند دو سال آینده در انتخابات ریاست جمهوری پیروز شوند».

روحانی بدون اشاره به نام گروه یا جریان‌های سیاسی که به گفته او این شیوه را در پیش گرفته‌اند، این رویکرد را «بزرگ‌ترین خیانت به تاریخ و ملت ایران» خواند.

او همانند دیگر سخنانش این بار نیز دستاوردهای دولت را «مهم» عنوان کرد و تنها سه روز پس از ابراز نارضایتی خامنه‌ای از توافق هسته‌ای، این توافق و خارج نشدن دولت ایران از توافق را «پیروزی بزرگ» خواند.

رئیس دولت جمهوری اسلامی در بخش دیگری از اظهاراتش، شرایط اقتصادی را «غیرقابل مقایسه» با هر دوره دیگری توصیف کرد و گفت: «اینکه کشتی باری ایرانی برای ۱۰ روز نتوانسته در یکی از بنادر کشورها پهلو بگیرد و بار خود را خالی کند، در تاریخ ایران بی‌سابقه است. وزارت خارجه آمریکا برای یک کشتی مرتب با آن کشور کوچک در تماس است و این امر در ۴۰ سال گذشته بی سابقه بوده است و اینکه یک نفتکش ایرانی برای رساندن نفت به صورت مداوم تحت تعقیب ماهواره‌ها و رصد قرار دارد در طول ۴۰ سال گذشته سابقه نداشته است».

روحانی اما به مانند دیگر مقام‌های ارشد و نظامیان ایران مدعی شد که «امریکا نمی‌تواند ایران را به زانو درآورد» و «مردم با وجود کوچک شدن سفره‌ها دست از حمایت نظام برنمی‌دارند و به مسئولین و حاکمان اعتماد دارند».

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • اردوی کار

    عجب اوضاعی شده...........؟! دو شب پیش همه ایرانیان مات و مبهوت سخنان روحانی رو گوش می کردندکه می گفت؛ صبح ها از پشت شیشه اتومبیل با دیدن چهره ی مردم نظرسنجی می کند؟! سخنان روحانی دست مایه طنز و حملات شدید مردم شد، واقعا مانده بودیم که چطور ممکنه رئیس جمهور مملکت چنین حرفهای نازل و بی اساسی را مطرح کند؟! اما هنوز زمانی نگذشت که اینبار سخنان روحانی در مورد مهم نبودن کوچک شدن سفره ی مردم پخش شد؟!؟! و ادامه ای بسیار طنز امیز که اگر فرزندان ما را هم بکشید بازهم می ایستیم؟! از او پرسیدند جسارتا فرزندان جنابعالی هم اکنون کجا و در کدام کشور هستند؟! دوباره روحانی حرف جدیدی زد و گفت: اختیارات لازم را ندارم؟! از او پرسیدند با ۲۸ میلیارد دلار پولی که داشتی چه کردی؟! نشست افطاری او را هنرمندان تحریم کردند؛ وی از معاونت سینمایی ناراحت شد و به شدت عصبی؟! آیا واقعا روحانی نمی داند، چه اوضاع اسفناکی از اداره ی کشور توسط مدیرانش در حال رقم خوردن است؟! آیا مشاوران مطبوعاتی روحانی وی را در جریان تبعات سخنان الهتاب آور وی قرار می دهند؟! عجب اوضاعی شده؟! قانون مدیریت خدمات کشوری را که سالهاست به دست فراموشی سپرده شد و تا سال گذشته تمدید و امسال دائمی ، و معلوم نیست به چه سرنوشتی دچار خواهد شد و بازنشستگان همچنان در انتطار اجرای کامل این قانون هستند ....!!!!و میزان افزایش حقوق سال ۹۸ هم در پرده ابهام می باشد ......!!!! این را هم اضافه کنیم که بزرگترین صندوق بیمه اجتماعی کشور با بیش از ۴۳ میلیون مخاطب"مدیرعامل"ندارد....!!!!!!!

  • علیرضا نیکرو

    بازنگری در قانون اساسی ایران در سال ۱۳۹۸ و یا ۱۳۹۹ انجام شود ولایت فقیه چهار سالی شود بعد از آقای خامنه ای

  • وای برآزادی بیان!

    در این بیست دو نسل جوان آمده اند، ویژگی نسل جوان شور و اشتیاق است و وقتی به چیزی معتقد و عاشقش میشوند به سختی دل میکنند از آن، چون که ویژگی احساسی دارند، در همین سنین اگر جوانانها که زمینه مذهبی دارند به شعارهای امثال احمدی نژاد یا قاسم سلیمانی و کلاف پیچیده جنگ شتشوی مغزی روانی-اطلاعاتی امثال رائفی پور و حسن عباسی و حتی رسوانامه کیهان تهران و سایتهای زنجیره ای اطلاعات نظام-سپاه (فارس، مهر، مشرق نیوز، رجانیوز و صراط و...) دل به بنند سالها طول میکشد تا از ذهنشان از این سموم خارج شود. در پاراگراف بالا، من میخواهم حقیقتی تلخ بگویم، اگر تاخیر در سرنگونگی نظام-حکومتی مثل ج.ا. بین نسلی شود، مثل چیزی که 40 سالست شاهدش بودیم، کار به مراتب سختتر میشود، هر نسل تاخیرف موجب یارگیری و استخدام مزدور و عوامل جاهل میشود.

  • وای بر آزادی بیان!

    حضور ذهن ندارم اسامی کسانی این مضمون عبارات گفته اند، که در حقیقت آخرین امید برای اصلاح این نظام سال 1377 با شروع موج جدید قتل های زنجیره ای و مقاومت نظام با رفرم و اصلاح سطحی که خاتمی و گروهش برای حفظ نظام در حقیقت خواستند انجام دهند از در واقع نزدیک بیست سالست راه هرگونه مبارزه مسالمت آمیز رژیم رسما و علنا و عملا اعلام کرد و بسته، اما بیست سالست برخی خودشان بخواب زده اند و بخشی بزرگی از مردم ایران دائما فریب میدهند (اغلب متعصبان مذهبی) و بخش بزرگی دیگری تطمیع (بازاریان و نوکیسگان رانتخوار). ما انسانها علم غیب نداریم (بر خلاف ادعای آخوندها که مدعی بعضی علم غیب دارند)، اما پیشگویی علمی یا شبه علمی ممکن است. اما امروزه با تجارب چند دهه عمر ننگین ج.ا. حقیقتا اگر خاتمی و یا همین حسن روحانی ذره ای صداقت پراگماتیسمی داشتند، با مشاهده بن بست عمدی رئوس-ارکان نظام (خامنه ای و بیت و سپاه و مزدوران تروریست و جنایتکار بینام ولی عصریشان) باید استعفا میدانند و تحت هیچ شرایطی نبایست در این سیستم فاسد حضور میداشتند، ادامه دادن به همکاری با نظام ج.ا. در حالی که با شعارها و اهداف اعلام شده ضدیت و کارشکنی میکند، ما به این نتیجه میرساند امثال خاتمی و حسن روحانی صرفا مامور بودند مردم بفرینند و عمردهی با دروغ و وعده مردم سالاری دینی و اصلاحات و اعتدال و تعامل با جهان و حققو شهروندی و اتمثالهم! دم خروس دورغهایشان با افشای فسادهای عظیم مالی و برملا شدن مدارک قلابی تحصیلی عیانتر شده است. رقابت حسودانه و منفعت طلبانه عوامل و مامران مزدوران درون نظام همین خوبی دارد که کار امثالهم راحتتر میکند یرای رسواکردنشان. اگر همین امرزو هم ترمز افشاگری و زیرآب زنیشان را کنار بگذارند و تمام روزنه های درز اطلاعاتی را بگیرند، اینقدر کارنامه ننگین حاکمان و عوامل مزدور نظام ج.ا. سند لو داده اند که میشود حکم بر بطلان ابدی حکومتشان داد.

  • وای بر آزادی بیان!

    خواستم بگویم مسئله شرایط و دلایل توجیه اصلاح گری نیست، مسئله این است از اساس حاکمان این نظام ج.ا. نمیخواهند بنیانهای نظامشان که ضد بشری و خردسوز و مغایر با بدیهیات اخلاقی جهانشمول است را کنار بگذارند! چون اینها را یا سر اعتقاد یا سر هر دلیل دیگری جزئی هویت وجود نظام فاسد و جنایتکارانه و پلیدشان میدانند و البته از یکی دلایل درجه چند اهمیت هم راضی نگه داشتن اقلیتی از مردم عقب مانده مذهبی و متعصبان مذهبی در حوزه است، اما دلیل اصلی همانست که گفتم حکومت رعب و وحشت یک سیستم تروریستی حکومتی است، این سیستم طی 40 سال بخوبی اکثریت مردمان را دچار اختگی سیاسی و رام کرده، گول این تحرکات معدود نخورید، بنظرم اکثر این اعتراضت نمایشی و گاهی بلواها-جنگ زررگیهای دورن نظام نقش سوپاپ اطمینان دارد و بنظرم قریب به اتفاقشان برنامه ریزی اتاقهای فکری روانی-اطلاعاتی ج.ا. است. این نظام مزدوران کارکشته کار روانی-اطلاعاتی زیادی به استخدام درآورده و حتی کمونیستهای سابق! وقتی ضدسکولارترین نظامحکومت جهان (ج.ا. ایران) با سکولارترین رژیم-دولتهای جهان مثل چین و کره شمالی روابط راهبردی نظامیگری و انتقال فناوریهای به شدت خطرناک همچون هسته ای و موشکی دارد، دیگر بدانید اوضاع چقدر قمر در عقرب است! بنگرید و بیندیشید و برسید به سخن که اینها برای حفظ این نظام که زندان مردمان و دزداخانه ج.ا. چه کارها نمیکنند و حاضرند تا کجای پستی و رذالت پیش بروند، میزان منافع مادی-دنیوی چنان عظیم است که بدتر از اینها انجام خواهند داد اینها بر اساس شیوه هرتی مذهبی تشیع امامیه- بخصوص با قرائت و د رحقیقت مذهب دین شده من درآوردی و انحرافی از اسلام اکثریت یعنی ولایی خمینی-خامنه ای ایستی شان- میگویند میتوان برای رسیدن به هدف از ضد دینترین مردم (کمونیستها) استفاده کرد، این ماه عسل ظاهری نظام با برخی چپها نیز از همین قماش تاکتیکهای ج.ا. است، وگرنه کدام عقل سلیمی میتواند قبول کند یک کمونیست معتقد به ماتریالیست و یک ناباوربخدا با یک ولایی-سپاهی تئوکراتیک متحد شوند؟!

  • وای بر آزادی بیان

    اصلا ساختار هویتی و ملزومات حیات ننگین ضد بشری ج.ا. معارضه با رفرم و اصلاح دارد، چگونه میتوان یک نظامی مشروعیتش از خرافه ای به نام نیابت امام زمان و ولایت امر مسلمین میگیرد را عوض کرد؟! چگونه میتوان حاکمیتی که اساس و تجربه بهینه اش حکومت رعب و وحشت است (کاری داعش مقلد عجولش بود و چه فرصت تاریخی از جوامع سنی مذهب هلال شیعی گرفت و هیولایی ولای-سپاهی بر هلال شیعی مسلطتر کرد، ضربه مهلکی مقلدان داعشی به سنی های رعق و سوریه زده اند هیچ غیرمسلمانی در طول تاریخ 1400 ساله نزد! در عمل ظهور سقوط داعش و طالبان و امثال آنان، بیشترین سود نظام ضد بشری جهل و ظام یعنی ج.ا. ایران برد. این نظام جهل و ظلم حتی حاضر نیست احکام بیشرمانه ای مثل شلاق و اعدام بخاطر مسائل جنسی و مشروب تعطیل کند در حالیکه بخواهد دلیل مذهبی-شرعی لازم دارد چون در بین مراجع مذهب داغون و هرتی مذهبی شان به اندازه کافی مرجع تقلید هست که این احکام در زمان غیبت امام زمانشان تعطیل کردنی و عدم اجرا بدانند، چون بر اساس استدلاشان حقیقتی عقلانی دارد، که اجرای حد فقط در صلاحیت امام معصوم است (از دید غیر مذهبی با عقل جور در میاید حتی! چرا که حقیقتا در حالت معمولی همه انسانها ممکن است در قضاوت اشتباه کنند و اگر این اشتباه منجر به خسارت غیر قابل جبران بشود که فاجعه است و راه برگشتی نیست مثل کشتن و قطع عضو یا زندانهای بسیار طویل مدت برای کسانی که گناهی نکردند حکم نابودی یک زندگی است!) و تنها معصوم اینها فعلا هزار و اندی است د ر غیبت کبری تشریف دارد!؛ حاکم شرع نمیتواند حدود اجرا کند بویژه حدود غیر قابل بازگشت مثل اعدام و قطع عضو!

  • نرگس

    باورکنین اگه مخالفای توافق مث ما بانون زحمت کشی و کم کارگری زندگی میکردند نه تنها با همه پرسی و توافق و...موافقت میکردند بلکه خواستار تغییر رژیم و ...می شدند.سیر از گرسنه خبر نداره آقای خاتمی چ آه و نفرینی پشت سرته اون دنیا حالت دیدنیه

  • شاهد علوی

    حسن روحانی: "کوچک‌‌شدن سفره‌های مردم مهم نیست، مهم این‌ است که دشمن بفهمد مردم با وجود کوچک‌شدن سفره‌هایشان، دست از نظام بر نمی‌دارند و به حاکمان اصلی خوشان اعتماد دارند." یک انسان، یک آخوند، یک موجود دوپا، یک دهان باز؛ تا چه حد می‌تواند وقیح، بی‌شرم و تهوع‌آور باشد؟ برای این موجودات حقیر، نظام‌شان یعنی همان زائده سرطانی، از زندگی و آینده 80 میلیون آدم مهمتر است. برای من؛ علی خامنه‌ای، حسن روحانی و همه آن چند صد نفر دیگر که در این 40 سال رئیس‌جمهور و نخست وزیر و وزیر و فرمانده و رئیس قوا و مسئول عالی‌رتبه جمهوری اسلامی بوده‌اند و مملکت را به تمامی نابود کرده‌اند حتی در حد جمع کردن گوسفندان در یک روستای دورافتاده اعتماد ندارم تا چه برسد به حکمرانی ما.

  • hamid

    جناب روحانی، در قانون اساسی جمهوری اسلامی ولایت در دست ولی فقیه بطور مطلق است و‌جمهور مردم حقی ندارد! شما که از رفراندم دفاع میکنید اول باید تغییر در قانون اساسی با دادن حق تعیین سرنوشت به ملت با پذیرفتن ولایت جمهور مردم اقدام کنید بعد البته ملت و رفراندم برای تصمیمگیری معنا پیدا میکند, ولی‌ آنزمان حضور شما که بحران سازی را در این چهل سال روش بقای استبداد خود که آنرا اوجب واجبات خوانده و میخوانید بی‌ معنی‌ خواهد شد! شما ظالمان حاکم هنوز به ملت خیانت‌هایی که بدون اطلاع ملت برای ایجاد بحران اتمی کرده و می‌کنید را حاضر نیستید اعتراف کنید حتی برای بیخبر نگاه داشتن ملت حاضر شده اید به قدرتهای خارجی باج زیاد بدهید. شاد باشید. حمید

  • بهرام

    ساختار حکومتی قانون اساسی چنین وضعی را در پی داشت. تمرکز قدرت در دست رهبری تمام عمر، با اختیارات نامحدود و لی بدون مسئولیت، همه انتخابات در حدودی که او تعیین میکند است، حتا مصوبه مجلس هم پس از او قانون میشود ، کاندیداهای مجلس خبرگان رهبری را هم او برمیگزیند و همه چاکر او هستند، عده ای که در همان 500 سال پیش بسر میبرند مانند موحدی کرمانی، رئیس مجلس خبرگان هم با تقلب انتخاب و رئیس شد. همه نیروهای مسلح زیر فرمان ولی فقیه هستند، انتخاب وزیران هم با او است. رئیس جمهوری بدرد این میخورد که مجری دستورهای او باشد و مسئولیت رفتارها و گفتارهای پرخسارت او را بعهده گیرد و همیشه کاسه کوزه ها را بر سر او بشکنند. پس از این دولت خامنه ای میخواهد جوانگرایی کند! یعنی همه قدیمی ها را کنار بگذارد و از خود کوچکتر و تابع محض را بیاورد. خامنه ای خود همه کاره است چرا باید به روحانی اختیارات بیشتر بدهد؟ که چه بشود؟ او از یک طرف میگوید نرمش قهرمانانه بکنید و همه گزارش های مذاکرات برجام را دریافت میکرد و دستور میداد، آخرین هماهنگی هم برای امضا برجام با او شد، ولی زیرش را زد و گفت من مسئولیتی ندارم! تازه در زمان نوشتن نتیجه مذاکره ها دستور موشک اندازی و تهدید اسرائیل به نابودی را داد. از کجا معلوم که پس از دادن اختیارات سنگ اندازی و مزاحمت را بیشتر نکند؟ تا این ساختار هست اوضاع همین است ! دشمن تراشی و بحران سازی در بیرون مرزها و سرکوب و تحقیر مردم در درون کشور و ادامه غارت ها !