ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نچیروان بارزانی به ریاست اقلیم کردستان عراق رسید

اتحادیه میهنی نشست پارلمان اقلیم را تحریم کرد. مسرور بارزانی مسئول تشکیل کابینه می‌شود.

پارلمان اقلیم کردستان نچیروان بارزانی را به ریاست اقلیم برگزید.  اتحادیه میهنی این نشست را تحریم کرده بود.

نچیروان بارزانی به ریاست اقلیم کردستان عراق رسید (عکس: آرشیو)

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس در اجلاس دوشنبه ۲۸ مه/ ۷ خرداد پارلمان اقلیم کردستان، نمایندگان، نچیروان بارزانی را به جای عموی او - مسعود بارزانی - به ریاست اقلیم کردستان انتخاب کردند.

خبرگزاری روداو گزارش داده است که از ۱۱۱ نماینده پارلمان کردستان عراق، ۸۱ نماینده در جلسه روز دوشنبه حضور داشتند. از آن میان ۶۸ نماینده به ریاست نچیروان بارزانی بر اقلیم کردستان رأی دادند. قرار است که اواخر خرداد/ ژوئیه مسرور بارزانی، خواهرزاده نچیروان مأمور تشکیل کابینه اقلیم شود.

حزب اتحادیه میهنی که دارای ۲۱ کرسی در پارلمان اقلیم است، این انتخابات را تحریم کرده بود.

مسعود بارزانی، رئیس سابق اقلیم کردستان غروب سه‌شنبه ۱۷ اکتبر / ۲۵ مهر در پی عقب‌نشینی پیشمرگه‌های کرد از کرکوک با انتشار بیانیه‌ای استعفای خود را اعلام کرد. با استعفای او وضع استقرار نیروهای اقلیم و نیروهای دولت مرکزی عراق به یک سال پیش از برگزاری همه‌پرسی استقلال کردستان برگشت: به مقطع ۱۷ اکتبر ۲۰۱۶، زمانی که عملیات بازپس‌گیری موصول نتیجه‌بخش شد و این عملیات در ادامه وضعیتی که از زمان حمله داعش به موصول در ژوئیه ۲۰۱۴ پدید آمده بود، غلبه نیروهای کرد بر کرکوک و چند شهر دیگر را، که رسماً جزو اقلیم کردستان نیستند، از پی آورده بود.

انتخابات پارلمانی اقلیم کردستان عراق ۳۰ سپتامبر سال گذشته، یک سال بعد از شکست همه‌پرسی استقلال برگزار شد. نرخ مشارکت در این انتخابات ۵۷ درصد و شمار واجدین رأی نزدیک به سه میلیون نفر بود. در این انتخابات ۷۲۲ کاندیدا از ۲۹ جریان سیاسی برای به دست آوردن ۱۱۱ کرسی پارلمان اقلیم کردستان عراق با همدیگر به رقابت پرداختند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.