ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

اختلاف بریتانیا و آمریکا بر سر نحوه مقابله با «تهدید ایران»

ترزا می اعلام کرد که بریتانیا و آمریکا بر سر راه‌های محدود کردن «تهدید ایران» با هم اختلاف دارند. پایبندی به برجام جلوه‌ای از این اختلاف است.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا سه‌شنبه ۴ ژوئن/ ۱۴ خرداد با ترزا می، نخست‌وزیر بریتانیا در شماره ۱۰ خیابان داونینگ، دفتر کار و محل سکونت نخست وزیر بریتانیا دیدار و گفت‌وگو کرد. توافق تجاری با بریتانیا به عنوان بدیل اتحادیه اروپا بعد از برگزیت، جنگ تجاری با چین، توافق اقلیمی پاریس و برنامه هسته‌ای ایران در نشست خبری مشترک نخست‌وزیر بریتانیا با رئیس جمهوری آمریکا مطرح شد. ترزا می اعلام کرد که بریتانیا و آمریکا بر سر راه‌های محدود کردن «تهدید ایران» با هم اختلاف دارند. پایبندی به برجام جلوه‌ای از این اختلاف است.

سه‌شنبه ۴ ژوئن/ ۱۴ خرداد: نشست خبری مشترک ترزا می، نخست‌وزیر بریتانیا و دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا

به گزارش خبرگزاری آسوشیدپرس ترزا می، نخست‌وزیر بریتانیا در نشست خبری مشترکش با دونالد ترامپ با اشاره به روابط «با ارزش و عمیق» بریتانیا با آمریکا اعلام کرد که دو کشور در زمینه توافق اقلیمی پاریس و توافق هسته‌ای با ایران اختلافاتی هم دارند. ترزا می گفت:

« آمریکا و بریتانیا در پی رسیدن به اهداف مشترکی درباره ایران هستند. بریتانیا به برجام پایبند است. مهم است ایران به تعهداتش پایبند باشد. تمام تلاش خود را به کار می‌بندیم تا از تشدید تنش‌ها (بین ایران و آمریکا) جلوگیری کنیم، زیرا [اعتقاد داریم] که این تنش‌ها درجهت منافع هیچکس نیست.»

ترزا می، یک بار دیگر اعلام کرد که بریتانیا و آمریکا بر سر راه‌های محدود کردن «تهدید ایران» با هم اختلاف دارند.(و نه اینکه اصولاً چنین تهدیدی وجود ندارد.)

رئیس جمهوری آمریکا نیز از عزم مشترک ایالات متحده و بریتانیا برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای خبر داد. ترامپ گفت:

«به همراه بریتانیا مصمم هستیم تا مانع از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای و تامین مالی تروریسم شویم. با همکاری بریتانیا گروه تروریستی داعش را به طور کامل شکست دادیم و با لندن در مقابله با چالش‌های جهان مشارکت داریم.»

بریتانیا بر خلاف ایالات متحده همچنان به برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) پایبند است. ترزا می به این نکته نیز اشاره کرد که «همکاری و سازش مبنای اتحادهای قوی» بین کشورهای جهان‌ است.

ترزا می ۷ ژوئن از نخست‌وزیری بریتانیا کناره‌گیری می‌کند. بوریس جانسون که از او به عنوان چهره برگزیت (خروج بریتانیا از اتحادیه اروپا) یاد می‌کنند برای احراز مقام نخست‌وزیری بریتانیا اعلام آمادگی کرده است. دونالد ترامپ در لندن پیش از دیدار با نخست‌وزیر بریتانیا، با جانسون تلفنی گفت‌وگو کرد. جرمی کوربین، رهبر حزب کارگر سبب‌ساز استعفای ترزا می شده بود.  دونالد ترامپ در نشست خبری مشترکش با ترزا می گفت:

«کوربین را نمی‌شناسم. او می‌خواست با من دیدار کند اما من درخواست او را رد کردم.»

ترامپ در این نشست خبری چشم‌اندازی از روابط تجاری با بریتانیا بعد از خروج این کشور از اتحادیه اروپا را هم ترسیم کرد:

«بریتانیا برای خروج از اتحادیه اروپا آماده می‌شود و آمریکا به یک توافق تجاری متعهد است. شاید حتی دو یا سه برابر سطح کنونی مطالبات ما.»

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.