ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

رئیس جمهوری چین برای نخستین بار به کره شمالی رفت

شی جین‌پینگ برای یک سفر دو روزه وارد پیونگ‌یانگ شد. انتظار می‌رود که رهبر کره شمالی در این دیدار پیامی برای دونالد ترامپ در مورد مذاکرات هسته‌ای ارائه دهد.

شی جین‌پینگ برای دیداری دو روزه از کره شمالی و مذاکره با کیم جونگ اون وارد پیونگ‌یانگ شد. کره شمالی در مقابل تحریم‌ها نیاز به کمک‌های چین دارد. آن‌ها احتمالاً درباره مذاکرات هسته‌ای کره شمالی و آمریکا گفت‌وگو خواهند کرد.

شی جین‌پینگ، رئیس جمهوری چین (راست) و کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی ـ عکس از آرشیو

شی جین‌پینگ، رئیس جمهوری چین صبح پنج‌شنبه ۳۰ خرداد / ۲۰ ژوئن وارد پیونگ‌یانگ، پایتخت کره شمالی شد. مقام‌های کره‌ای از او به گرمی استقبال کردند.

شین‌هوآ، خبرگزاری رسمی چین گزارش داده است که رئیس جمهوری این کشور به‌همراه همسرش، پنگ لیون و چندین مقام مسئول حزب کمونیست چین به کره شمالی رفته است.

در ۱۴ سال اخیر این نخستین سفر رهبر چین به کره شمالی محسوب می‌شود.

این سفر در حالی صورت می‌گیرد که دو کشور اختلافات جداگانه‌ای با آمریکا دارند. چین بر سر تجارت جهانی با آمریکا مشکل دارد و مذاکرات هسته‌ای کره شمالی و آمریکا متوقف شده است.

خبرگزاری شین‌هوآ در یک تفسیر خبری نوشته است که چین می‌تواند نقش ویژه و سازنده‌ای در توقف چرخه عدم اعتماد بین کره شمالی و آمریکا ایفا کند، به‌طوری که رهبران دو کشور می‌توانند درباره نقشه راهی برای دستیابی به خلع سلاح هسته‌ای گفت‌وگو کنند.

آمریکا خواستار توقف توسعه سلاح‌های هسته‌ای کره شمالی قبل از لغو تحریم‌های بین‌المللی است. کره شمالی به‌دنبال رویکردی گام به گام است که در آن یک گام در جهت خلع سلاح هسته‌ای با یک امتیاز از سوی ایالات متحده، به‌ویژه در زمینه کاهش تحریم‌های اقتصادی، همراه شود.

چین از پیشنهادی که از آن به‌عنوان «تعلیق در برابر تعلیق» نام می‌برد، حمایت می‌کند. شین‌هوآ گفته است که هر دو طرف «باید انتظارات منطقی داشته باشند و از اِعمال درخواست‌های یک‌جانبه و غیرواقع‌بینانه پرهیز کنند».

تائه یونگ هو، دیپلمات سابق کره شمالی که در سال ۲۰۱۶ استعفا داد، گفت که کیم جونگ اون می‌خواهد پیامی برای دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در جریان نشست کشورهای گروه ۲۰ که هفته آینده در ژاپن برگزار می‌شود، ارسال کند.

پیش از این هماهنگی‌هایی برای دیدار شی جین‌پینگ و دونالد ترامپ در حاشیه نشست گروه ۲۰ کشور صنعتی انجام شده است و آن‌ها قرار است در ژاپن با هم ملاقات کنند.

به‌گزارش آسوشیتدپرس، این دیپلمات که برای معرفی کتاب جدید خود به زبان ژاپنی به توکیو رفته است در یک نشست خبری در پایتخت ژاپن گفت رهبر کره شمالی ممکن است به‌منظور برگزاری نشست سوم با رئیس جمهوری آمریکا پیشنهاد نوعی سازش در مورد تأسیسات هسته‌ای کشورش ارائه دهد.

مذاکرات آمریکا و کره شمالی از زمانی که کیم جونگ اون و دونالد ترامپ برای دومین بار در ماه فوریه در هانوی، پایتخت ویتنام دیدار کردند، متوقف شده است.

کارشناسان می‌گویند که شی جین‌پینگ احتمالاً درخواست‌های کره شمالی برای روند خلع سلاح هسته‌ای را تأیید خواهد کرد.

دیدار شی جین‌پینگ و کیم جونگ اون، پنجمین دیدار آن‌ها از زمان ورود کره شمالی به مذاکرات هسته‌ای با آمریکا و کره جنوبی از دو سال پیش تاکنون است.

رئیس جمهوری چین در مقاله‌ای که پیش از سفرش به کره شمالی در رسانه‌های رسمی هر دو کشور منتشر شد، کره شمالی را به‌خاطر سیاست‌گذاری در «مسیر درستِ» حل مسائل مربوط به شبه‌جزیره کره ستود. او در این مقاله از دیپلماسی هسته‌ای کیم جونگ اون با آمریکا نامی نبرد و بخش اعظم مطلب خود را به روابط هفت دهه دو همسایه اختصاص داد. شی جین‌پینگ اعلام کرد که سفرش «ارتباطات استراتژیک و تبادل نظر» بین متحدان سنتی را تقویت خواهد کرد.

در جریان جنگ کره در سال‌های ۱۹۵۰-۱۹۵۳ دو کشور علیه آمریکا، کره جنوبی و متحدانشان با هم متحد شدند، اما در سال های اخیر اختلاف نظرهایی به‌ویژه در مورد پافشاری کره شمالی برای دستیابی به سلاح‌های هسته‌ای بین آن‌ها به‌وجود آمد.

کره شمالی ۹۰ درصد تجارت خارجی خود را از جمله در زمینه واردات مواد غذایی و حامل‌های انرژی با چین انجام می‌دهد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.