ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

«جرم ۸۵ درصد زندانیان زن حمل مواد مخدر است»

قاچاقچیان مواد مخدر با پرداخت دستمزد کمتر به زنان، از آنان برای حمل و جابجایی محموله‌های بزرگ استفاده می‌کنند.

از هر ۱۰ زن زندانی در ایران جرم حداقل ۸,۵ نفر حمل مواد مخدر است. نایب رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی می‌گوید: نداشتن درآمد دلیل اصلی حمل مواد مخدر توسط زنان است. فرمانده پلیس فرودگاه‌های ایران هم از «انهدام دو باند قاچاق مواد مخدر متشکل از زنان» خبر داد.

عکس: آرشیو

حسین مهری، رئیس پلیس فرودگاه‌های ایران شنبه یکم تیر از «انهدام دو باند قاچاق مواد مخدر متشکل از زنان» خبر داد.

او گفت که این باندها مواد مخدر را از ایران به قطر و از آنجا به مقصد کشورهای آسیای شرقی جابجا می‌کردند. به گفته مهری ۱۰ تن از اعضای این باندها دستگیر و زندانی شدند.

یک روز پیش از این خبر، جمعه ۳۱ خرداد، معصومه آقاپور علیشاهی، نایب رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی، «حمل مواد مخدر» را جرم ۸۵ درصد زندانیان زن اعلام کرده بود.

او بدون جمعیت زندانیان زن را ۲,۵ تا ۳ درصد کل زندانیان اعلام کرد. اصغر جهانگیری، رئیس سازمان زندان‌های ایران سال گذشته شمار زندانیان در ایران را ۲۴۰ هزار تن اعلام کرده و گفته بود که سه درصد زندانیان زن هستند.

برپایه این اظهارات  جمعیت زندانیان حدود هشت هزار تن است که بیش از ۷ هزار تن از آنان به جرم حمل مواد مخدر دستگیر و زندانی شده‌اند.

به گفته این نماینده مجلس «زنان یا به اجبار مواد مخدر جابجا کرده‌اند یا به دلایلی توسط خانواده‌هایشان معتاد شده و چون منبع درآمدی نداشته‌اند، ناچار به حمل مواد مخدر شده‌اند».

آقاپور علیشاهی  که همراه شمار دیگری از نمایندگان «از بند زنان یکی از زندان‌های کشور» بازدید کرده بود،  «نیاز مالی» و «عدم آگاهی» را دلیل اصلی روی آوردن زنان به حمل مواد مخدر عنوان کرد و گفت که «زنان با دریافت کمترین مبلغ حاضر به جابجایی حجم زیادی از مواد مخدر شوند».

او گفت که در زندان یک زن را ملاقات کرده که «به ازای جابجایی نیم کیلو شیشه تنها ۵۰ هزار تومان دریافت کرده بود».

این نماینده مجلس دستمزد مردان برای حمل این میزان مواد مخدر را «حداقل ۱۰۰ میلیون تومان» اعلام کرد و گفت که «نبود آگاهی و نیاز مالی  زنان را به مسیری هدایت می‌کند تا با دریافت کمترین مبلغ حاضر به جابجایی حجم زیادی از مواد مخدر شوند».

به گفته آقاپور علیشاهی این وضعیت زنان را به «طعمه‌های خوبی برای قاچاقچیان مواد مخدر» تبدیل می‌کند و آنها به دلیل دستمزد پاپین‌تر زنان نسبت به مردان « از ظرفیت زنان برای حمل مواد مخدر استفاده می‌کنند».

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.