ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

زمینه‌سازی برای دخالت قوه قضائیه در انتخابات آینده مجلس

همزمان با کاهش خطر حمله نظامی آمریکا به ایران، نیروهای «نظام» بسیج شدند که زمینه‌های تنش را همچنان در آینده هم حفظ کنند.

علی سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا از مردم خواست در انتخابات آینده دقت کنند و به کسانی که «دل به دشمن» دارند رأی ندهند. احمد علم‌الهدی، امام جمعه مشهد نیز از قوه قضائیه که ریاست آن را داماد خود او به عهده دارد خواست که از «سلطه خائنانه جریان‌های قدرت‌طلب سیاسی» که به تعبیر او با فریب دادن مردم به قدرت رسیده‌اند جلوگیری کند . در همان حال غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه قضائیه هم با تکیه بر سخنان خامنه‌ای که مذاکره با آمریکا را منع کرده، هشدار داد که برخی جریان‌ها «خیانت کرده‌اند و باز هم خیانت می‌کنند.»

واهمه «نظام» از انتخابات (عکس: آرشیو)

یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و اولین میان‌دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری در تاریخ ۲ اسفند سال ۹۸ برگزار می‌شود. انتخابات ریاست جمهوری بعدی هم در پیش است. نیروهای «نظام» بسیج شده‌اند که با توجه به خروج آمریکا از برجام و اعمال تحریم‌های نفتی و بانکی علیه جمهوری اسلامی ایران، جامعه را برای تحمل سختی‌های معیشتی بیشتر آماده کنند. برگزاری هفته قوه قضائیه به مناسبت سالگرد هفت تیر فرصتی فراهم آورد که همزمان با کاهش خطر حمله نظامی آمریکا به ایران، زمینه ورود قوه قضائیه به انتخابات در پیش روی فراهم شود.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) علی سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی کل قوا در سخنانی که جمعه ۷ تیر در حرم رضوی در مشهد ایراد کرد گفت:

«قبله برخی آن طرف بوده و در حال حاضر مشکل "نظام" ما این است. مردم ما باید در انتخابات آینده دقت کنند و ببینند چه کسانی کعبه آمالشان آن طرف است و دل به دشمن دارند.»

 غلامحسین محسنی اژه‌ای، معاون اول قوه فضائیه هم در سخنانی که در پیش‌خطبه نماز جمعه تهران ایراد کرد گفت:

«امروز ولی امر ما، عزیز ما، رهبر ما، نایب امام زمان ما چه می‌گوید؟ می‌گوید نمی‌شود با آمریکا مذاکره کرد و دست دوستی داد. "او" خیانت کرده است و باز هم خیانت می‌کند.»

احمد علم‌الهدی، نماینده ولی‌فیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد در خطبه‌های نماز جمعه این شهر حتی یک گام فراتر رفت و از قوه قضائیه خواست که در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی دخالت کند:

«یکی از وظایف اصلی قوه قضائیه پیشگیری از جرم است. قوه قضائیه باید مانع فعالیت جریان قدرت‌یاب سیاسی در وضعیت امروز کشور باشد. قوه قضائیه باید در راستای پیشگری از جرم زمینه سلطه خائنانه جریان‌های قدرت‌طلب سیاسی که به وسیله توطئه‌های سیاسی در میدان باز دموکراسی کشور با گول زدن مردم به قدرت رسیده‌اند را بگیرد.»

محمد تقی مصباح یزدی، (بنیانگذار و مدیر مؤسسه آموزشی و پژوهشی خمینی و عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی) دی سال گذشته در سخنانی که در جمع مسئولان عقیدتی – سیاسی حفاظت سپاه پاسداران ایراد کرد، گفته بود «نظام» نامزد ایده‌آل برای ریاست جمهوری در اختیار ندارد، لذا باید «نیروسازی» کرد و الگوی آن هم نهاد عقیدتی-سیاسی در سپاه پاسداران است. «نظام» نام مستعار آیت‌الله علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی است.

چهارشنبه هفته گذشته ۱۴ تن از فعالان مدنی-سیاسی با انتشار نامه‌ای خواهان استعفای رهبر جمهوری اسلامی و تغییر قانون اساسی شدند. این فعالان در بخشی  رئیس‌جمهوری اسلامی و نمایندگان مجلس را تنها «تدارکاتچی» خوانده و نوشته‌ بودند:

«گویا مردم، بی آنکه امکانی برای انتخاب مفاخر کشورشان داشته باشند، تنها به انتخاب مسئولانی که خمیر دست رهبرند، دست می‌برند!»

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.