ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

۴۴ کشته در حمله هوایی به اردوگاه پناهجویان طرابلس

در منطقه تاجورا نیروهای دولت وفاق ملی مستقرند. نیروهای خلیفه حفتر برای آغاز حمله گسترده دیگری به طرابلس آماده می‌شوند. جان ۳۰۰۰ پناهجو در خطر است.

در حمله هوایی به یک مرکز نگهداری پناهجویان در نزدیکی طرابلس لیبی دست‌کم ۴۴ نفر کشته و ۸۰ نفر مجروح شدند. در منطقه تاجورا نیروهای هم‌پیمان با دولت وفاق ملی در چند اردوگاه مستقرند. نیروهای خلیفه حفتر دوشنبه گذشته اعلام کردند برای آغاز حمله گسترده دیگری به طرابلس آماده می‌شوند.

صبح چهارشنبه ۳ ژوئیه/۱۲ تیر: مرکز نگهداری پناهجویان در تاجورا در حومه طرابلس بعد از حمله هوایی

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس صبح چهارشنبه ۳ ژوئیه/۱۲ تیر یک مرکز نگهداری پناهجویان در حومه طرابلس بمباران شد. در شبکه‌های اجتماعی ویدیوها و تصاویری از اردوگاه پناهجویان در تاجورا منتشر شده است. خون و جنازه‌های مثله شده لای نخاله‌های به جای مانده از بمباران هوایی همراه با دار و ندار پناهجویان آفریقایی که در این اردوگاه اسکان داده شده بودند. وزارت بهداشت لیبی اعلام کرد که مجروحان تحت درمان قرار دارند و برای اثبات این ادعا تصاویری منتشر کرد که نشان می‌دهد پناهجویان مجروح در بیمارستان‌ها تحت عمل جراحی قرار گرفته‌اند. سازمان ملل این حمله را محکوم کرد. در اردوگاه تاجورا ۶۱۶ پناهجو اسکان داده شده‌اند.

دولت وفاق ملی مستقر در طرابلس که تحت حمایت سازمان ملل است، نیروهای خلیفه حفتر را مسئول حمله به مرکز نگهداری پناهجویان معرفی کرد و از سازمان ملل خواست کمیته حقیقت‌یاب تشکیل دهد. نیروهای حفتر درباره این حمله سکوت کرده‌اند.

ژنرال خلیفه حفتر و نیروهای تحت امرش اواسط مارس/ فروردین سال جاری با آغاز حمله گسترده‌ای پیش‌بینی کرده بودند که در طی فقط چند روز به طرابلس می‌رسند و دولت فیض السراج، نخست‌وزیر لیبی را سرنگون می‌کنند. دولت لیبی اما مقاومت کرد و مانع از پیشروی بیشتر نیروهای حفتر شد. دوشنبه گذشته نیروهای خلیفه حفتر در تدارک آغاز حمله دیگری به طرابلس بودند. در تاجورا در حومه طرابلس نیروهای هم‌پیمان با دولت وفاق ملی در چند اردوگاه مستقرند.این نیروها در سه ماه گذشته مانع از رسیدن نیروهای ژنرال حفتر به طرابلس شده بودند. نیروهای ژنرال حفتر که تحت حمایت عربستان سعودی، امارات متحده عربی و مصر قرار دارند در هفته‌های گذشته بارها این منطقه را بمباران کرده بودند.

عده بسیار زیادی از پناهجویان آفریقایی و برخی پناهجویان از کشورهای عربی در راه مهاجرت به ایتالیا با قایق وارد لیبی می‌شوند. نیروهای گارد ساحلی لیبی که مورد حمایت اتحادیه اروپا است، این پناهجویان را بازداشت و در مراکز دولتی اسکان می‌دهد. گزارش‌هایی از بدرفتاری، شکنجه پناهجویان و حتی خرید و فروش پناهجویان به عنوان برده منتشر شده است.

سازمان ملل اعلام کرده که در لیبی بیش از ۳۰۰۰ پناهجو در اردوگاه‌هایی در حد فاصل بین نیروهای ژنرال حفتر و دولت وفاق ملی زندگی می‌کنند. جان آن‌ها در خطر است.

خلیفه حفتر از فرماندهان نظامی لیبی است که در سال‌های دهه ۱۹۸۰ از معمر قذافی جدا شد اما در سال ۲۰۱۱ برای مشارکت در «انقلاب لیبی» به این کشور بازگشت و فرماندهی بخشی از نیروی زمینی ارتش مخالفان قذافی را به دست گرفت. او که از حمایت شماری از افسران ارتش لیبی برخوردار است در سال ۲۰۱۴ در عملیات «کرامت لیبی» با هدف پاکسازی این کشور از گروه‌های تروریستی و اخوان‌المسلمین به بنغازی حمله کرد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.