ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ابتکار: انتقال زنان زندانی دارای فرزند خردسال به «زندان باز» پیگیری می‌شود

به گفته ابتکار در مورد زندانیان زن واجد شرایط، استفاده از دستبند و پابند الکترونیکی اجرا خواهد شد. 

معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از پیگیری طرح زندان باز برای مادران زندانی خبر داد.

«نگهداری کودکان در شرایط زندان کودک‌آزاری‌ست»

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، معصومه ابتکار یکشنبه ۱۶ تیر اعلام کرد تفاهم نامه‌ای برای همکاری با قوه قضائیه درخصوص «آموزش زندانیان، توان افزایی، آموزش مهارت‌های زندگی و کمک به آنان» منعقد شده است که بر اساس آن پرونده قضایی زندانیان زنی که با فرزند خردسال در زندان نگهداری می‌شوند، برای انتقال به «زندان باز» پیگیری خواهد شد.

در شرایط «زندان باز» زندانی با اجازه مقام قضایی در خارج از زندان و تحت نظارت قرار خواهد داشت. به گفته ابتکار در مورد زندانیان زن واجد شرایط، استفاده از دستبند و پابند الکترونیکی اجرا خواهد شد.

بسیاری از زنان زندانی در ایران ناچار به نگهداری فرزندانشان در شرایط نامساعد زندان هستند. محمد نفریه، مدیرکل امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی پیشتر در مصاحبه با خبرگزاری کار (ایلنا) از تحویل ۱۸۰۰ نفر از کودکانِ زنان زندانی به این سازمان و ممنوعیت نگهداری کودکان زیر دو سال در زندان خبر داده بود. به گفته او براساس تفاهم‌نامه جدیدی میان سازمان بهزیستی و سازمان زندان‌ها، تمام کودکان بالای دو سال باید به سازمان بهزیستی تحویل داده شوند، «چراکه فضای زندان اثر تربیتی و آموزشی بسیار بدی روی کودکان می‌گذارد».

زندان‌های ایران به گفته منتقدان و اعتراف مقامات، فاقد شرایط مطلوب و استانداردهای لازم برای نگهداری زندانیان هستند. این در حالی‌ست که ایران جزو ۱۰ کشوری‌ست که به نسبت جمعیت، بیشترین تعداد زندانی را دارند و بخشی از آن‌ها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند. روانشناسان و فعالان حقوق کودک قرارگرفتن کودکان در محیط زندان را نوعی «کودک آزاری» می‌خوانند که کودک را از شرایط مناسب برای رشد محروم می‌کند.

بیشتر بخوانید:

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.