ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

تشدید حملات جناحی بر محور دوتابعیتی بودن: اتهام و انکار

ماجرایی که اسفند ۹۶ آغاز شد می‌بایست نتایج انتخابات اسفند ۹۸ را بر محور «نفوذپذیری» مدیران دولت روحانی به ویژه در وزارت نفت تحت تأثیر قرار دهد.  

جواد کریمی قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی و نماینده مشهد در مجلس شورای اسلامی در یکی از خبرگزاری‌های امنیتی فهرستی از مقامات و مسئولان دولتی را منتشر کرده که به ادعای او و بدون ارائه هیچ سند معتبری، ظاهراً بر اساس گزارش کمیته تحقیق و تفحص مجلس شورای اسلامی تابعیت دوگانه دارند.  ماجرایی که اسفند ۹۶ آغاز شد می‌بایست نتایج انتخابات اسفند ۹۸ را بر محور «نفوذپذیری» مدیران دولت روحانی به ویژه در وزارت نفت تحت تأثیر قرار دهد.

مدیران دوتابعیتی: ماجرایی که اسفند ۹۶ آغاز شد می‌بایست نتایج انتخابات اسفند ۹۸ را بر محور «نفوذپذیری» مدیران دولت روحانی به ویژه در وزارت نفت و وزارت خارجه تحت تأثیر قرار دهد. (عکس: آرشیو)

دوشنبه و سه‌شنبه گذشته صحن علنی مجلس شورای اسلامی به تنش کشیده شد. جواد کریمی قدوسی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، شهریور ۹۷ در جلسه سوال از محمد جواد ظریف در مجلس مستندی را پخش کرد با این ادعا که برخی از اعضای هیئت ایرانی در مذاکرات هسته‌ای با قدرت‌های جهانی دوتابعیتی بوده و «جاسوس» بوده‌اند. بعداً معلوم شد که سپاه پاسداران این مستند را تهیه کرده است. علیرضا رحیمی، نماینده اصلاح‌طلب دوشنبه گذشته درباره اصالت این فیلم از وزیر دفاع توضیح خواست و امیر حاتمی هم اعلام کرد که این فیلم فاقد سندیت و اعتبار رسمی است. رحیمی گفت:

 «به رئیس جمهور اتهام زدند که دوتابعیتی است و این اتهام در سراسر کشور پخش شد، اما تکذیب آن پخش نشد اگر چنین اتهامی به رئیس قوه قضائیه می‌زدند دادستان سکوت می‌کرد؟»

کریمی قدوسی نیز یک روز بعد پاسخ داد که او روحانی را به دوتابعیتی بودن متهم نکرده است. قدوسی اعلام کرد فهرست دو تابعیتی‌ها را منتشر می‌کند و به این وعده هم عمل کرد. بحث بر سر نفوذ در مراکز تصمیم‌گیری جمهوری اسلامی است که یک بار دیگر، در آستانه برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی مطرح می‌شود. وزارت خارجه به خاطر خروج آمریکا از برجام و وزارت نفت به دلیل مقاومت در برابر سپردن منابع نفتی ایران به وابستگان سپاه در مرکز این تهاجم‌ها قرار دارد. صنایع معدنى و سازمان محیط زیست نیز از این تهاجم‌ها بی‌نصیب نمانده‌اند.

 در فهرستی که کریمی قدوسی منتشر کرده امیر حسین زمانی‌نیا (معاون فروش وزارت نفت)، رکن‌الدین جوادی ابهری (معاون وزیر نفت) اکبر نعمت‌اللهی (مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت) به عنوان کسانی که ظن تابعیت دوگانه آن‌ها وجود دارد به چشم می‌خورد. حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی در صدر این فهرست قرار دارد.

مجتبی ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی صبح چهارشنبه ۲ مرداد در گفت‌وگو با اعتماد گفت:

«کریمی‌قدوسی یا کمیسیون امنیت ملی مجلس یا بنده یا هیچ فرد دیگری در هیچ زمانی از موضع نمایندگی، موضوع دوتابعیتی بودن آقای رییس‌جمهوری را باور نداریم و آن را مطرح نکردیم.»

 اسفند ۹۶ در روزنامه‌های وطن امروز و کیهان خبرهایی به نقل از وزارت اطلاعات منتشر شده بود مبنی بر اینکه ۱۹۸ تا ۲۱۰ فرد دو تابعیتی در پست‌های مدیریتی به کار گمارده شده‌اند. بعدها این تعداد به ۱۰۷ نفر کاهش یافت. وزارت اطلاعات خرداد سال گذشته با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که این خبرها نه تنها صحت ندارد، بلکه اقدامی علیه امنیت ملی است و از نظر این وزارتخانه دور نمی‌ماند. ذوالنوری اما در گفت‌وگو با اعتماد می‌گوید فهرست دوتابعیتی‌ها همچنان معتبر است:

«۱۰۷ نفری که نام‌شان در این لیست آمده، وضعیت‌شان همچنان در حال بررسی است و تاکنون هیچ دستگاهی در ایران رسماً به ما نگفته که این آره و آن نه و این موضوع را تکذیب نکرد.»

در فهرستی که اکنون کریمی قدوسی منتشر کرده نام سعید نمکی وزیر بهداشت و معصومه ابتکار هم به چشم می‌خورد. وزیر بهداشت صبح چهارشنبه به خبرگزاری‌های داخلى گفت:

«دانشجو که بودم همه می‌گفتند به فرانسه یا انگلیس سفر می‌کنند. من هم که بچه کاشان بودم می‌گفتم می‌روم "کاشنگتن سیتی". احتمالاً کریمی قدوسی این ماجرا را شنیده.»

از همین‌جا سطح نازل بحث مشخص می‌شود. معصومه ابتکار، معاون روحانی در امور زنان و خانواده و رئیس اسبق سازمان محیط زیست و رسول دیناروند - رییس اسبق سازمان غذا و دارو نیز تابعیت دوگانه را تکذیب کرده‌اند. این تکذیب‌ها ادامه دارد.

روز گذشته حسام‌الدین آشنا، مشاور رسانه‌ای روحانی با انتشار پبامی اعلام کرد که جاسوسان واقعی را می‌بایست در لباس انقلابیون دوآتش جست که در مراکز حساس دفاعی و امنیتی جمهوری اسلامی کار می‌کنند نه در میان فعالان زیست‌محیطی و روزنامه‌نگاران که بیابان‌ها و دفاتر روزنامه‌ها محل کار و فعالیت آن‌هاست.

مدیرکل ضد جاسوسی وزارت اطلاعات صبح دوشنبه از شناسایی و دستگیری ۱۷ نفر از جاسوسان تربيت شده مرتبط با سازمان سیا در ایران خبر داد و مستند کوتاهی هم درباره نحوه فعالیت این شبکه از صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش شد. بیش و کم در حال و هوای مجموعه تلویزیونی «گاندو» که در آن محمد جواد ظریف و حسن روحانی به عنوان شخصبت‌های نفوذپذیر معرفی شده بودند.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.