ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

ثبت هوای بالاتر از ۴۰ درجه در ده منطقه استان خراسان جنوبی

در شرایطی که بیشتر ساکنان این مناطق با مسائل اقتصادی و معیشتی دست و پنجه نرم می‌کنند، توان مالی برای استفاده از کولرهای گازی و پرداخت هزینه برق وجود ندارد.

همزمان با اوج گرفتن گرما در برخی از نقاط ایران، گرمای شدید هوا در استان خراسان جنوبی و شهر طبس زندگی انسانی را مختل کرده است. سازمان هواشناسی دمای روزهای اخیر این شهر را ۴۷ درجه اعلام کرده اما به گفته برخی از ساکنان و مسافران، دماسنج خودروها دما را تا ۱۰ درجه بالاتر نشان می‌دهند.

در بیش از ده ایستگاه هواشناسی خراسان جنوبی دمای بالاتر از ۴۰ درجه ثبت شده است

به‌دنبال گرمای طاقت‌فرسای تابستانی در برخی نقاط استان خراسان جنوبی از جمله شهر طبس مردم به زیست شبانه روی آورده‌اند. به نوشته خبرگزاری تسنیم شدت گرمای هوا به حدی‌ست که در روز به ندرت می‌توان بیرون آمد و مردم برای رهایی از گرما بیشتر کارها را در شب انجام می‌دهند. در مناطق ییلاقی نیز گرما شدت گرفته است.

براساس گزارش‌ها وسائل خنک‌کننده کم‌هزینه از جمله کولرهای آبی جوابگوی شدت گرما نیستند و در شرایطی که بیشتر ساکنان این مناطق با مسائل اقتصادی و معیشتی دست و پنجه نرم می‌کنند، توان مالی برای استفاده از کولرهای گازی و پرداخت هزینه برق وجود ندارد.

ساکنان می‌گویند سازمان هواشناسی دمای هوا را تا ۱۰ درجه کمتر از دمای نمایان در دماسنج خودروها اعلام می‌کند با این وجود مدیرکل هواشناسی خراسان جنوبی پنج‌شنبه ۱۰ مرداد، خبر از ثبت دمای هوای بالاتر از ۴۰ درجه در ۱۰ ایستگاه هواشناسی استان خراسان جنوبی داده است. این مناطق شامل طبس (۴۷ درجه) و شهرهایی چون بشرویه (۴۴)، نهبندان (۴۶) و بیرجند (۴۰)  می‌شود.

علی‌رغم دمای بالای هوا و حاکم شدن تغییر شرایط اقلیمی در خراسان جنوبی تنها شهر طبس جزو مناطق گرمسیری ایران طبقه‌بندی شده است و برق بقیه مناطق استان از جمله شهرستان‌های نهنبندان و بشرویه خارج از تعرفه برق مناطق گرمسیری محاسبه می‌شود که به شهروندان فشار مضاعفی وارد کرده است.

خراسان جنوبی با تنش آب آشامیدنی نیز روبه‌روست و در شرایط کنونی برخی از استخرهای آب آشامیدنی به استخر شنا تبدیل شده و خطرات آلودگی آب نیز زندگی مردم را تهدید می‌کند.

طبق اعلام خسروی، رئیس اداره ایمنی، بحران و پدافند غیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی خراسان جنوبی، در ۳۰۰ روستای این استان هیچ منبع آبی وجود ندارد و از ۹۱۸ روستای خراسان جنوبی، آب بیش از ۵۰۰ روستا با تانکر (آب‌رسانی سیار) تامین می‌شود.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.