ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

هکرهای ایرانی، مظنون حمله‌های سایبری پیشرفته در بحرین

هکرها به سیستم‌های کامپیوتری آژانس امنیت ملی، وزارت امور داخله، دفتر معاون اول نخست‌وزیری و اداره آب و برق بحرین نفوذ کردند. انگشت اتهام به سمت تهران است.

هکرها ماه گذشته میلادی در زیرساخت‌های حیاتی و کامپیوترهای دولتی در بحرین نفوذ کرده‌اند. به گزارش روزنامه آمریکایی «وال‌استریت ژورنال»، گمان بر این است که هکرها ایرانی هستند و تهران در واکنش به تنش‌های فزاینده در خلیج فارس، حملات سایبری خود را شدت بخشیده است.

ارتش سایبری جمهوری اسلامی مظنون حمله‌های سایبری به بحرین تلقی می‌شود

افراد مطلع از این واقعه به وال استریت ژورنال گفته اند که حمله‌های ایران این‌بار بزرگ‌تر از سطح معمول آنها بوده است.

هکرها دوشنبه هفته جاری ۵ اوت به سیستم‌های کامپیوتری آژانس امنیت ملی، وزارت امور داخله و دفتر معاون اول نخست‌وزیری نفوذ کردند.

بک منبع آگاه به وال‌استریت ژورنال گفته که مقام‌های بحرینی ۲۵ ژوئیه نیز از حمله‌های سایبری به اداره برق و آب این کشور آگاه شدند. هکرها چندین سیستم را خاموش کردند.

به گفته منبع آگاه، مقام‌های بحرین تصور می‌کنند که ایران این عملیات را برای آزمودن توانایی‌هایش برای ایجاد اختلال در بحرین انجام داده است: «آنها کنترل و فرماندهی برخی سیستم‌ها را در دست داشتند.»

همزمان شرکت «آلومینیوم بحرین»، یکی از بزرگ‌ترین کارخانه‌های ذوب فلز جهان و از کارآفرین‌های اصلی بحرین، هدف حمله سایبری قرار گرفت. هرچند یک مدیر کارخانه پس از انتشار مقاله وال‌استریت ژورنال این موضوع را تکذیب کرد.

دو مقام سابق آمریکایی نیز حمله‌های سایبری علیه بحرین را تأیید کرده‌اند و به وال‌استریب ژورنال گفته اند که دست‌کم سه نهاد بحرین هدف حمله قرار گرفته اند. یکی از آنها گفت که حمله‌ها به بحرین شبیه هک «راس‌گس»، شرکت گاز طبیعی قطر در ۲۰۱۲ است که اینترنت این شرکت را به کل قطع کرد و یا هک کامپیوترهای شرکت نفت «آرامکو»ی عربستان سعودی در همان سال که داده‌های ذخیره‌شده بر هارد دیسک آن کامپیوترها را پاک کرد. مورد آخر حمله‌ای پیشرفته با استفاده از ویروس معروف به «شامون» بود.

مشخص نیست حمله‌های سایبری چه میزان خسارت به بحرین وارد کرده اند یا چقدر گسترده بوده اند.

یک سخنگوی وزارت امور داخله بحرین به وال‌استریت ژورنال گفت: «تمهیدات حفاظتی نیرومندی به اجرا درآمده اند تا از منافع و خدمات عمومی اساسی بحرین در برابر حمله‌های سایبری خارجی ــ که به طور فزاینده پیچیده‌تر می‌شوند ــ حفاظت کنند. در نیم سال نخست ۲۰۱۹، بیش از شش میلیون حمله و افزون بر ۸۳۰ هزار ایمیل خرابکارانه شناسایی شده‌اند. این حمله‌ها نتوانستند در خدمات دولتی کاهش یا اختلال ایجاد کنند.»

مقام‌های بحرینی حمله‌های رخ‌داده را با قطعیت به ایران نسبت نداده اند، اما اطلاعاتی که ایالات متحده و دیگر منابع در اختیار آنها قرار داده‌اند، ایران را عامل پشت‌پرده این حمله‌ها اعلام می‌کند.

مقام‌های امنیتی ایالات متحده و رهبران کشورهای حوزه خلیح فارس بر این باورند که جمهوری اسلامی پس از بالاگرفتن تنش‌ها در تنگه هرمز و در واکنش به تحریم‌های آمریکا، حمله‌های سایبری خود را افزایش داده است.

دولت ایران تا کنون نسبت به این اتهام‌ها واکنشی نشان نداده است.

همزمان ایالات متحده نیز علیه جمهوری اسلامی دست به حملات سایبری زده است. وال استریت ژورنال ژوئن سال جاری از حملات سایبری ارتش ایالات متحده به سیستم‌های کنترل و شلیک موشک و راکت ایران خبر داد.

در دوران ریاست‌جمهوری محمود احمدی‌نژاد در ایران نیز آمریکا و اسرائیل مشترکاً ویروس استاکس‌نت را برای ازکارانداختن سانتریفیوژهای تأسیسات هسته‌ای نطنز به کار بردند.

بحرین، کوچک‌ترین کشور حوزه خلیج فارس، میزبان دائم ناوگان پنجم نیروی دریایی ایالات متحده است. ۷۰ درصد از جمعیت بحرین شیعه هستند و دولت این کشور با مداخله نظامی عربستان سعودی توانست اعتراض‌های بهار عربی ۲۰۱۱ را از سر بگذارند.

دولت بحرین سال‌هاست که جمهوری اسلامی را به مداخله در امور داخلی این کشور و حمایت از مخالفان متهم می‌کند.

در همین زمینه:

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    نظری وجود ندارد.