ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

دادگاه تجدیدنظری در آمریکا حکم مصادره ساختمان بنیاد علوی را لغو کرد

حکم تجدید نظر می‌گوید که قاضی دادگاه بدوی چندین مورد خطا داشته است.

حکم مصادره یک برج اداری در منهتن که گفته می‌شود به ایران تعلق دارد و از سوی جمهوری اسلامی کنترل می‌شود، جمعه ۹ اوت/ ۱۸ مرداد از سوی یک دادگاه تجدیدنظر فدرال رد شد. این حکم تجدید نظر می‌گوید که قاضی دادگاه چندین مورد خطا داشته است.

در ژوئن ۲۰۱۷ اعلام شد بنیاد علوی که ۶۰ درصد سهام این ساختمان را در اختیار دارد، تحریم‌های سال ۱۹۹۵ علیه ایران ا نقض کرده

تصمیم دومین دادگاه تجدیدنظر ایالات متحده در منهتن یک شکست برای وزارت دادگستری آمریکاست که امیدوار بود با فروش ساختمان ۳۶ طبقه در خیابان ۶۵۰، نزدیک به یک میلیارد دلار به دست آورد و درآمد حاصل از آن را به عنوان خسارت در اختیار قربانیان بمبگذاری ایران در پایگاه نیروی دریایی آمریکا در بیروت و سایر حمله‌هایی بگذارد که گفته می‌شود ایران در آنها دست داشته است.

در ژوئن سال ۲۰۱۷ اعلام شد بنیاد علوی که ۶۰ درصد سهام این ساختمان را در اختیار دارد، تحریم‌های سال ۱۹۹۵ علیه ایران ا نقض کرده است.

ریچارد وسلی، قاضی دادگاه منهتن گفته است کاترین فورست، قاضی صادر کننده حکم مصادره دچار اشتباه شده است.

این قاضی گفته نظری درباره اصل پرونده ندارد ولی خانم فورست در مسائلی ساده دچار چندین اشتباه شده و هر متهمی باید از رویه دادگاهی منصفانه برخوردار باشد.

به گفته او از نمونه‌های این اشتباهات، ویدئوهایی‌ از اعضای سابق هیات مدیره بنیاد علوی‌ست که در آن به دفعات بر حق قانونی‌‌شان برای سلب اتهام از خود تاکید می‌کنند. مورد دیگر اجازه ندادن به بنیاد علوی برای ارائه مدارک به دولت است.

بنیاد پهلوی که پس انقلاب سال ۵۷ در ایران به بنیاد علوی تغییر نام یافت، یک نهاد غیرانتفاعی ایرانی است.

محمدرضا پهلوی بنیاد علوی را در سال ۱۹۷۳ به عنوان «بنیاد پهلوی» تأسیس کرد. مأموریت این بنیاد شامل ترویج فرهنگ فارسی، از جمله مطالعات اسلامی در ایالات متحده بود. این نهاد در دوره پهلوی این برج را خریداری کرد.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.