ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

حمله پهپادی حوثی‌ها به میدان نفتی شیبه در شرق عربستان

حوثی‌ها: حمله به میدان نفتی شیبه با ۱۰ پهپاد انجام شده و بزرگ‌ترین حمله به عمق خاک عربستان بوده. شرکت آرامکو: این حمله احتمالا با سه پهپاد انجام شده و تلفاتی نداشته.

حوثی‌های یمن به یک میدان نفتی در شرق عربستان حمله پهپادی کردند. به گفته شرکت دولتی آرامکو این حمله که روز شنبه ۱۷ اوت/ ۲۶ مرداد انجام شد، تنها به آتش‌سوزی محدودی منجر شده و آسیبی به محصولات نفتی این شرکت نزده است.

خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان گفته است این حمله‌ها برای بی‌ثبات کردن بازار جهانی نفت انجام می‌شوند

سخنگوی گروه شبه نظامی حوثی، روز شنبه اعلام کرد که میدان نفتی شیبه را با ۱۰ پهپاد هدف قرار داده و این حمله، بزرگ‌ترین حمله این گروه به عمق خاک عربستان بوده است.

سخنگوی شرکت آرامکو اما به خبرگزاری رویترز گفته است این حمله احتمالا تنها با سه پهپاد انجام شده و تلفاتی در پی نداشته است.

خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان هم گفته است که این حمله‌ها برای بی‌ثبات کردن بازار جهانی نفت انجام می‌شوند.

شیبه بیش از هزار کیلومتر با منطقه تحت کنترل حوثی‌ها در شمال غربی یمن فاصله دارد. این میدان نفتی در مرز عربستان با امارات قرار دارد. امارات متحد اصلی عربستان در ائتلاف نظامی کشورهای عربی علیه حوثی‌هاست که از سال ۲۰۱۵ برای بازگرداندن عبد ربه منصور هادی به قدرت، در نبرد با این گروه است.

دولت یمن در صنعا، سال ۲۰۱۴ به دست حوثی‌ها سقوط کرد و از آن زمان تاکنون، جنگ داخلی یمن ادامه داشته است.

در ماه‌های اخیر حوثی‌ها حملاتی موشکی و پهپادی به عربستان سعودی انجام داده‌اند.

سخنگوی حوثی‌ها در توییتی نوشته است:

«در صورتی که تهاجم عربستان و سایر دولت‌ها ادامه داشته باشد، ما هم عملیات بزرگ‌تر و وسیع‌تری علیه آنها انجام خواهیم داد.»

در ماه مه، حوثی‌ها مسئولیت دو حمله پهپادی به دو ایستگاه نفتی در عربستان را پذیرفتند اما ریاض اعلام کرد این حملات آسیبی به تولیدات و تاسیسات این ایستگاه‌ها نرسانده است.

ائتلاف عربی به رهبری عربستان سعودی، پاسخ این حمله‌ها را با حملات هوایی به اهداف حوثی‌ها در صنعا و سایر مناطق تحت کنترل آنها داده است. حوثی‌ها کنترل مناطق اصلی یمن را در دست دارند.

خشونت‌های یمن روند تلاش‌ها برای برقراری صلح در این کشور به دست سازمان ملل را دشوارتر کرده است. ده‌ها هزار نفر در جریان این درگیری‌ها جان باخته‌ها و میلیون‌ها نفر دچار قحطی شده‌اند.

درگیری‌های یمن عمدتا به جنگ میان مسلمانان سنی مذهب تحت حمایت عربستان و حوثی‌های شیعه تحت حمایت ایران تعبیر می‌شود.

ریاض جمهوری اسلامی را به حمایت از حوثی‌ها و قرار دادن موشک‌ و پهپاد در اختیار آنها متهم می‌کند اما تهران این اتهام را رد می‌کند.

حوثی‌ها می‌گویند خودشان سلاح‌هایشان را تولید می‌کنند و با یک نظام فاسد می‌جنگند.

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    نظری وجود ندارد.