ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

درگیری پلیس یونان با پناهجویان نوجوان افغانستانی در جزیره لسبوس

معترضان خواهان رسیدگی سریع به درخواست‌های پناهجویی‌شان هستند. پلیس از گاز اشک‌آور استفاده کرد.

مقامات دولت یونان اعلام کردند که بار دیگر در اردوگاه پناهجویان در جزیره لسبوس، کار به درگیری مأموران امنیتی با گروهی از پناهجویان معترض کشید. معترضان که اغلب از پناهجویان نوجوان افغانستانی‌‌اند، خواهان رسیدگی سریع به درخواست‌های پناهجویی‌شان هستند.

اردوگاه موریا در جزیره لسبوس یونان چند بار شاهد ناآرامی‌ بود

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس گروهی از پناهجویان که اغلب آنان نوجوان‌اند و هنوز به سن قانونی نرسیده‌اند چهارشنبه ۱۳ شهریور/ ۴ سپتامبر در اردوگاه لسبوس یونان برای رسیدگی سریع‌تر به تقاضای پناهندگی‌شان دست به اعتراض زدند. پلیس یونان می‌گوید پناهجویان معترض به کارکنان اردوگاه حمله کردند و به همین سبب پلیس وارد عمل شد و تلاش کرد با پرتاب گاز اشک‌آور پناهجویان را در منطقه‌ای از اردوگاه محاصره کند با این هدف که در گفت‌وگو با آنان، معترضان را به آرامش دعوت کند.

روز گذشته ۱۴۰۰ پناهجو که اغلب آنان افغانستانی هستند به اردوگاه پناهجویان موریا در جزیره لسبوس منتقل شدند.

این اردوگاه سال‌هاست که از پناهجو اشباع شده. پناهجویان جای کافی برای سکونت ندارند و از امکانات کافی برای زندگی برخوردار نیستند و تکلیف آن‌ها هم مشخص نمی‌شود.

بر اساس توافقنامه اتحادیه اروپا و ترکیه که  ۱۸ مارس ۲۰۱۶ / ۲۸ اسفند ۱۳۹۴ تصویب شد، ترکیه پناهجویان را از یونان بازمی‌گرداند و اروپا برای نگهداری بیش از سه میلیون پناهجوی سوری در ترکیه به دولت این کشور کمک‌های مالی کلان می‌کند.

سازمان‌های مدافع حقوق بشر بارها این توافقنامه را به معنای نقض حقوق بشر و حقوق پناهجویان دانسته‌اند.

در اردوگاه موریا و دیگر مراکز پناهجویان در جزایر یونانی اژه، پیش از این نیز بارها درگیری‌هایی رخ داده بود. در ماه سپتامبر ۲۰۱۶ بخش‌هایی از اردوگاه موریا بر اثر یک آتش‌سوزی برای چندین روز غیرقابل سکونت شد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.