ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

نماینده همدان و نائب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس: خواهان اعدام مفسدان اقتصادی هستم

امیر خجسته ضمن طرح درخواست اعدام «چند تن از مفسدان» گفت از زمان سر کار آمدن ابراهیم رئیسی در زمینه مبارزه با مفاسد اقتصادی اعدامی انجام نشده که لازم است چند مورد اعدام هم بشود.

نماینده همدان و نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به فساد اقتصادی گسترده در سطوح بالای مدیریتی کشور گفت طالب اعدام مفسدان اقتصادی است.

عکس از آرشیو

به این ترتیب همچنان همه دردها و همه مشکلات در جمهوری اسلامی به نظر مقامات و مسئولان آن یک چاره و راه‌حل دارند: اعدام!

به گزارش اعتماد آنلاین، امیر خجسته درباره برخورد با مفسدان اقتصادی گفت:

«به کسی که هزاران میلیارد تومان غارت کرده است رحم کنیم و بگوییم برو در زندان استراحت کن و شرایط وی‌آی‌پی هم به او بدهیم که کیف کند؟ این افراد بیت‌المال را غارت کرده‌اند. نظام نباید به کسانی که به مردم رحم نکرده‌اند، رحم کند.»

او با یادآور شدن برخورد با مفسدان اقتصادی از ابتدای ریاست ابراهیم رئیسی بر قوه قضاییه گفت:

«آقای رئیسی ابتدا سراغ مفسدان قوه قضاییه رفت و در روز اول با ۶۰ متخلف برخورد کرد که البته این برخوردها ادامه دارد. بعد از آن سراغ دولت و مجلس رفت.»

این نماینده مجلس در ادامه گفته‌های خود خواستار اعدام چند تن از مفسدان شد:

«از زمان سر کار آمدن آقای رئیسی تا الان اعدام نداشته‌ایم که چند مورد هم باید اعدام شوند.»

از آغاز رسیدگی به پرونده‌های «مفاسد اقتصادی» در قوه قضاییه که از زمان ریاست صادق آملی لاریجانی آغاز شد، تاکنون سه نفر به دار آویخته شده‌اند که دو نفر از آنها لقب سلطان را یدک می‌کشیدند: وحید مظلومین، سلطان سکه و حمیدرضا باقری درمنی، سلطان قیر.

بیشتر بخوانید:

    پرسش این است که آیا این اعدام‌ها تغییری در وضعیت اقتصادی کشور ایجاد کرده‌اند یا توانسته‌اند مانع از پیش آمدن فسادی دیگر در سیستم اقتصادی جمهوری اسلامی شوند؟

    موج جدید اعدام‌خواهی و اعدام‌درمانی، نشان می‌دهد اجرای این اعدام‌ها نتوانسته است عطش اعدام را در میان مسئولان جمهوری اسلامی فرو بنشاند.

    امیر خجسته اما راه جلوگیری از فساد را مشروط به نظارت دستگاه‌های نظارتی دانست و گفت:

    «دستگاه‌های نظارتی ما به خوبی عمل نکرده‌اند و زمانی که پیگیری می‌کنیم، می‌بینیم به خاطر فشار سیاسی ورود نکرده‌اند.»

    او در ادامه گفت:

    «برخورد با مفاسد اقتصادی باید از بالا شروع شود. در حال حاضر برخورد از بالا شروع شده است که البته باید از بالاتر آغاز شود. اگر برخورد با مفسدان اقتصادی از پله بالا آغاز شود، شاهد فسادزدایی از ریشه خواهیم بود. باید با هر کسی و با هر مقامی که فساد اقتصادی مرتکب شده، برخورد کرد.

    به گفته نماینده همدان، برخی اوقات دستگاه‌های نظارتی برای برخورد عذر می‌آورند، یعنی تحت فشارند:

    «یک‌سری فشارهای سیاسی وارد می‌شود و برخی عنوان می‌کنند برخورد با این مفسد اقتصادی خط قرمز ماست. در حالی که این مورد خلاف است.»

      این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

      آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

      .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

      توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

      نظر بدهید

      در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

      نظرها

      • "...دیگه تمومه ماجرا"

        مجازات اعدام وحشیانه و غیر انسانی است. و در ایرانِ پسا ج.ا اعدام باید لغو شود, به جز مورد حسین طائب. حالا این صحبتها به جای خود, اما اگر اینها واقعا خواستار اعدام مفسدان هستند اول باید از خودشان در کمیسیون خصولتی سازی شروع کنند به خاطر این تخم لق فساد ساختاری که در کشور راه انداختن و بعدش اون دونه درشت هاش (از کاخهای جماران, نیاوران, ولنجک,...), اما آخوند هستند و بی شرف. پس طبق معمول مردمو خر می کنین, یا حداقل سعی خود را به خرج می دهید, اما ملت میگن: خودتی! "...دیگه تمومه ماجرا"