ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

چين واردات نفت خود از ايران را افزايش داد

<p>چين در ماه ژوئن ۲۰۱۲ واردات نفت خود از ايران را ۱۷ درصد افزايش داد.</p> <!--break--> <p><br /> به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، بر اساس اعلام اداره کل گمرک چين، اين کشور در ماه ژوئن (خرداد - تير ۱۳۹۱) حدود ۲.۶ ميليون تن نفت از ايران وارد کرده است.</p> <p><br /> چين در اين مدت روزانه ۶۳۵ هزار بشکه نفت از ايران وارد کرده است. پکن پيشتر روزانه ۵۵۷ هزار بشکه نفت از ايران خريداری می&zwnj;کرد.</p> <p><br /> چين خريد نفت از ايران را &quot;کاملاً موجه و قانونی&quot; ناميده است. چين از جمله کشورهايی است که از تحريم&zwnj;های اقتصادی در رابطه با خريد نفت از ايران معاف شده است.</p> <blockquote> <p>اين سومين ماه پياپی است که پکن خريد نفت از ايران را افزايش داده است</p> </blockquote> <p>بر پايه قوانين آمريکا هر کشوری که از ايران نفت خريداری کند، با تحريم&zwnj;هايی از سوی اين کشور مجازات خواهد شد. چين و سنگاپور از اين مجازت&zwnj;ها معاف شده&zwnj;اند.</p> <p><br /> آمريکا همچنين کشورهای عضو اتحاديه اروپا، ژاپن، هندوستان، مالزی، آفريقای جنوبی، کره جنوبی، سريلانکا، ترکيه و تايوان را از تحريم&zwnj;های اقتصادی معاف کرده &zwnj;است.</p> <p><br /> اين سومين ماه پياپی است که پکن خريد نفت از ايران را افزايش داده است.</p> <p><br /> وزيران امور خارجه ۲۷ کشور عضو اتحاديه اروپا ژانويه سال جاری ميلادی در نشست خود در بروکسل در واکنش به برنامه اتمی ايران تصميم گرفتند واردات نفت از ايران به کشورهای اروپايی را تحريم کنند. اين تصميم از يکشنبه ۱۱ تير سال جاری خورشيدی عملی شد.</p> <p><br /> اتحاديه اروپا همچنين گفته است در صورتی که ايران در برنامه اتمی&zwnj;اش تجدنظر نکند، فشارها و تحريم&zwnj;ها را افزايش خواهد داد.</p> <p><br /> اين فشارها و تحريم&zwnj;ها به دنبال شکست مذاکرات ديپلماتيک برقرار شده است.</p> <p><br /> کشورهای غربی می&zwnj;گويند نگران ماهيت برنامه اتمی ايران هستند اما تهران می&zwnj;گويد در برنامه اتمی اهداف صلح&zwnj;آميز را دنبال می&zwnj;کند.</p> <p><br /> تهران می&zwnj;گويد اين تحريم&zwnj;ها &quot;اهداف سياسی&quot; را دنبال می&zwnj;کند. روسيه نيز که از هم&zwnj;پيمانان تهران است، هدف تحريم&zwnj;های غرب عليه ايران را &quot;ايجاد نارضايتی عمومی در ايران و سرنوگونی حکومت اين کشور&quot; می&zwnj;داند.</p> <p><br /> ايران و قدرت&zwnj;های جهانی تاکنون درباره مناقشه اتمی تهران چند دور با يکديگر گفت&zwnj;وگو و مذاکره کرده&zwnj;اند.</p> <p>&nbsp;</p>

چين در ماه ژوئن ۲۰۱۲ واردات نفت خود از ايران را ۱۷ درصد افزايش داد.

به گزارش خبرگزاری بلومبرگ، بر اساس اعلام اداره کل گمرک چين، اين کشور در ماه ژوئن (خرداد - تير ۱۳۹۱) حدود ۲.۶ ميليون تن نفت از ايران وارد کرده است.

چين در اين مدت روزانه ۶۳۵ هزار بشکه نفت از ايران وارد کرده است. پکن پيشتر روزانه ۵۵۷ هزار بشکه نفت از ايران خريداری می‌کرد.

چين خريد نفت از ايران را "کاملاً موجه و قانونی" ناميده است. چين از جمله کشورهايی است که از تحريم‌های اقتصادی در رابطه با خريد نفت از ايران معاف شده است.

اين سومين ماه پياپی است که پکن خريد نفت از ايران را افزايش داده است

بر پايه قوانين آمريکا هر کشوری که از ايران نفت خريداری کند، با تحريم‌هايی از سوی اين کشور مجازات خواهد شد. چين و سنگاپور از اين مجازت‌ها معاف شده‌اند.

آمريکا همچنين کشورهای عضو اتحاديه اروپا، ژاپن، هندوستان، مالزی، آفريقای جنوبی، کره جنوبی، سريلانکا، ترکيه و تايوان را از تحريم‌های اقتصادی معاف کرده ‌است.

اين سومين ماه پياپی است که پکن خريد نفت از ايران را افزايش داده است.

وزيران امور خارجه ۲۷ کشور عضو اتحاديه اروپا ژانويه سال جاری ميلادی در نشست خود در بروکسل در واکنش به برنامه اتمی ايران تصميم گرفتند واردات نفت از ايران به کشورهای اروپايی را تحريم کنند. اين تصميم از يکشنبه ۱۱ تير سال جاری خورشيدی عملی شد.

اتحاديه اروپا همچنين گفته است در صورتی که ايران در برنامه اتمی‌اش تجدنظر نکند، فشارها و تحريم‌ها را افزايش خواهد داد.

اين فشارها و تحريم‌ها به دنبال شکست مذاکرات ديپلماتيک برقرار شده است.

کشورهای غربی می‌گويند نگران ماهيت برنامه اتمی ايران هستند اما تهران می‌گويد در برنامه اتمی اهداف صلح‌آميز را دنبال می‌کند.

تهران می‌گويد اين تحريم‌ها "اهداف سياسی" را دنبال می‌کند. روسيه نيز که از هم‌پيمانان تهران است، هدف تحريم‌های غرب عليه ايران را "ايجاد نارضايتی عمومی در ايران و سرنوگونی حکومت اين کشور" می‌داند.

ايران و قدرت‌های جهانی تاکنون درباره مناقشه اتمی تهران چند دور با يکديگر گفت‌وگو و مذاکره کرده‌اند.

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

  • کاربر مهمان

    ‫به عبارتی اجازه و لیسانس ، حق و میزان فروش نفت ایران بدست آمریکای بخشنده و ‫مهربان ‫میباشد و اگر فرض کنیم که این اقدام سرمداران ایران عمدی نبوده برای اثبات آن ‫حداقل ‫لازم است از ملت ایران عذرخواهی کنند و استعفای خود بدهند ولیکن اگر بر ادامه ‫راه ‫تاکید کنند و با دروغ و حیله بخواهند توجیج این جنایات را بکنند ، خائن به کشورشان ‫میباشند.