ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

وزارت بهداشت: به ۲۱۱ «دانشجوی تقلبی» صندلی دانشگاه فروخته شده است

برخی دانشگاه‌ها با دریافت پول دانشجوهای قلابی را پذیرفتند. مسئولان وزارت بهداشت می‌گویند؛ حداقل سه تن از کارکنان این وزارتخانه در این ماجرا دست داشتند.

کیانوش جهانپور، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، از شناسایی ۲۱۱ دانشجو که با تقلب در روند انتقال دانشجو از خارج به داخل پذیرفته شده یا در حال انتقال بوده‌اند خبر داد. طبق اعلام جهانپور این پرونده حداقل ۵ مدرسه و دبیرستان، یک آژانس مسافرتی و چندین واسط را نیز دربر می‌گیرد که تحویل مراجع قضایی شده‌اند.

موضوع انتقال دانشجویان شاغل به تحصیل خارج به داخل موضوع جدیدی نیست اما از ابتدای سال ۲۰۱۹ انتقال دانشجویان به دانشگاه‌های داخلی ممنوع اعلام شده است

به گزارش پایگاه خبری-اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (وبدا)، معاونت آموزشی این وزارتخانه تاکنون ۲۱۱ نفر افراد در حال انتقال یا پذیرفته شده که با عناوین مختلف (از جمله ارایه مدارک دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی جعلی، جعل مدارک ورود و خروج از کشور، جابجایی در ترتیب و ترتب پذیرش و غیره) دست به تقلب زده‌اند را شناسایی کرده است. این دانشجویان متهم به تخلف در مسیر انتقال دانشجویان ایرانی از دانشگاه‌های خارجی به داخل هستند.

موضوع انتقال دانشجویان شاغل به تحصیل خارج به داخل موضوع جدیدی نیست اما از ابتدای سال ۲۰۱۹ انتقال به داخل کشور با اطلاع رسانی قبلی، ممنوع شده است و پرونده‌هایی که از مهرماه ۹۸ مورد بررسی قرار می‌گیرند مربوط به  ورودی‌های سپتامبر ۲۰۱۸ هستند.

براساس اعلام وزارت بهداشت، بیش از ۸۰ درصد دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در خارج از کشور در رشته های دکترای حرفه ای گروه پزشکی تحصیل می‌کرده‌اند که بیش از ۶۶۰۰ نفر را شامل می‌شود و بیشترین آنها در مجارستان، هندوستان روسیه، قبرس و بلاروس به تحصیل اشتغال داشته‌اند.

به گفته کیانوش جهانپور، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی روند پذیرش یا ادامه تحصیل این افراد متوقف شده است. براساس اظهارات او   ۲۱۱ دانشجوی متقلب و حداقل ۵ نفر «کار چاق کن» خارج از مجموعه وزارت بهداشت، ۳ نفر از کارکنان متخلف وزارت بهداشت، یک آژانس مسافرتی و ۵ مدرسه متخلف که با آن‌ها همکاری و همراهی داشته‌اند، به همراه ۳۸ نفر از همین دانشجویان که به نوعی به دلالی و واسطه گری در این رابطه مشغول بودند، شناسایی شده و جهت برخورد قانونی تحویل مراجع قضایی شده‌اند.

رد پای واسطه‌ها و شبکه‌های کلاهبرداری

جهانپور برخی از موارد از تخلف را نیز برشمرد که طبق اظهارات او برخی از دانشگاه‌ها از دانشجویان واجد شرایط انتقال تحت عناوین مختلف وجوهی را دریافت کرده‌اند و برخی افراد نیز برای پذیرش متقاضیان انتقال به داخل به دانشگاه‌های خاص «کار چاق کنی و دلالی» انجام داده‌اند.

رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت به مورد مریم مقتدری که با عنوان «دانشجوی قلابی دندان‌پزشکی دانشگاه شهید بهشتی» شناخته شد اشاره کرد و آن را حلقه‌ای از یک زنجیره کلاهبرداری دانست که سالانه صدها میلیون تومان درآمد دارد اما برخورد با آن در حوزه اختیارات وزارت بهداشت نیست. او در توضیح این مسئله گفت:

«موضوع این فرد از جنس تخلفات انتقال به داخل نیست، فرد مذکور عملا یک دانشجوی قلابی است که از سال گذشته به این دانشگاه رفت و آمد داشته، با برخی موسسات کنکور ارتباط داشته، این فرد  و امثالهم در این تخلفات قطعا تنها نیستند، متاسفانه  فرد مذکور و امثال او تحت عناوین مجعول رتبه برتر کنکور و نخبه و نابغه و ... وارد برنامه های تلویزیونی شده و حلقه ای از یک زنجیره کلاهبرداری است که متاسفانه در سالهای اخیر در حوزه کنکور به سواستفاده از تمایل دانش آموزان و خانواده ها به موفقیت در این آزمون، مشغولند و سالانه صدها میلیارد تومان از این راه کسب می کنند. لکن این موارد در حوزه وظایف، مسوولیت مستقیم و کارویژه وزارت بهداشت و نظام سلامت نمی گنجد».

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.