ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

پیروزی برای کارگران هپکو: سهام شرکت به دولت منتقل شد

فرابورس در بیانیه‌ای اعلام کرد که با انتقال سهام شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو اراک از شرکت هیدرو اطلس به دولت موافقت کرده است.

کارگران شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو اراک که ماه‌هاست به روند خصوصی‌سازی این شرکت معترضند به بخشی از مطالبات خود رسیدند و سهام هپکو به طور رسمی به دولت انتقال یافت. اما این به مفهوم بازگشت هپکو به بخش دولتی نیست.

فرابورس روز یکشنبه ۲۱ مهر / ۱۳ اکتبر در بیانیه‌ای اعلام کرد که با انتقال سهام شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو اراک از شرکت هیدرو اطلس به دولت موافقت کرده است.

محمدتقی آبایی هزاوه، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی به مشرق توضیح داده است که این انتقال سهام به دولت به مفهوم دولتی شدن هپکو نیست. بنا به توضیح آبایی هزاوه "سازمان خصوصی‌سازی با وکالت بلاعزل از سوی سهامدار قبلی دارد فرایند قانونی واگذاری شرکت را طی می‌کند."

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی می‌گوید که سهامدار بخش خصوصی هپکو شرکت هیدرواطلس به مدیریت اسدالله احمدپور و فرزندش کیارش احمدپور به دلیل "عدم ایفای تعهدات خود" اکنون نسبت به سهام شرکت هپکو "خلع ید" شده  و سهام شرکت به سهامدار قبلی بازگشته است.

بیانیه فرابورس در مورد انتقال سهام هپکو به دولت

محمدتقی آبایی هزاوه گفته است که واگذاری سهام عمده هپکو به بخش خصوصی همچنان صورت خواهد گرفت.

علیرضا صالح، رئیس سازمان خصوصی‌سازی ایران پیش تر در ۱۱ مهر خبر داده بود که حسن روحانی، رییس جمهوری اسلامی، دستور داده که روند خصوصی‌سازی هپکو به حالت تعلیق دربیاید. او همچنین از پرداخت حقوق معوقه کلیه کارگران شرکت هپکو خبر داد.

انتقال سهام هپکو به دولت به این مفهوم نیست که خصوصی‌سازی هپکو به طور کامل به حالت تعلیق در آمده بلکه قرار است شرکت به روش دیگری خصوصی شود. رئیس سازمان خصوصی‌سازی پیش‌تر گفته بود که آنها مایل هستند که شرکت هپکو را با "روش جدیدی" خصوصی‌سازی کنند.

فرهاد دژپسند، وزیر امور اقتصادی و دارایی هم در مورد تغییر روش خصوصی‌سازی صحبت‌هایی کرده بود. او در رابطه با هپکو و همچنین ۱۵ شرکت دولتی وابسته به این وزارتخانه گفته بود که با "روش جدید خصوصی‌سازی" به صورت مرحله‌ای و با دسترسی همه توده‌های مردم به خرید سهام خصوصی خواهند شد:

"با توجه به مشکلات به وجود آمده در واگذاری‌های اخیر به ویژه شرکت هپکو، قرار است در مورد روش‌های واگذاری ۱۵ شرکت دولتی و تعیین قیمت، تغییر اساسی دهیم و واگذاری‌ها را واحد به واحد انجام خواهیم داد تا همه توده مردم بتوانند آن‌ها را خریداری کنند."

پنج‌شنبه ۱۱ مهر شماری از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، با ارسال نامه‌ای به هیأت رئیسه مجلس خواستار تهیه گزارش نظارتی از فرآیند واگذاری سهام در شرکت هایی مانند هپکو شدند.

در این نامه عملکرد سازمان خصوصی‌سازی ایران در فرآیند واگذاری شرکت هپکو مورد انتقاد قرار گرفته بود. نمایندگان این موضوع را مطرح کرده بودند که سازمان خصوصی‌سازی به وظایف قانونی خود به‌طور کامل عمل نکرده و باعث ایجاد خسارت و "نابودی ظرفیت‌های گسترده تولیدی و صنعتی در شرکت هپکو" شده است.

فرهاد دژپسند درخصوص زمان واگذاری این شرکت‌ها به بخش خصوصی گفته است که در قالب روش‌های جدید و در دو یا سه مرحله این شرکت‌ها را واگذار خواهیم کرد.

شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو اراک از سال ۱۳۵۴شروع به فعالیت کرد و در سال ۱۳۸۵ به بخش خصوصی واگذار شد. کارگران این شرکت بیش از سه سال است به روندخصوصی‌سازی این شرکت معترضند. در اعتراضات و اعتصابات ماه‌های اخیر، کارگران هپکو خواستار پرداخت دستمزدهای معوقه، ‌ تعیین تکلیف سهام‌داری و انتخاب مدیرعامل و اعضای هیئت‌مدیره جدید بودند.

شرکت تولید تجهیزات سنگین هپکو بزرگترین تولیدکننده ماشین‌آلات راه‌سازی و معدنی در خاورمیانه است که تولید و مونتاژ محصولاتی همچون بلدوزر، لودر، غلتک، بیل و گریدر از جمله تولیدات این شرکت محسوب می‌شد اما طی چند ماه اخیر خط تولید این شرکت متوقف شده است.

در همین زمینه:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.