ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

خبرگزاری امنیتی فارس: در اعتراضات ۸۰ فروشگاه زنجیره‌ای به آتش کشیده شدند

خبرگزاری فارس آماری از فروشگاه‌های زنجیره‌ای که به آتش کشیده شدند ارائه کرد و به این ترتیب به طور غیر مستقیم نقشه اعتراضات در حومه تهران را در حصر خبری ترسیم کرد.

خبرگزاری امنیتی فارس نزدیک به سپاه پاسداران اعلام کرد که در اعتراضات شش روز گذشته حدود ۸۰ فروشگاه زنجیره‌ای تخریب و به آتش کشیده شدند.

خبرگزاری امنیتی فارس: در اعتراضات ۸۰ فروشگاه زنجیره‌ای به آتش کشیده شدند

اعتراضات سراسری در ایران در واکنش به افزایش ۳۰۰ درصدی نرخ بنزین جمعه گذشته در اهواز آغاز شد و به زودی به بیش از ۱۰۰ شهر بزرگ و کوچک ایران سرایت کرد. علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی ایران یکشنبه گذشته در نخستین واکنش خود به اعتراضات، با حمایت از تصمیم فراقانونی «سران قوا» برای افزایش قیمت بنزین، اعتراضات را «کار اشرار، کینه‌ورزان و انسان‌های ناباب» جلوه داد. خبرگزاری فارس نزدیک به سپاه پاسداران، سه‌شنبه ۲۹ آبان برای بیان این معنا آماری از فروشگاه‌های زنجیره‌ای که به آتش کشیده شدند ارائه کرد و به این ترتیب به طور غیر مستقیم نقشه اعتراضات در حومه تهران را در حصر خبری ترسیم کرد. فارس نوشت:

 «بر اثر حوادث در روز‌های اخیر که پس از اعلام افزایش قیمت بنزین به وقوع پیوست، حدود ۸۰ فروشگاه زنجیره‌ای تخریب و به آتش کشیده شدند. بر این اساس اغلب این فروشگاه‌ها در شهر‌های اطراف تهران قرار دارند: از جمله مارلیک (جنوب کرج)، پرند، شهریار، رباط کریم، فردیس (کرج)، ملارد، شهرقدس، ورامین و حسن‌آباد (ری). یک فروشگاه زنجیره‌ای هم در شرق تهران دچار آسیب و خسارت مالی شدیدی شده.»

فارس در ادامه این گزارش وقوع اعتراضات در استان‌های اصفهان، البرز، کردستان و کرمانشاه را تأیید کرد:

«چند فروشگاه زنجیره‌ای هم در اصفهان، سرآسیاب البرز، بعثت سنندج و دولت آباد کرمانشاه تخریب و به آتش کشیده شده‌اند.»

اعتراضات هرچند در واکنش به افزایش قیمت بنزین اتفاق افتاد، اما به زودی خاستگاه آن تغییر کرد و به اعتراض علیه شکاف طبقاتی و تبعیض اجتماعی بدل شد.  شاخص جینی یا ضریب جینی  معمولاً به عنوان شاخصی از بالا بودن اختلاف طبقاتی و نابرابری درآمدها در نظر گرفته می‌شود.  مرکز آمار ضریب جینی سالانه خانوارهای کل کشور در سال ۱۳۹۷ را  ۴۰۹۳, ۰ واحد اعلام کرده است. در سال ۱۳۵۴ ضریب جینی در ایران به رقم بی‌سابقه ۰,۵ واحد رسیده بود که انقلاب اتفاق افتاد.

بیشتر بخوانید:

این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

.در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

نظر بدهید

در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

نظرها

نظری وجود ندارد.