ارتباط ناشناخته. ارتباط بدون سانسور. ارتباط برقرار نمی‌شود. سایت اصلی احتمالاً زیر سانسور است. ارتباط با سایت (های) موازی برقرار شد. ارتباط برقرار نمی‌شود. ارتباط اینترنت خود را امتحان کنید. احتمال دارد اینترنت به طور سراسری قطع شده باشد. ادامه مطلب

یک فعال دانشجویی: دانشگاه با شیوه‌نامه جدید انضباطی کنار نخواهد آمد

یکی از فعالان صنفی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی درباره شیوه‌نامه جدید انضباطی در دانشگاه‌ها گفت که این شیوه‌نامه فعالیت‌ها و آزادی‌های دانشجویان را محدود می‌کند و مطمئنا فعالان دانشجویی با اجرای آن کنار نخواهند آمد.

یکی از فعالان صنفی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی درباره شیوه‌نامه جدید انضباطی در دانشگاه‌ها گفت که این شیوه‌نامه فعالیت‌ها و آزادی‌های دانشجویان را محدود می‌کند و مطمئنا فعالان دانشجویی با اجرای آن کنار نخواهند آمد.

عکس از هادی زند

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، علی صنعتی، دبیر شورای صنفی دانشگاه خواجه نصیر با اعلام خبر بازداشت تعدادی از فعالان دانشجویی در روزهای اخیر و پس از خیزش سراسری آبان ماه در کشور گفت:

«با این وضعیت بازداشتی و محدودیت‌هایی که برای فعالیت صنفی دانشجویان ایجاد می‌کنند، تنها یک برداشت می‌توان داشت و آن هم این است که قطعا به دنبال ایجاد شرایط سخت برای دانشجویان هستند.»

صنعتی ضمن اشاره به مخالفت اکثریت تشکل‌های دانشجویی با شیوه‌نامه جدید انضباطی در دانشگاه گفت:

«بر اساس شیوه‌نامه جدید، دانشجویان حق گرفتن وکیل در جلسات کمیته انضباطی دانشگاه را نداشته و این در حالی است که بسیاری از دانشجویان احضار شده به کمیته انضباطی ممکن است از همه حقوق خود اطلاع نداشته باشند.»

لعیا جنیدی، معاون حقوقی رئیس جمهوری، پیشتر در واکنش به اعتراضات صورت گرفته به شیوه‌نامه جدید انضباطی دانشگاه‌ها گفته بود:

«محیط دانشگاهی اصالت کار علمی و اعتبار علمی و دانشجویی ما باید موارد انضباطی داشته باشد تا اعتبارها از بین نرود. اصلِ بودن یک رژیم انضباطی، درست است.»

ایجاد محدودیت و اعمال فشار بیشتر بر فضای دانشگاه‌ها در حالی است که کانال تلگرامی شوراهای صنفی دانشجویان کشور، آمار دانشجویان بازداشت شده پس از اعتراضات فراگیر آبان ماه و در روزهای منتهی به ۱۶ آذر، روز دانشجو را به این ترتیب اعلام کرده است: دانشگاه تهران ۴۱ نفر، دانشگاه علم و فرهنگ ۳۶ نفر، دانشگاه علامه هشت نفر، دانشگاه بهشتی سه نفر و دانشگاه علم و صنعت سه نفر.

    این مطلب را پسندیدید؟ کمک مالی شما به ما این امکان را خواهد داد که از این نوع مطالب بیشتر منتشر کنیم.

    آیا مایل هستید ما را در تحقیق و نوشتن تعداد بیشتری از این‌گونه مطالب یاری کنید؟

    .در حال حاضر امکان دریافت کمک مخاطبان ساکن ایران وجود ندارد

    توضیح بیشتر در مورد اینکه چطور از ما حمایت کنید

    نظر بدهید

    در پرکردن فرم خطایی صورت گرفته

    نظرها

    نظری وجود ندارد.